Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

Bizde de bunu konu her zaman açılmıyor aslında iki defa açılmıştr belki , inşallah değişir zamanla

Ama eşiniz sizin biraz da olsa birikim yaptgnu bilse bsize sorsa hala saklar mydnz .sorma der mydnz

Kadın gizli birikim yapınca helal, erkek yapınca neden haram?

Bana tek tuhaf gelen adamın kedi fare oyunu oynar gibi davranması.

Erkek adamin niye gizli sakli kiyida biriktirdigi olmaliymis ki ne alaka? Valla esiniz cok cakal, biseyler karistirmiyo olabilir ama yarin birgun ayrilsaniz bende para yok diye ne nafaka verir ne tazminat. Ya da gizliden aileye para yardimi yapiyor ve size gostermek istemiyor da olabilir

O da öyle düşünüyor işte ama ben çalışmıyorum.o yüzden zoruma gdyor

Kadın gizli birikim yapınca helal, erkek yapınca neden haram?

Bana tek tuhaf gelen adamın kedi fare oyunu oynar gibi davranması.
Aynen öyle çok haklısınız .sorun birikim yapması degl bana bunu söylemek istememsi.hesapta para oldugunu ben biliyorm sonuçta.benim bunu görmemi istemedgni ben anlıyorum doğal olarakta aliniyorm

Bir ara şifresni telefona kaydetmsti gizli gizli girip bakıyordum yani öyle bir halti da yok karstrdgi .eğer o zaman görmeseydim benim de aklıma direkt bir halt mı karstryo gelirdi

Bence de saygısızlık.. üniversitesi mezunuyum bnde ama iş imkanı pek yok bulunduğum yer de hamileyim bir de.su an çalacak durumum yok yani

Siz de calstgnz için tuhaf gelmiyor olabilr

Bncede rahat hssetmiyor daha. O da öyle diyor seni bseye muhtaç mı ediyorm senden bsey mı esirgiyormda bu konuya neden takilouorsn diyor ama insanın elinde değil zoruna gdyo

Zaten benim en çok kirildigm nokta ben varım dye bankamatige gtmemesi yoksa bende sürekli hesap kitap yapıp para hesabı yapıp sorgulayan biri deglm

Benim kaynanam da o mantıkta biri zaten anasından babasndan nasıl görürse o şekilde davranıyorlar.ama ben kabul etmiyorm bu durumu konstm kendimi anlattım ama beni çok anlamadı . Tavır yapmaya devam edince akşama hesap şifreni veriyosun dedm kabul etti.bakalm daha gelmedi eve nolacak gorecegiz

Kendi bana göre çok çok tutumludr.. çalışmıyorum malesefiş imkanı olan bir yerde deglm hamileym

Konustk bugün hesap şifresini verecekmiş bana. Bakalım inşallah bundan sonra mantıklı davranır
Konuşmayı sertlestirip inada bindirmeyin de tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. İnşallah eşiniz yaptığının doğru olmadığının farkına varmıştır. Allah başka sorun verip evinizin huzurunu bozmasın

Siz de calsyosnz galiba o yüzden aynı fikirdesnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…