Bak iste tam da dedigim gibi
yabancilar da dudaktan opusuyorlar diyip durumu kabul etmeye calisiyorsun
kabul et sen de normal degilsin.
diger uyeligini soyleyecek misin?
Cocuk falan yapma
babaanneden degil, kocandan kork
hele bir de kiz olursa!!!
Bak iste tam da dedigim gibi
yabancilar da dudaktan opusuyorlar diyip durumu kabul etmeye calisiyorsun
kabul et sen de normal degilsin.
diger uyeligini soyleyecek misin?
kızlarrrr sanırım beni yanlış anlıyorsunuz.. hoşuma gitmiyor bu durum dediğim gibi kocam annesi ile uzun öpüşmüyorki sadece şaka yapmak için öpmeye çalışıyor. ben annesi ile mesafeli olmasını istiyorum.. özelimiz eşimle benim aramda kalsın istiyorum. kocamdaki sorun yetiştirilme tarzı ilerde çocuğumuza yapma ihtimali olamaz zaten.. o kendini daha büyümemiş olarak görüyor malesefki daha çocuksu.. konuyu dahada farklı yerlere getirmemekte fayda var.. aşırı birşey olmadı arkadaşlar.. olsa zaten benim aklı dengem gayet yerinde 7 yaşındaki çocuk bile kötü durumda anlar bunları sorunum anne bağımlılığı ve kaynanamın patavatsızlıkları. ayrıca kocamı seviyorum ondanda şüphem yok.. yonttum biraz ve tam kıvama getireceğim. annesinide dahil.. hatam olduysa yada yanlış anlaşıldıysam affola...
kızlarrrr sanırım beni yanlış anlıyorsunuz.. hoşuma gitmiyor bu durum dediğim gibi kocam annesi ile uzun öpüşmüyorki sadece şaka yapmak için öpmeye çalışıyor. ben annesi ile mesafeli olmasını istiyorum.. özelimiz eşimle benim aramda kalsın istiyorum. kocamdaki sorun yetiştirilme tarzı ilerde çocuğumuza yapma ihtimali olamaz zaten.. o kendini daha büyümemiş olarak görüyor malesefki daha çocuksu.. konuyu dahada farklı yerlere getirmemekte fayda var.. aşırı birşey olmadı arkadaşlar.. olsa zaten benim aklı dengem gayet yerinde 7 yaşındaki çocuk bile kötü durumda anlar bunları sorunum anne bağımlılığı ve kaynanamın patavatsızlıkları. ayrıca kocamı seviyorum ondanda şüphem yok.. yonttum biraz ve tam kıvama getireceğim. annesinide dahil.. hatam olduysa yada yanlış anlaşıldıysam affola...
konu sahibi gözlerini kapamışsın olanlara
eşime mecburum başka kimsem yok o yüzden bu olanlar normal diyosun kendine
bunlar normal değil gör lütfen
Annesini dudaktan öpüyor ama kısaydı diye birşey mi var yahu
Öpüşme uzun değilse sorun yok yani ?
Eh iyi madem, alan razı veren razı.. Sende razısın..
Bize de mutluluklar dilemek düşer..
normal görsem sıkıntımı dile getirmem eşimle paylaştım konuyu uyardım yapmayacak oldu.. tekrar devam ederse o zaman derim kocam tam bi sapık diye ama şuan sapıklık yapacak kadar ileri birşey yapmadı neden anlatamıyorumki ben..
tamam diyelim gayet normal anne oğul deli gibi seviyolar birbirini artık o kadar ki dudaktan öpüşüyolar
peki eşin hangi mantıkla annesine cinselliğiniz anlatıyo..
yani mantık nedir ''anne biz süper sevişiyoruz'' diyince anneside oley oley mi yapıyor.
bakın harcamalarınızı o gün nerelere gittiğiniz anlatsa gayet normal ''anne kuzusu denir''
ama birlikteliğinizi hangi normal kafa anlatır
anne patavatsız malesef kocam ayrıntılı anlatmıyor tabiki ama yaptınmı yaptım sayısı falan soruyoor o kadar.. ayrıntı olsa kafamı kuma gömer kalırdım utancımdan zaten bu sorulardan bile utanıyorum..
anne patavatsız malesef kocam ayrıntılı anlatmıyor tabiki ama yaptınmı yaptım sayısı falan soruyoor o kadar.. ayrıntı olsa kafamı kuma gömer kalırdım utancımdan zaten bu sorulardan bile utanıyorum..
3 gündür şurada açılan konuları ağzım acık okuyorum..
Biri kocam beni bir tabur askerle aldattı der
Biri sevgilisini eve getirecekmiş der
Biri eşim bana ihtiyaçlarını karsılamak için biriyle olabilirsin diyor der..
Ve bu p..z..ke hala eşim der!!
Bu son konu da tuz biber oldu..
Sanırım kıyamet günü hakikaten yakın bize..
Sayısını sorup cevabını aldığında beğeniyormu bari. İyiyi bugün iyi yapmışsınız falan diye. Daha ne ayrıntısı olsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?