Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kadının bunu bilmesi taraftarıyım ama sizin bunu eşinizden gizli yapmanız taraftarı değilim açıkçası.
Yine siz bilirsiniz ama bu ciddi anlamda sorun yaratabilir kendi evliliğinizde, bence eşinizden habersiz hareket etmeyin.
3. kişi olabilir hatta sanki aldatıldığı kızın arkadaşıymış gibilerinden.. CADIARZU
peki bu adam 2 gün sonra karısını çocuğunu bırakıp gitse şimdikinden daha büyük bir yıkım olmayacak mı?
bence oturup konusmalı kadınla facedekı belgeşerıde gstermelı en kesın cozum bu bence
bı yandanda karısmamalı dıye dusunuyorum kadın ınanmasda kocasına guvenmeyı devam ederse sen arabozan kadın olursun canım cok ınce bı nokta
ne vebali,strawberry. ortada yuvamı var sence. adam kadını aldatıyor. yuvayı zedelemiş,yıkmış bile. çekecek yaptığının ceremesini..
senin bu yaklaşımlarına şaşıyorum çok konuda ,gerçekten. polyannalıkta bir yere kadar çilek.
Tamam yuva diyoruz da hangi yuva kadin ikinci cocuk icin tedavi goruyor,
adam facelerde eski sevgilisiyle fink atiyorlmaz:
Adamin da dort elle sarilmasi gerekmez mi:umursamaz:
Aldatildigini kadinin bir sekilde ogrenmesi lazimlmaz:
Şimdiye kadar gitmediğine göre,bundan sonrada gitmez canım rahat ol o konuda.
Kusura bakmayın ama ben önerilerde yapıcı hiç birşey görmedim
Tamam kadın öğrensin,arkadaşı ben ona boşan demem diyor
Onun demesine lüzum kalmayacak zaten,hangi kadın bunu görürde oturur.
Karı kocanın arasını yapmak için yalan bile söylemek mübahken
Şamar gibi yüzüne indireceksiniz ayrılığın belgesini
Yapmayın allahaşkına ya,bu kadar kolay tozu dumana katmayın
Burda fedakar arkadaşı oynarken,insanları altüst edeceksiniz.
Adam gidecek diye endişe duyarken,siz olayı hızlandırıp kadını göndermeye çalışıyorsunuz.Bu nasıl mantık
ne vebali,strawberry. ortada yuvamı var sence. adam kadını aldatıyor. yuvayı zedelemiş,yıkmış bile. çekecek yaptığının ceremesini..
senin bu yaklaşımlarına şaşıyorum çok konuda ,gerçekten. polyannalıkta bir yere kadar çilek.
[QUOTE=strawberry35;8242539]Şimdiye kadar gitmediğine göre,bundan sonrada gitmez canım rahat ol o konuda.
Adam gidecek diye endişe duyarken,siz olayı hızlandırıp kadını göndermeye çalışıyorsunuz.Bu nasıl mantık
Sevgili okypete ben polyanacılık oynamadığım gibi ayaklarıda yere çok sağlam basan bir insanım.Sapla samanı ayıralım istersen
Hayatta duruş felsefemde üstüme vazife olmayan şeylere atlamamaktır.
Ben adam ne güzel yapıyor aferin ona demiyorum
Bunu yapınca elinize ne geçecek diyorum
Ortada yuvanın olup olmadığını sorgulamakta bize düşmez
Herkes kendi hayatını yaşıyor,siz bilemezsiniz kapalı kapılar ardında neler yaşadıklarını
Altını çize çize yine söylüyorumki
Bu bir vebaldir
Yarın aynı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsin
valla canım yapıcı olunacak konu var olunmayacak konu var..
ve aldatma konularının hiçbirinde yapıcı olamam ben.. kocası milletin tepesinde gezip gününü gün etsin sonra burda ağlayan kadına aman canım kocandır sineye çek diyemem..
hiçbir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı. böyle ailelerde büyüyen çocuklarında sağlıklı bir ruh yapısında olabileceğine inanmıyorum
işte bizim gibi düşünenler yarın aynı sorunlarla boğuşursak yapacaklarımız söylüyoruz zaten
sen aldatan bir kocayı yuva bozmamak uğruna sineye çekebilirsim ama ben başkasına bakan adamın gözünü eline verip çıkıp gidebilirim...
o yüzden de tavsiyelerim bu yönde oluyor..
strawcım seni iyi tanıdıgını zanneden bi arkadaşın olarak şaşkınlıkla okuyorum mesajlarını inan...Ben aldatan kocayı sineye çekerim diye bir tabir kullanmadım,iyi okuyalım yazdıklarımı lütfen
Buradaki fark kadının haberi yok
Olayları biraz akışına bıraksanız,zaten bir şekilde öğrenecektir
Siz niye giriyorsunuz bu vebalin altına diyorum ben
İyide tatlım bunu sizin eşiniz yapsa tepkinizi anlarım
Bu onların hayatı,karıştırmakla elimize ne geçecek
Adliye koridorlarlarında anons edilen iki isim bize ne kazandıracak
çilek,bir yuvada kadın aldatılıyorsa,o yuvaya yuva demek ,bence biraz pollyanna olmayı gerektirir. diyorum ya,üzgünüm ama bu konuda pollyannacılık yapamayacağım..Sevgili okypete ben polyanacılık oynamadığım gibi ayaklarıda yere çok sağlam basan bir insanım.Sapla samanı ayıralım istersen
Hayatta duruş felsefemde üstüme vazife olmayan şeylere atlamamaktır.
Ben adam ne güzel yapıyor aferin ona demiyorum
Bunu yapınca elinize ne geçecek diyorum
Ortada yuvanın olup olmadığını sorgulamakta bize düşmez
Herkes kendi hayatını yaşıyor,siz bilemezsiniz kapalı kapılar ardında neler yaşadıklarını
Altını çize çize yine söylüyorumki
Bu bir vebaldir
Yarın aynı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsin
Şimdiye kadar gitmediğine göre,bundan sonrada gitmez canım rahat ol o konuda.
tabii adamı tanıyorsunuz sanırım. gitmeyeceğine eminsiniz.mirmirmirmir