kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

Ben de herkes gibi garipsedim evet önceki sayfalarda 1000 kere yazıldığı gibi
1001.kez ben de çok ACAYİP diyebilirim..
Ki insanları,insanların tercihlerini,kişiliklerini yargılayan bir yapım yoktur ve hatta genelde çoğu şeyi olağan karşılayıp,olayları
sadece o duruma göre değerlendirmeye çalışırım..

Bana da anlattıklarınız rahatsız edici geldi çünkü empati yaptım..
Eşimi ve kayınvalidemi hayal ettim ve büyük olaslılıkla verdiğim tepki deprem etkisinde olurdu diyebilirim sadece...

Ama bu sitede beni rahatsız eden birşey var ki;
o da konu sahibine karşı nezaketsizlik...

Bir derdim var bölümünde konu açılıyor kadın derdini anlatıyor ve konunun başından sonuna KOCAMI SEVİYORUM,AYRILMAYACAĞIM,BÖYLE BİR NİYETİM YOK
diyor,neden ayrıl,vayy bunlardan adam olmaz diyoruz ki???
Anlayamıyorum..
Bu bizim doğrumuz öyle değil mi???
Ben olsam belki ben de ayrılma yolunu tercih ederdim ama o ben ya da siz değil...
Kadın ayrılmayı düşünmyor eşimi seviyorum diyor ve kendince nedenlerini söylüyor...
Bunu defalarca tekrarlamanın kime faydası var ki...
Sonuca ulaştırıyor mu,HAYIR!
Ve konu sahibi 15 sayfa boyunca sadece kendi hislerini anlatmaya çalışmış ve hep NE YAPACACAĞIM demiş?
Yani 15 sayfa boyunca sadece eleştiri ve kendini savunma var...

Valla burada dert paylaşmak da cesaret istiyor demek ki...

Arkadaşım madem eşini seviyorsun,yapacak birşey yok bence...
Erkekler aslında hep kadın himayesi altında yaşamaya alışıklar..
Evlenmeden önce anneleri..
Evlendikten sonra karıları..
Kuralları kadınlar koyuyor,erkekler aslında bu kurallara uyuyor..
Zamanla rayına oturur ama lütfen ailesiyle mesafeli olmasını sağla..

Ve bence,ne olursa olsun bulunduğunuz şehirden ayrılmayın madem böyle herşey yolunda...
Belli zamanlarda ziyaret edersiniz kayınvalidenleri,geçer gider...
Çocuk yapmak için de acele etmezsen bence daha sağlıklı olur

Kolay gelin...

Allahım ne garip kayınvalideler ve kocalar var:26:
okuduklarıma inanamadımm:26:
neler oluyor bu insanlara ya hergün bir tuhaf konular ve örnekler çıkıyor karşımıza

valla aynı şeyleri düşündüm bende insanlar yoldan çıkmış artık:26:
Allahım evlatlarımızın yüzlerinden hayır göstersin diyorum sadece...
tövbe yarabbim kınamak istemiyorum ama çok şaşkınım okuduklarıma inanmak istemiyorum:26:

konu sahibinin rahatlığına şaştım kaldım. kınamıyorum yarabbim allah kimseye vermesin.

Kayinvalide ve esin kari koca gibi
Kayinvaliden kac kez yaptiniz diye soruyor
Esin ne var ne guzel iste diyor
Yatak odaniza ge yaniniza uzaniyor

Valla ulkemizde ensest iliskilerin bu kadar yaygin oldugunu bilirken bu davranislar bana hic normal gelmedi kusura bakmayin

Yuh yaa ona ne özel hayatınızdan yok reglini soruyor yok ne kadar beraber oldunuz falan ben böyle bir şey ilk defa duydum böyle kaynana modeline de ilk kez şahit oluyorum.Çok şaşırdım açıkcası şu ana kuzusu eşler baştan anlaşılmıyor mu nişanlıyken veya sevgiliyken...Sonrasında böyle sıkıntı oluyor işte...Allah yardımcın olsun aman sakın gitme memleketlerine olduğunuz yerde kalın sürekli iç içe olursunuz yoksa

