kocamda istemedi izlemesini. köy yerinde yaşıyorlar kayın validem biraz medeniyetten geriler. birde hepmi beni bulur bilmem benim bir komşum var kadın oda kızına sorardı böyle şeyleri.. onada kızardım tam tersi başıma geldi :S
anlıyorum ama eşime kondurmak istemiyorum.. eşiminki dediğim gibi yetişme tarzı. düzelecek inşallah düzeltecem kendime inanıyorum ama sizlerde duanızı esirgemeyin benden Rabbim hepimizin dertlerinin dermanınıda versin inşallah..
hani bir dizi izlersinizde merak edersiniz ne olacak diye.. aynen kayın validemde böyle işte.. geçen bize geldi 10 gün kaldı bazı akşamlar yatak odamıza daldı yanımıza uzandı konuşmaya başladı havadan sudan sonra odasına gitti. aynı şekilde gündüzleride öyleydi.. bana sorduğunda lafı geçiştiriyorum ama çok üsteliyor sonra eşim anlatıyor inanın ben utanıyorum
Şaka mısın arkadaşım sen ?
Peki kocan istese annem görmeden olmaz dese annesinin önünde mi çiftleşecektin eşinle ? Başkasının önünde seks yapmak yada başkasını izlemek fantezinin dibidir belkide.
Eğer gerçeksen yemişim sevdiğim adam hikayesini kaç kurtar kendini.
sapık mı ikisi de
nasıl anne-oğul bunlar,bu ne çarpık bir ilişki
Canım sen aslında akıllı bir kadınsın,herşeyin farkındasın seni rahatsız eden şeyler olmasaydı buraya yazıp paylaşmazdın.Senin tek sorunun çaresizlik ve kimsesiz kalma korkusu.
Aslında eşinde seni sevmiyor bana kalırsa ama kimse görmek istemeyenler kadar kör değildir misali sen görmek istemiyorsun.
Taktir edersinki seven sayan bir erkek bu kadar umarsız davranmaz eşine karşı.
Kısa sürede bir insanı 10 ayda tanıyıp evlenmek sadece çaresizlikten olmalı diye düşünüyorum.Yaşın daha 24 hemen çocuk düşünme,
İşe gir, farklı sosyal hayatlar insanlar tanı,hayatın içinde ol,kendi paranı kazan,ayaklarının üstünde dur.Zaman içinde kendin için doğru kararı kendin vereceksin.
Eşine artık evli olduğunuzu özel konuların sadece aranızda kalması gerektiğini sık sık hatırlat.Eğer olgunlaşırsa belki evliliğin yoluna girer.
Şunu asla aklından çıkarma ve normalmiş gibi alışma...Eşinin ve annesinin tavırları hiç normal değil.
Asıl kötü olan zamanla bu anormalliğe senin alışıp hiç tepki göstermemen olur...
Kadiş sen uzmanısın yanılıyorsam uyar beni.
Birgün tv de Arif Verimli'yi izledim. Konu da bir çöp evdi ( TV lere de çıktı ) Anne çöp topluyor, kızı da öğretmen ve o çöp evde yaşayıp sabah okula gidiyor.
Arif Verimli buna "eş psikolojik rahatsızlık" dedi. Aynı evi paylaştığın bireyin ruh sağlığını bozuksa sende bir süre sonra bunu normalleştirip olabilir gibi bakarmışsın.
O yüzden konu sahibi (eğer gerçeksen) olayı normalleştirme. Ortada belli ki ruh sağlığı bozuk bireyler var.
Bu kanlı çarşaf istemek gibi birşey değil, hiç normal değil.
durun !!!!!!!!!!
ben yanlış okudum dimi
eşin annesini dudaktan öpüyor
kv de yatağınıza gelip sizle uzanıyor
eşiniz birlikte olduğunuzu annesine anlatıyor
ve sen eşini halen seviyosun
off bu gün ki konulardan içim şişti
bu insanlar yediğinden içtiğinden mi cozuttu
arkadaşım çocuk filan yapma
manyak bi baba ve babaanne sinir hastasıbir anneye sahip olur yavrucak
benide çok seviyor eşim fakat anne dedinmi akan sular durur.. küçükken eşimin ayağı kırılmış annesi günlerce sırtında taşımış onun için annesine karşı kendisini borçlu biliyor. valla benim annemde babamda benim için çok şeyler yaptı herkesin yapıyor.. bizim ailemize yapacağımız en önemli görev saygı ve sevgi çerçevesi altında olup iyi davranmak Allah korusun yaşlandıklarında birşey olursa zaten biz bakacaz. kendimden örnek vereyim ben annemle gayet normaldim.. hasta olduğunda ben annemi kucağımda taşıdım yapılmayacak birşey değil bu bizim ve ailemizin görevi bunlar ama eşim bunu başka türlü anlıyor. annesini mutlu edeceğini sanıyor ama bir yandanda beni kızdırıyor hatalarıyla..
annemi 2 sene önce kaybettim babamda geçen sene yeniden evlendi kimseden fayda yok bana... sadece eşimden var. benim tek derdim bunlardı bağlılık ve saçmalıkları bunlarıda ben düzelteceğim ama elimden gelenide yapacam kocam beni çok seviyor bende onu.. anne konusunda düzeleceğini umuyorum beni kaybetmektende korkuyor kedi gibi adam aslında ama daha çocuk büyümemiş.. derdimi babama anlatamam malesef zaten oda 2. eşine tapıyor.. şöyle bakıyorumda hayatta kimse için ilk planda değilim.. ahhh annem ah keşke yaşasaydı bana her konuda akıl verirdi..
durun !!!!!!!!!!
ben yanlış okudum dimi
eşin annesini dudaktan öpüyor
kv de yatağınıza gelip sizle uzanıyor
eşiniz birlikte olduğunuzu annesine anlatıyor
ve sen eşini halen seviyosun
off bu gün ki konulardan içim şişti
bu insanlar yediğinden içtiğinden mi cozuttu
arkadaşım çocuk filan yapma
manyak bi baba ve babaanne sinir hastasıbir anneye sahip olur yavrucak
Al benden de o kadar
Banım kalktı ama gördüklerime şok oldum bu konularda..
Bir diğer konu da eşi karısına sıkılmış olabilirsin sana birini bulayım cinselik yaşarsın sorun olmaz, evliliğimiz kurtulur diyomuş
Biz de buna eş denmez mesela başka şey denir de neyse..
bahsettiğim diğer bir konuda oydu
cidden aklını yitirmiş insanlar
eşim eve gelince sarılıp öpesim geldi
odun olsada en azından normal bi adam
Valla ben olsam eşimden soğurum. Annesiyle sevgili gibi öp.... karşımda duracaklar bende bakıcam.Yanınızda olupta ne yardımı edecekmiş? Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Siz içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ama sapık bunlar. Çocuk falan yapmayın maazallah ..........
kocamın kendisi çocuk zaten.. nasıl aile reisi yaparım ipleri alır kendimi ona ilk planda hissettiririm fikrinizi paylaşırmısınız.. sapkınlığa gelince onu gittiğimde halledecem ve sizinlede paylaşacam son durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?