Kocas Arkadam aldatyor...

hem aldatıyo,bir de üstemi çıkmaya çalışıyo:mymeka:

haklıymış gibi bide hesap sormazlar mıkötükedihüso

he valla
yaptığından utanmakta yok
öyle bir tavırdıki hala aklımda sanki " ne güzel ikisini birden idare ediyordum herşeyi bozdun der gibiydi"
:1shok:

Her kadın aldatılıyorsa,ikinci çocuğu yapmadan boşanasım var:delphin:
Aldatılmayı sineye çekiyorsa kadınlar göz göre göre,onları da sarsasım varÇok üzgünüm çoook
Gidin başımdan ya,bütün güvenimi sarstınız,alabora ettiniz beni,demek ki potansiyel aldatör kocayla oturup duruyorum mutlu mesut.Püüüüü benim kalıbıma :1shok:

Aldatılmayı sineye çekiyorsa kadınlar göz göre göre,onları da sarsasım varÇok üzgünüm çoook
Gidin başımdan ya,bütün güvenimi sarstınız,alabora ettiniz beni,demek ki potansiyel aldatör kocayla oturup duruyorum mutlu mesut.Püüüüü benim kalıbıma :1shok:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dila tanıdıgım çok iyi bi boşanma avukatı var istersen tanıştırabilürüm vereliniortak

-tatlicadiarzu-

guubişim burayı okuyan erkekler olduğunu düşünerek
her erkek aldatırmış, haydin fırsat aramaya hobaaaa diyeceklerin olabileceğini düşünerek belirtmek istedim
isterse aldatsın, sonucuna da katlanır...
çok kadın hiç kadındır :dilcikar:

aynen canım...
burayı kadınlar kadar erkekler de okuyor
her erkek aldatir demek, hele bunu medeni hali evli arkadaşların söylemesi erkeklere bu vizenin peşin peşin verilmesi demektir
benim erkeğim bana ne yaşatıyosa tarafımdan 2 katı fazlasının kendisine döneceğini bilir...
gülücükse gülücük, gözyaşiysa gözyaşı...:kahve:

canım
Ben inanmıyorumm dilarem her kadının aldatıldığına..:olmaz:
hem nereden biliyorlarki her kadının aldatıldığını,dünyadaki bütün kadınları,eşlerini takip mi ediyorlar...
:1closedeyes:

canım
Ben inanmıyorumm dilarem her kadının aldatıldığına..:olmaz:
hem nereden biliyorlarki her kadının aldatıldığını,dünyadaki bütün kadınları,eşlerini takip mi ediyorlar...
:1closedeyes:

sanırsam herkeşlerin odasında kemera var :1ninca::1ninca::1ninca:-tatlicadiarzu-

Ablam avukat yahu,tetikteyiz ailecek,gık desin alıcam donunu:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ben olsam yeni bi mail adresi alir bir dost imzasıyla kocasının facebookta yedigi haltları içeren linkleri yollarım arkadaşıma :kahve:
hayatta susamam bu durumda
adam o kadar rahat ki
facebook gibi dingonun ahırı bi ortamda dahi ilişkisini afise etmekten cekinmemiş
bence esinin duymasından zerre korkusu yok
kadına yazık...
o cigeri 5 para etmez heriften 2. cocugu mu doguracak
hiç birşey için olmasa bile 2. cocugu engellemek icin işe koyulurdum doğrusu...
karaktersiz herif....

EVT BENDE BOYLE YAPARDIM
:enbuyukkk:

caycan sölermiş..
arkadaşıda sanane obenm kocam aldatırda severde dermiş..
yada inanmazmışş..
bilioda olabilir..
yada kendini kuçuk durumuna duşurmemek için öle bi savunma yapabilir..
sonuçta caycanında çok guvenmediği biri sanırsam
rahat rahat söleyemıo çunku..
ben bana guvenen ve benm guvendiğim bi arkadaşımsa hiç tereddut etmeden kanıtlarıyla
oturtturudum facenin karşına delilleriyle anlatırdım olayı onaa..