Senın kayınvalıde kocanı küçükken istismar etmiş o kadar bellı kı aralarındakı ılışkı ana oğul değil başka birşey anladıın sen onu

memleket almış başını gitmiş anasını dudağından öpen oğul

gelınını kuma gören anne

sen bı hamıle kal da gör bak o kadın nasıl delırecek.

bu ılışkıye ses etmemen ilşki sayınızı soran kayınvalıdeye ağız payını vermemen senınde durumu kabullendiğini gösteriyor o zaman kolay gelsin 3lü aşk...

Anlattıkların hiç normal değil farkındasın değil mi?

Bu rahatsızlığını açıkça belirt, sana sorduğunda;

Ben böyle konuları konuşamam, bu şekilde terbiye edildim falan de.. Ayıp ya..

Eşinin anlatması, annesinin de dinlemesi daha garip..

Allah yardımcınız olsun ne diyelim..

Sakın çocuk düşünme şimdilik, sakın...

selam kızlar 1 hafta önce kaynanam bize geldi bir kaç gün bizde kaldı. eşime her fırsatta bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmiştim böyle şaka olmaz sapıklık dedim internette anne oğul ilişkilerini okudum ona annesi gelmeden... ve sonuç kayın validem geldi bir kaç gün kaldı ve eşimde gayet seviye gözlemledim dediğim gibi eşim sapık değil sadece öğretilmiş aile reisi olmayı daha bilmiyordu ona çocuk olmaktan çıkmayı ve olgun biri olmayı öğrettim. inanıyorum ki buna her erkek karısı tarafından değiştirilmeli bence ben kendim bunu yaptım şükürler olsun ki bir sapkınlık görmedim. annesinede eskisinden biraz seviyeli yaklaştım saygımı ve hizmetimide esirgemedim. anne kuzuluğuna gelince annesini seviyor babasınıda onlara tek söz ettirmez hala devam. konuya aydınlık getirmek istedim.. sizlerinde verdiği fikirlere dayanarak kendimi üzmekten yıpratmaktan kurtuldum. banada kızanlar oldu durumu kabullenmişsin dediler kabullenmemiştim ben eşimi sapkın olarak görmüyordum yada görmek istemiyordum. tek sorunun bende olduğunu gördüm eşimi yölendirmeliydim seviyeli olmayı sağlamalıydım. ama şuan herşey sizlerin fikirleri sayesinde gayet normal. teşekkürler arkadaşlar teşekkürler k.k :)

bizde yedik hıhı tabi eşin sapkın değil sende yalancı değilsin evet

Son düzenleme:
bizde yedik hıhı tabi eşin sapkın değil sende yalancı değilsin evet

arkadaşım inanın yada inanmayın ben derdimi paylaştım sizlerle yardımı faydası olan bir çok yorumlar sayesinde eşimi çocuk ruhundan çıkarmayı başardım. siz inanmayabilirsiniz saygı duyarım ama eşimi benden iyide kimse tanıyamaz. yalan söylesem elime birşey geçmez kimsenin duygularıyla oynamam sonuçta o kadar insan bana yardımcı oldular... sizinde biraz agresif davranmanıza üzüldüm açıkçası sonuçta tartışılacak birşey yok. dediğim gibi sorunumu çözdüm ama konuyu açarken belirttiğimde anne kuzusu olması ve sizlerinde eşlerinin anne kuzusu olup olmadığını konuşup dertleşmekti asıl amacım.. her neyse akıl veren emeği geçen tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum..

arkadaşlar konuyla alakalı değil ama biri ban ayardım etsin ya yeni üyeyim konu açıp paylaşım yapmak istiyorum ama nerden yapıldığını bulamadım ya biri bana yardım etsin bir sıkıntım var ve artık birileriyla paylaşmam lasım

Tövbe estağfurullah anlamadım desem

Annesini karısını öptüğü gibi öpen bir erkek..
Akşam şey yaptınız mı diye soran kaynana..
Siz gerçek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…