kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

Uygunsuz ilişkileri bu derece içselleştirmek ve hayatın doğal akışı içerisinde normalleştirmek....

Bak iste tam da dedigim gibi
yabancilar da dudaktan opusuyorlar diyip durumu kabul etmeye calisiyorsun

kabul et sen de normal degilsin.

diger uyeligini soyleyecek misin?

kızlarrrr sanırım beni yanlış anlıyorsunuz.. hoşuma gitmiyor bu durum dediğim gibi kocam annesi ile uzun öpüşmüyorki sadece şaka yapmak için öpmeye çalışıyor. ben annesi ile mesafeli olmasını istiyorum.. özelimiz eşimle benim aramda kalsın istiyorum. kocamdaki sorun yetiştirilme tarzı ilerde çocuğumuza yapma ihtimali olamaz zaten.. o kendini daha büyümemiş olarak görüyor malesefki daha çocuksu.. konuyu dahada farklı yerlere getirmemekte fayda var.. aşırı birşey olmadı arkadaşlar.. olsa zaten benim aklı dengem gayet yerinde 7 yaşındaki çocuk bile kötü durumda anlar bunları sorunum anne bağımlılığı ve kaynanamın patavatsızlıkları. ayrıca kocamı seviyorum ondanda şüphem yok.. yonttum biraz ve tam kıvama getireceğim. annesinide dahil.. hatam olduysa yada yanlış anlaşıldıysam affola...

konu sahibi gözlerini kapamışsın olanlara
eşime mecburum başka kimsem yok o yüzden bu olanlar normal diyosun kendine
bunlar normal değil gör lütfen

kabullenmiyorum arkadaşım neden yanlış anlaşılıyorum ki ben.. örnek verdim aklıma geldi. kabullenecek birşey yok bu konuda.. düzeltecem dedim o kadar. ben size sıkıntımı paylaşmak istedim anlayış gösterirseniz memnun olurum..

uzun öpüşmüyor da ne demek ya? sen konunun başında yazmadın mı eşim annesini beni öptüğü gibi öpüyor diye,biz mi yanlış okuduk? şimdi de melek yaptın kocanı.

sen de sorun olarak görmüyorsan bunu bizim için de sorun yok.

haaa ok. uzun öpmüyorsa sorun yok o zaman

Annesini dudaktan öpüyor ama kısaydı diye birşey mi var yahu
Öpüşme uzun değilse sorun yok yani ?

Eh iyi madem, alan razı veren razı.. Sende razısın..

Bize de mutluluklar dilemek düşer..

konu sahibi gözlerini kapamışsın olanlara
eşime mecburum başka kimsem yok o yüzden bu olanlar normal diyosun kendine
bunlar normal değil gör lütfen

normal görsem sıkıntımı dile getirmem eşimle paylaştım konuyu uyardım yapmayacak oldu.. tekrar devam ederse o zaman derim kocam tam bi sapık diye ama şuan sapıklık yapacak kadar ileri birşey yapmadı neden anlatamıyorumki ben..

bu kadar düşkünlük abartılı :26:eşinin annesini dudaktan öpmeye çalışması özelinizi yatak ilişkinizi annesin anlatması annesinin yatak odanıza girip yanınıza uzanması sana kaç defa birlikte oldunuz gibi sorular sorması falan hiç normal değilumarım bu duruma bir çözüm bulursun ve sakın o ailenin yaşadığı şehre taşınma mümkün olduğunca uzak dur

Annesini dudaktan öpüyor ama kısaydı diye birşey mi var yahu
Öpüşme uzun değilse sorun yok yani ?

Eh iyi madem, alan razı veren razı.. Sende razısın..

Bize de mutluluklar dilemek düşer..

normal birşey olmadığını uyardım bitti eşimde anladı yanlış yaptığını ve benimde rahatsız olduğumu... ben bazı arkadaşlar ileri gitti sandıklarından yazdım uzun yada kısa öpme olayını.. bir daha olmayacak dediği için içim rahat sadece. eğerki olursa bu sefer zaten kocamla aram bozulur. arkadaşlar yuva kurmak kolay değil yıkmak kolay diye birşey var.. hayatta herkesin eşi var Allah herkesi çift yaratmış.. biz daha yeniyiz bu yüzden kocam daha olgunlaşmadı lütfen yanlış anlaşılmasın...

tamam diyelim gayet normal anne oğul deli gibi seviyolar birbirini artık o kadar ki dudaktan öpüşüyolar
peki eşin hangi mantıkla annesine cinselliğiniz anlatıyo..
yani mantık nedir ''anne biz süper sevişiyoruz'' diyince anneside oley oley mi yapıyor.
bakın harcamalarınızı o gün nerelere gittiğiniz anlatsa gayet normal ''anne kuzusu denir''
ama birlikteliğinizi hangi normal kafa anlatır

anne patavatsız malesef kocam ayrıntılı anlatmıyor tabiki ama yaptınmı yaptım sayısı falan soruyoor o kadar.. ayrıntı olsa kafamı kuma gömer kalırdım utancımdan zaten bu sorulardan bile utanıyorum..

Sayısını sorup cevabını aldığında beğeniyormu bari. İyiyi bugün iyi yapmışsınız falan diye. Daha ne ayrıntısı olsun?

3 gündür şurada açılan konuları ağzım acık okuyorum..
Biri kocam beni bir tabur askerle aldattı der
Biri sevgilisini eve getirecekmiş der
Biri eşim bana ihtiyaçlarını karsılamak için biriyle olabilirsin diyor der..
Ve bu p..z..ke hala eşim der!!
Bu son konu da tuz biber oldu..
Sanırım kıyamet günü hakikaten yakın bize..

bak işte eşin normal olsa ''anne ne biçim soru bu ayıp bi daha duymayayım ''derdi
maalesef sen mecbur olduğundan eşini normalleştirmeye çalışıyosun ama değil..

yakın yakın .. kafamıza taş yağmadığına şükredelim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…