guvenini sarstıysa haklısın ama kendini yiyip bitirmekde seni yorar ilk once bu aranızdaki sorunu halletmelisiniz yoksa evlilikte hep mutsuz olursunDoğru söylüyorsun da inan ki bende ilerde sıkıntı olmasın diye o işe başlamadan çözmeye çalışıyorum. Benim babam da esnaf ve milletin evine girip çıkıyor. Yapsa yapar mi yapar. Ama erkeklere güvenim hiç kalmadı. Ve sevgilimin de çok payı var bu düşüncemde .
Olgun cevap istemiş ama soru ne kadar olgun ki :)Rahat rahat hanımlık yapmak ne demek?
Ortamda kadınlar çalışınca özgüveniniz mi eksiliyor?
Çok ayıp gerçekten, ben size çok kızdım. O yüzden olgun bir yorum yapamayacağım.
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Hay ağzını öpeyim ya.yeminle içim şişti. arkadaşım biliyorsun kadınlarklübünü neden böyle sorular soruyorsun kadın yerine bayan, hanımlık yerine güleryüz demiyorsun. sanırsın hergün taciz tecavüz haberi çıkan bizim ülkemiz değil. sanırsın hergün kk'da kaynayan konuların onundan beşi aldatma vakası değil. sanırsın aynı iş yerinde çalışan erkek ve kadın her daim seviyesini koruyabiliyor. Hayır efendim bal gibi de erkekler kadınlardan kadınlar erkeklerden her şekilde etkilenebiliyorlar. Yemişim beraber iş yapmalarını, takım elbiselerini, topuklu ayakkabılarını. seninse arkadaşım, dırdır edip kocana bunu hatırlatmak aklına düşürmek olur. durmadan aha birşey olacak diye de yaşanmaz. zaten birşey olduğunda emin ol hissedeceksin.
Burası Türkiye arkadaşm. burada bal gibi de böyle şeyler -hemde gırla- olur.
Çok teşekkür ederim. Ama sevgilim de beni sarstığı için böyle düşünmem çok normal inanın .vallahi sizi anlıyorum.. düşünmekte çok haklısınız.. ama olay eşinizde bitiyor.. sizde arada eşinizin işyerini ziyaret edersiniz böylelikle içiniz rahat eder..
Düşünce sisteminizden rahatsız olduğum için dümdük söyleyeceğim: siz erkekli ortama girince salt finfon mu düşünüyorsunuz da erkek kadınlı ortama girdiği an cozusun? Contaları yaksın? Eğer meşgale bulursan böyle şeylere kafayı takmazsın. -Eş diye yamuk bi herif seçersen kapı dışına çıkmadan da boynuzu takar. - geyşalık yapmak ya da yapmamak erkek gözünde değerini arttırmaz, "hanımlık etmek "kötü bir tabir.Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?