Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.Rahat rahat hanımlık yapmak ne demek?
Ortamda kadınlar çalışınca özgüveniniz mi eksiliyor?
Çok ayıp gerçekten, ben size çok kızdım. O yüzden olgun bir yorum yapamayacağım.
İş hayatında sadece erkeklerin olduğu bir ortam yok ki,hadi diyelim oldu ama bir sürü görüşeceği insan olacak müşterisi olacak kadın, kafanızı bununla meşgul etmeyin.Aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır isterse iş yeri komple erkek olsun,İnternetten bulur,gitmiş olduğu kafeden bulur,dışarıda tanışır vs.Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Eski konularınıza baktım, anneniz sebebiyle böyle bu.Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Ya inanın bende sarpa sarmasın diye farkına vardığım için yazdım.kocam bayan olan ortamda çalışmıyor
ben erkek olan ordamda çalışıyorum
eşimin güveni tam
ne sanıyorsun ki orda iş yapılıyor gerçekten
öyle ince iş değilbildiğin devletin işi yahu
kımsenin kımseye fingirdediği yok
eşin kendisini bilirse hiçkimse yaklaşamaz
şimdiden böyle kıskançlığa girdiysen
evlenince bu işler sarpa sarabilir
Laf sokmayın demişsiniz ya, kusura bakmayın o lafı sokucam ben.Sorum açık aslında.
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Doğru söylüyorsun da inan ki bende ilerde sıkıntı olmasın diye o işe başlamadan çözmeye çalışıyorum. Benim babam da esnaf ve milletin evine girip çıkıyor. Yapsa yapar mi yapar. Ama erkeklere güvenim hiç kalmadı. Ve sevgilimin de çok payı var bu düşüncemde .benim esimde esnaf gelen giden kadında var erkekde aklıma gelmiyor bu tarz seyler egerki sizi rahatsız edecek bir davranıs olursa uzerine gidin ortada hicbirsey yokken kendini kurmayın simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?