insan böyle durumlarda kimseye güvenemiyo.bak seneler önce kuzenimin sevgilisi bana asıldı ilanı aşk etti.kız yurtdışında evlenmeyi düşünüyolar.bende halamı ikna etmye çalışıyorum aralarında gidip geliyom.duyunca şok oldum hemen uzaklaştım ondan kuzenime anlattım durumu.bana inanmadı biiliyomusun.benle bi sene konuşmadı.ben aralarını bozmuş oldum.bunu çok iyi tanıdığım biri yaptı.ha sonrasında gelip özür diledi benden,haklı olduğumu anlamış.adam bunu biriyle aldatmış.herifte o potansiyel var.bi kere yapan genelde devamını getirir.sonra gelip ağladı sarıldı bana.ama beni çok kırdı.bi sene çok sevdiğim bi insan beni suçl buldu.ben aynı şeyleri yaşamak istemiyom.direk yüzüne söyleyemem.başka bi yolunu bulmalı..

insan böyle durumlarda kimseye güvenemiyo.bak seneler önce kuzenimin sevgilisi bana asıldı ilanı aşk etti.kız yurtdışında evlenmeyi düşünüyolar.bende halamı ikna etmye çalışıyorum aralarında gidip geliyom.duyunca şok oldum hemen uzaklaştım ondan kuzenime anlattım durumu.bana inanmadı biiliyomusun.benle bi sene konuşmadı.ben aralarını bozmuş oldum.bunu çok iyi tanıdığım biri yaptı.ha sonrasında gelip özür diledi benden,haklı olduğumu anlamış.adam bunu biriyle aldatmış.herifte o potansiyel var.bi kere yapan genelde devamını getirir.sonra gelip ağladı sarıldı bana.ama beni çok kırdı.bi sene çok sevdiğim bi insan beni suçl buldu.ben aynı şeyleri yaşamak istemiyom.direk yüzüne söyleyemem.başka bi yolunu bulmalı..

fax çek kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aynen canım...
burayı kadınlar kadar erkekler de okuyor
her erkek aldatir demek, hele bunu medeni hali evli arkadaşların söylemesi erkeklere bu vizenin peşin peşin verilmesi demektir
benim erkeğim bana ne yaşatıyosa tarafımdan 2 katı fazlasının kendisine döneceğini bilir...
gülücükse gülücük, gözyaşiysa gözyaşı...:kahve:

evet onun beni aldatma olasılığı olduğu kadar benim de onu aldatma olasılığım var
bu benim için ne kadar yüz kızartıcı bir suçsa, onun için de öyledir
he her kadın hemen ayrılmalı şöyle böyle diyemem, ama ben ayrılırım :dilcikar:

adama yollasan bu cıktılardan :bbo:
ayagını denk al karına soylerım gıbılerınden
acaba adam korkarda gerı adım atarmı ???

ama o kadıncagıza mutlaka soylemelı bi şekilde yaa . kendimi koyuyorum onun yerıne bilmek isterdim yani böyle bişeyi.

bence kadını eve çaya cagır . facebook ac ona bitane gel de sana bilgisayar ogreteyim . burda neler neler ogrenıılıyo falan fisman. sona kocasını bul. kendı gozlerıyle gorsun adamın rezilliğini .

adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..

yuzune esin seni aldatiyor be bacimm denilirse:1shok:
karsisindaki guvendigi sevdigi biri olsada gururu kirilir kendini kucuk dusmus hisseder..:delphin:
sahsen ben oyle hissederdim..
hassas bir konu..hemde cokkkk:delphin:

komsumuzun basina geldi kadin kocasini cok seviyordu kocasi diliyle kandiriyordu esi ne istese yapardi kisacasi hic dikkat cekmedi acik vermedi..
kadincagizinda aklina hic gelmedi..neredeyse herkes biliyordu aciyarak bakiyorlardi:1ninca:
bir cesuryurek ciktiii ve kocan seni aldatiyor haberin olsun dedi..
sonra kadin yogun bakimlarda yatti uzuntuden..kocasi bin pisman oldu..
evlerinde huzur kalmadi..cocuklar mutsuzsenağlama
kadinda calismiyor..mecbur katlaniyor hemde heran aldatildigini hissederek..
bilmiyorummm duruma gore degisir belki ama o olaydan sonra kimsenin gunahinin sorumlulugunu uzerine alamam gibi geliyor..

ama acıyarak bakılmasından ıyııdır gerceği bilmek bence

adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..
bence bu kadın zavallı degıldır..
her aldatılan ınsan zavallı olmaz..

Back
X