kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

bir insan 7 de neyse 70 de odur diyorum ben değişmez sen altan aldıkça o da devam edecektir tartış kavga et demiyorum ama farklı bir şekilde anlayabilir ne münasebet odama gircek benim de kayınvaldiem alt katımda olmasına rağmen kapım gündüz akşam açık bile olsa kapı vurur zile basmadan girmez asla nasıl insan erkek annesi biraz çekinmesi gerekir ben kızken annem bile sormamıştır ilk evlendiğimde nasıl oldu zorlandınmı diye bazı şeyler özeldir ne bileyim çok acayip ve normal hayata çok ters şeyler

Şaka mısın arkadaşım sen ?

Peki kocan istese annem görmeden olmaz dese annesinin önünde mi çiftleşecektin eşinle ? Başkasının önünde seks yapmak yada başkasını izlemek fantezinin dibidir belkide.

Eğer gerçeksen yemişim sevdiğim adam hikayesini kaç kurtar kendini.

Canım sen aslında akıllı bir kadınsın,herşeyin farkındasın seni rahatsız eden şeyler olmasaydı buraya yazıp paylaşmazdın.Senin tek sorunun çaresizlik ve kimsesiz kalma korkusu.

Aslında eşinde seni sevmiyor bana kalırsa ama kimse görmek istemeyenler kadar kör değildir misali sen görmek istemiyorsun.

Taktir edersinki seven sayan bir erkek bu kadar umarsız davranmaz eşine karşı.

Kısa sürede bir insanı 10 ayda tanıyıp evlenmek sadece çaresizlikten olmalı diye düşünüyorum.Yaşın daha 24 hemen çocuk düşünme,

İşe gir, farklı sosyal hayatlar insanlar tanı,hayatın içinde ol,kendi paranı kazan,ayaklarının üstünde dur.Zaman içinde kendin için doğru kararı kendin vereceksin.

Eşine artık evli olduğunuzu özel konuların sadece aranızda kalması gerektiğini sık sık hatırlat.Eğer olgunlaşırsa belki evliliğin yoluna girer.

Şunu asla aklından çıkarma ve normalmiş gibi alışma...Eşinin ve annesinin tavırları hiç normal değil.

Asıl kötü olan zamanla bu anormalliğe senin alışıp hiç tepki göstermemen olur...

sapık mı ikisi de

nasıl anne-oğul bunlar,bu ne çarpık bir ilişki

eğer kocam tamam deseydi kaçar giderdim ordan.. şuan çok iyi rahatım memlekete gitmedikçe süperim hatta.. fakat memleketteyken onlarla sürekli iç içe olmak ve davranışları beni geriyor. inşallah kocamı değiştirip hepinizi şaşırtacam kaynanamada biraz laf sokacam sorduğunda..

sapık mı ikisi de

nasıl anne-oğul bunlar,bu ne çarpık bir ilişki

Kadiş sen uzmanısın yanılıyorsam uyar beni.

Birgün tv de Arif Verimli'yi izledim. Konu da bir çöp evdi ( TV lere de çıktı ) Anne çöp topluyor, kızı da öğretmen ve o çöp evde yaşayıp sabah okula gidiyor.

Arif Verimli buna "eş psikolojik rahatsızlık" dedi. Aynı evi paylaştığın bireyin ruh sağlığını bozuksa sende bir süre sonra bunu normalleştirip olabilir gibi bakarmışsın.

O yüzden konu sahibi (eğer gerçeksen) olayı normalleştirme. Ortada belli ki ruh sağlığı bozuk bireyler var.

Bu kanlı çarşaf istemek gibi birşey değil, hiç normal değil.

durun !!!!!!!!!!
ben yanlış okudum dimi
eşin annesini dudaktan öpüyor
kv de yatağınıza gelip sizle uzanıyor
eşiniz birlikte olduğunuzu annesine anlatıyor
ve sen eşini halen seviyosun
off bu gün ki konulardan içim şişti
bu insanlar yediğinden içtiğinden mi cozuttu
arkadaşım çocuk filan yapma
manyak bi baba ve babaanne sinir hastasıbir anneye sahip olur yavrucak

eşimin sevgisi konusunda şüphem yok gerçekten seviyoruz birbirimizi.. yeni evlendiğimizde biraz yonttum eşimi o aldığı aile eğitiminde asılı kalmış biraz düzeldi.. ve onu tam aile reisi yapmamada az kaldı.. sapkınlık konusunda artık kırıcıda olsam yol gösterecem ikisinede onlara şakada olsa bunların anormal olduğunu ve kaynanamın özelimize girmesine engel olacam. yakında memlekete ziyarete gitme ihtimalimiz var o zamanda devam ederlerse usulca uyaracam. aslında kaynanam benden çekinir, bana şehirde yetişmiş gözüyle bakıyor köyde yaşadığı için o bakımdan sözüm ona iğne gibi saplanır oda olgunlaşır inşallahh....

evet canım arif hoca çok doğru birşeyden bahsetmiş..konu sahibi değil ama eşi normalleştirmiş bunu..

ama hiç normal değil..bir evlat annesini nasıl eşini öptüğü gibi öper konu sahibi nasıl o adama dokunabiliyorsun ya da onlar öperken nasıl dayanıyorsun.

