kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

guvenini sarstıysa haklısın ama kendini yiyip bitirmekde seni yorar ilk once bu aranızdaki sorunu halletmelisiniz yoksa evlilikte hep mutsuz olursun

bayan değil bir kere kadın

kimin yamuk kimin düzgün olduğunu anlarsınız ortamdakilerle yakınlaşırsanız

erkekler bazen o kadından zarar gelmez diye düşündükleri bir tip çok cadaloz olabiliyor o konuda da siz uyarırsanız dikkat eder.

Kırmak, üzmek için söylemiyorum ama sen evlenme. bu kafayla mutlu olamazsın. bakış açın yanlış bi kere. hepimiz toplumun bi parçasıyız. sokakta, okulda, işte kızlı erkekli bulunmamız gerekiyor evet. çok şükür haremlik selamlık yaşamıyoruz.
Tövbeler tövbesi : )

yeminle içim şişti. arkadaşım biliyorsun kadınlarklübünü neden böyle sorular soruyorsun kadın yerine bayan, hanımlık yerine güleryüz demiyorsun. sanırsın hergün taciz tecavüz haberi çıkan bizim ülkemiz değil. sanırsın hergün kk'da kaynayan konuların onundan beşi aldatma vakası değil. sanırsın aynı iş yerinde çalışan erkek ve kadın her daim seviyesini koruyabiliyor. Hayır efendim bal gibi de erkekler kadınlardan kadınlar erkeklerden her şekilde etkilenebiliyorlar. Yemişim beraber iş yapmalarını, takım elbiselerini, topuklu ayakkabılarını. seninse arkadaşım, dırdır edip kocana bunu hatırlatmak aklına düşürmek olur. durmadan aha birşey olacak diye de yaşanmaz. zaten birşey olduğunda emin ol hissedeceksin.
Burası Türkiye arkadaşm. burada bal gibi de böyle şeyler -hemde gırla- olur.

Elmas, kafani keske bu gibi seylerle yoracagina bir okul falan okumaya calissan, bir kitap okusan, bir sey uretsen..
Curutuyorsun kendini.
Yapamam, edemem deme.
Ailen bu kadar baskiciyken sevgilinle bulusabiliyorsun, konusabiliyorsun, buraya yazabiliyorsun.
Istesen yaparsin.

Bir de rica edecegim 60-70 yasindaki komsu teyze gibi konusma.
Tek amacin kocam olsun, evim olsun.
Kurtul bu fikirlerden.
Bak, devir degisti.
Cocuklarinin, kendinin, esinin seninle gurur duyabilecegi bir seyler yap.

Hadi ayrildiniz, ailesine karsi ezdirdi seni, hadi aldatti, 3 cocukla ortada birakti ya da hicbir sey olmadi ama evlenince sevgilin öldü.
Neye tutanacaksin, nasil ayaga kalkacaksin?
Simdi kacmaya calistigin o eve geri mi doneceksin yoksa esinin ailesiyle mi kalacaksin?
Genis dusun.

Simdi hemen bu zihniyetten kurtul.
Hemen aciktan okula kaydol.
O sevgilin de isini gucunu ailesini ayarlamadan heveslenmesin.

eşim neredeyse 60 tane kadınla aynı işyerinde çalışıyor.hiç aklıma gelmemişti.bende çalıştığım için ona 'hanımlık' (sizin tabirinizle) yapamıyor olabilirim.
bende erkeklerin olduğu yerde çalışıyorum ki benden başka kadın yok.
o zaman bizim hemen boşanmamız lazım.başka şeye yoğunlaşın.kitap falan okuyun.
yapacak insan her yerde yapar.ruhun duymaz.

Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Ne kadar itici yargılamalar bunlar.
Yaşadığım hayatı bi de siz yaşayın bakalım ne yaparsınız ne düşünürdünüz ?
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.
Konumun kapatılmasını istiyorum .

vallahi sizi anlıyorum.. düşünmekte çok haklısınız.. ama olay eşinizde bitiyor.. sizde arada eşinizin işyerini ziyaret edersiniz böylelikle içiniz rahat eder..

