anne patavatsız malesef kocam ayrıntılı anlatmıyor tabiki ama yaptınmı yaptım sayısı falan soruyoor o kadar.. ayrıntı olsa kafamı kuma gömer kalırdım utancımdan zaten bu sorulardan bile utanıyorum..
3 gündür şurada açılan konuları ağzım acık okuyorum..
Biri kocam beni bir tabur askerle aldattı der
Biri sevgilisini eve getirecekmiş der
Biri eşim bana ihtiyaçlarını karsılamak için biriyle olabilirsin diyor der..
Ve bu p..z..ke hala eşim der!!
Bu son konu da tuz biber oldu..
Sanırım kıyamet günü hakikaten yakın bize..
Seni öptüğü gibi annesini öpüyor...
Kadın yatak odanıza dalıyor, cinsel hayatınızı soruyor...
İlk gece yardım için yanınızda olmak istemiş...
selam kızlar 1 hafta önce kaynanam bize geldi bir kaç gün bizde kaldı. eşime her fırsatta bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmiştim böyle şaka olmaz sapıklık dedim internette anne oğul ilişkilerini okudum ona annesi gelmeden... ve sonuç kayın validem geldi bir kaç gün kaldı ve eşimde gayet seviye gözlemledim dediğim gibi eşim sapık değil sadece öğretilmiş aile reisi olmayı daha bilmiyordu ona çocuk olmaktan çıkmayı ve olgun biri olmayı öğrettim. inanıyorum ki buna her erkek karısı tarafından değiştirilmeli bence ben kendim bunu yaptım şükürler olsun ki bir sapkınlık görmedim. annesinede eskisinden biraz seviyeli yaklaştım saygımı ve hizmetimide esirgemedim. anne kuzuluğuna gelince annesini seviyor babasınıda onlara tek söz ettirmez hala devam. konuya aydınlık getirmek istedim.. sizlerinde verdiği fikirlere dayanarak kendimi üzmekten yıpratmaktan kurtuldum. banada kızanlar oldu durumu kabullenmişsin dediler kabullenmemiştim ben eşimi sapkın olarak görmüyordum yada görmek istemiyordum. tek sorunun bende olduğunu gördüm eşimi yölendirmeliydim seviyeli olmayı sağlamalıydım. ama şuan herşey sizlerin fikirleri sayesinde gayet normal. teşekkürler arkadaşlar teşekkürler k.k :)
bizde yedik hıhı tabi eşin sapkın değil sende yalancı değilsin evet
Herkeze merhabaaa:84:merhaba ban ayardım edebilirmisinis rica etsem
Herkeze merhabaaa:84:merhaba ban ayardım edebilirmisinis rica etsem
nasıl bir yardım istiyorsunuz?
mrb k.k sevgili üyeleri.. uzun zamandır içime attığım kimseyle paylaşamadığım şeyler var. eşimede çaktırsam hemen alınıp trip atıyor. kocam tam bir ana kuzusu ve artık tahammülüm kalmadı. ailesi hakkında yorum yaptırmıyor, herşeyi yanlış anlıyor, o yanlış anladıkça ben deliriyorum.. hatta bir kaç kez bana küstü.. her akşam annesi ile konuşuyorlar. ben bile bayan olduğum halde ailemi sık aramıyorum ama eşim bence aştı. ailesi sürekli hayatımızda günün özetini veriyoruz onlara. bugün ne yaptık nereye gittik, gitmediysek ne yaptık, kredi kartı borcu faturalar vs sanki evin patronu gibiler bende artık onlar aradıkları zaman mutfakta işim var diye kaçıyorum kocam anlamıyor kaçtığımı :) ben her ailede olduğu gibi sadece karı-koca olarak yaşamak istiyorum üçüncü şahıslardan haz etmiyorum.. heleki eşim için 2. planda olmak beni delirtiyor. birde memleketten uzağız 5 saat eşimde memlekete gitmek istiyor iş bulup anne babası ile yaşamak istiyor... bende karşıyım, aslında evler alt üst ama yeme içme birlikte olacak üst katın mutfağı bile yapılı değil, bir hanım kendi mutfağında olmak eşine hazırlıklar yapmak isterr ama onlarla yapamam malesefçocuğumuzda olmadı bi türlü kayın validem ne zaman konuşsak adet oldunmu diyor çıldırıyorumm veeee en sinir bozucu olan isee memleketteki eve gittiğimizde kayınvalidemm özel hayatımıza karışıyorrr bu akşam bişey yaptınızmı, (afedersiniz) kaç kez birlikte oldunuz, yatak odamıza dalmasıı.. eşime söylediğimde bana ne güzel işte diyor.. birde kocam annesi ile benim gibi saçma gelebilir bunlar fakat çok üzücü, kocam annesine bana nasıl davranırsa onada aynı davranıyor.. gizlimiz olmadığını söyledim size zaten, birde beni nasıl öperse annesinide aynı öpüyor anladınız siz... en son olarakta kayın validem kocama küçük çocuklara yapılan el şakaları yapıyor valla kızlar içimi döktüm rahatladım.. size belki saçma gelmiş olabilir fakat anlatmazsam içime ata ata kendimi mahfederdim. bu arada kocamıda çokkk seviyorum. bana dua edin memlekette kocam iş bulamasın şuan gül gibi işi var burda rahatımızda iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?