Al benden de o kadar
Banım kalktı ama gördüklerime şok oldum bu konularda..

Bir diğer konu da eşi karısına sıkılmış olabilirsin sana birini bulayım cinselik yaşarsın sorun olmaz, evliliğimiz kurtulur diyomuş

Biz de buna eş denmez mesela başka şey denir de neyse..

Okuduklarıma inanamadım resmen böyle şeymi olur ya eşin başlı başına sorun annesi de ondan beter öyle annemi olur ya ne hakla soruyor gece ne yaptın diye cahilliğinde bir sınırı var bu insanlar köydede yaşasa da bu kadar olamaz bizim de bir tarafımız köy babaanneşerimiz anneannelerimiz var pes artık duymadık böyle bir şey
ya bir gariplik var bu işte sakın bebek düşünme yaşın daha erken işe başla çalış fkafa dağıt kocanla da ciddi ciddi konuş sen beni bırakır diye korkuyorsun haklı olabilirsin neler yaşadığını senden başka kimse bilemez ama bunu eşine yansıtma korktuğunu bilmesin kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış bebek olmamalı şu an kızma lütfen yorumuma ama bu benim düşüncem...

valla seninki sevgimi mecburiyetmi bilemedim
kendin kendini 1.planda tut kimsenin bu dünyada faydası olmaz..
neyse madem deveyi gütmeyi tercih ediyosun
kv. cinsel hayatınızı sorduğunda bir daha bana böyle sorular sorma oğlunada sorma
öğrenip ne yapacaksın manyak kadın de ..yok öyle deme ayıp de.. utanmaz kadın de ..yok onuda deme saç baş dal tövbe
neyse ciddi olayım anne bu soruları sorma bizim herşeyimiz normal merak edecek bişey yok de

Son düzenleme:

kocamın kendisi çocuk zaten.. nasıl aile reisi yaparım ipleri alır kendimi ona ilk planda hissettiririm fikrinizi paylaşırmısınız.. sapkınlığa gelince onu gittiğimde halledecem ve sizinlede paylaşacam son durumu..

bahsettiğim diğer bir konuda oydu

cidden aklını yitirmiş insanlar
eşim eve gelince sarılıp öpesim geldi
odun olsada en azından normal bi adam

oha falan oldum..Anne oğul arasında öle el şakaları olurmu ayol öle öpmeler koklamalar. annesi hala küçük oğlum die seviyordur da oğluda mı rhtsız olmuyor anlamadımki. 12-13 yaşındaki erkek çocukları bile annelerini istemiyorlar banyo yaptırması için vs. valla şok oldum..sanırım en güzeli uzak durmak ve de konuşşmak kocanızla.yanlış anlarsada anlasın bu ne cnm böyle..ıyyy bi hoş oldum..erkeklerde vardır bi savunma mekanizması ailelerine karşı evet de sizinki aşmış birz. bende iyide söylesem kötü anlar eşim en iisi bişey demiyorum ama öyle asla mıç mıç değil

bahsettiğim diğer bir konuda oydu

cidden aklını yitirmiş insanlar
eşim eve gelince sarılıp öpesim geldi
odun olsada en azından normal bi adam

Ous enişte de bayram değil seyran değil Bade beni niye öptü demesin sonra

Konu sahibi eşin ve aile ilişkileri hiç normal değil
Ne bileyim sen de bunu daha önce hiç mi farketmedin

Biz Fransız değiliz ki herkesle dudaktan öpüşelim
Benim annem olsa kızar mesela, oğlu ya da kızlarından biri onu dudağından öpse herhalde..

Senin eşin ailesinden öyle öğrenmiş herhalde
Anne hakkı saygı sevgi bu değil
Saçmalıyolar

2 kere beğenmek istedim bu yorumu..kesinlikle normal değil bunlar

tamam cideen fikirlerimi yazayım
ilk olarak annesine bayıl öl bit onun yanında asla kötüleme sen kötüledikçe o annesini savunmaya geçer
2.si ilk olarak şu öpme işini çöz ..eşinin dini yönü nasıldır bilmiyorum ama''canım annene günah yazılır yapma ''de anneciğine kıyamaz belki
dini yönü zayıfsa da tehdit et anneni öyle öpersen beni öpemezsin de
3.sü kv.lere gittiğinde cinsel hayatınla ilgili bişey sorarsa çok iyiyiz problem yok de..ne kadar geçiştirsen o kadar sorup merak eder..
en son da elinden geldiği kadar kv.lere gitme uzak dur o manyaktan

sakın onların olduğu şehre taşınma aynı evde yaşama fikri =senin boşanman veya delirmendir habewrin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…