Hay ağzını öpeyim ya.

Hic canini skma canim benim esimde cogunlugu bayan olan is yerinde calisiyor. Ama esinin icinde o sapkinlik yoksa 100 kadinin icindede calissa bunu sana yapmaz. Ama icinde varsa 100 erkegin icindede calissa gider birini bulur. Bu kendi karakteriyle alakali.. icinde varsa zaten evde otturdugu yerdede yapar. Bu artik cok kolaylasti biliyosun.. oyuzden skma canini bence akisina birak..

Öncelikle bayan değil kadın. Ve güvenmeyeceğiniz insanla evlenmeyin namusuyla o şirkete çalışmaya gelmiş kadınların da günahına girmemiş olursunuz.

vallahi sizi anlıyorum.. düşünmekte çok haklısınız.. ama olay eşinizde bitiyor.. sizde arada eşinizin işyerini ziyaret edersiniz böylelikle içiniz rahat eder..
Çok teşekkür ederim. Ama sevgilim de beni sarstığı için böyle düşünmem çok normal inanın .

Arkadaslar yapmayin.
Bir kere bu kizcagiz evli degil.
Sevgilisinin n'oldugu belli degil.
(kendi deyimiyle "bu dusuncemde sevgilim payi cok")
Ailesi baskici.
Bir ortami yok.
Hicbir seyden haberi yok.
Cikip kafelerde gezmemis, bir arkadasiyla oturamamis, tek bildigi akraba gezmesi, ne kadar geziyorsa.
Eve tikilmis, kalmis.
Ne gorduyse onu yasiyor.

Bundan 20 sene onceki hayati yasiyor.
Evleneyim, kocam olsun, oh tamam, tadinda bir hayati var.
Cunku gordugu o.

Guzel kardesim o sevgiline guvenme.
Sen bir yolunu bulursun, n'olursun oku.
Bak burada sana yardimci olabilecek ben de dahil bircok kisi bulabilirsin.
Vaktini, gencligini bu sacma sapan fikirlerle oldurme.
Once bir kendini saglama al, yagmurdan kacarken doluya tutulacaksin.
Uzaktan 2 kere gorusmeyle o is olmaz.
Nette tanistigin ve sana guven vermeyen o cocukla olmaz.
Olmaz olmaz olmaz, bu hayat boyle yasanmaz.
Aklini basina al.

Düşünce sisteminizden rahatsız olduğum için dümdük söyleyeceğim: siz erkekli ortama girince salt finfon mu düşünüyorsunuz da erkek kadınlı ortama girdiği an cozusun? Contaları yaksın? Eğer meşgale bulursan böyle şeylere kafayı takmazsın. -Eş diye yamuk bi herif seçersen kapı dışına çıkmadan da boynuzu takar. - geyşalık yapmak ya da yapmamak erkek gözünde değerini arttırmaz, "hanımlık etmek "kötü bir tabir.
Önemli not:bayan değil, KADIN.

Adam aldatmak istedikten sonra heryerden aldatır. Bak Bill Clinton a adam ABD başkanıydı 24 saat izlemiyordu. En aldatamayacak adam derdin . Oval ofiste aldattı karısını stajyer ile. Yani hiç bunları takmayacaksın. Benim kocam erkek ağırlıklı iş yapıyor ama ürün tanıtımına bayanlar geliyor yAda yurt dışına bir ton fuara yAda denetime gidiyor. Hiç kafana takmıyorum çünkü kaderden öteye ne yaparsan yap gidilmiyor. İş hayatında çalışan kadınlarında tek derdi evine ekmek götürebilmek. Kimse kimsenin kocasına bayılmıyor. Millet evini geçindirme peşinde. Sende evden çıkıp bir işe girmiş olsaydın hayatın ne kadar zor olduğunu bilirdin

Kocanız aklına bir kere koyduysa oto sanayiinde çalışsa da aldatır. Paranoyaklik çekirdek gibidir. bir kere başlarsanız bırakamazsıniz. Bilmiyorum siz çalışıyor musunuz ama hanımlik yapmayı hayal etmek yerine kendinize bir meşgale bulmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…