• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Eşim bar işletiyor kadını da içkilisi de var kocama güvenirim ki zaten bende ara ara giderim yanına bi sorun olmadı çok şükür

Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Ne kadar itici yargılamalar bunlar.
Yaşadığım hayatı bi de siz yaşayın bakalım ne yaparsınız ne düşünürdünüz ?
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.
Konumun kapatılmasını istiyorum .

Şu cümlelere o kadar çok kırıldım ve üzüldüm ki...
Herhalde uzun zamandır KK'da bu kadar çok kırılmamıştım.
Biz elimizden geldiği kadar seni kimi zaman sert kimi zaman yumuşaklıkla sarsmaya çalıştık.
Biz gözünü açmaya çalışırken sen bizi itici bulmuşsun.
İnşallah en yakın zamanda konun kapanır,o olgun yorum yapıcı arkadaşlarınla özelden dertleşirsin.

Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.

Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .

Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .

'lütfen laf sokmadan olgun mesajlar' demişsiniz... siz ne olgunluk gösterdiniz de bizden öyle cevap bekliyorsunuz???

bence siz önce kendinize güven edinin...

Biz elimizden geldiği kadar seni kimi zaman sert kimi zaman yumuşaklıkla sarsmaya çalıştık.
İnşallah en yakın zamanda konun kapanır,o olgun yorum yapıcı arkadaşlarınla özelden dertleşirsin.
böyle biriyle oğlunun evlendiğini düşünemiyor insan yazık bunlar için mi büyütüyor analar

Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Yapılan yorumlar o kadar olgun ve yapıcı ki aslında.
Bazen kendine gelmek için sarsılman gerekir. Düşünce tarzın çoğu kişiye çok ters ki tepki gösteriyorlar.
Farkındalık güzeldir, farkındalığını arttırmak daha güzel. Buradaki kadınlar bunun için uğraşmış.
Nankörlük ediyorsun

E ama soru mantıklı değil ki mantıklı cevaplar istiyorsun....daha evlenmemişsin bile azcık bakış açını değiştirmeye çalış bence....ya da kocan evde otursun sen çalış...

Hayır lütfen lafım sana ve senin gibilere değil. Seni daha önce de biliyorum. Çoğu konuma yazdın . Allah razı olsun. Eğer biraz tanidiysan kimseyi kırmak istemedigimi de anlamisindir. İnan üstüne alınma. Ama abla bazıları dalga geçerek yazmış o zoruma gitti. Yorumları iyice okusana . Sırf beni psikolojik sorunlu gösteren var. Kırdıysam gerçekten özür dilerim affet.

Su dusuncelerinle sanki kendin cok olgunsun da olgun cevap bekliyorsun.:işsiz:
Kadinlar da kocanin yolunu gozluyordu ise girsin de parti verelim diye:KK53:

Elmas erkek arkadasin ne yapti sana? normalde böyle ona karşı güvensiz olduğunu sezmiyordum. ne yalanını yakaladın ablacım?

Sana hayatın gerçeklerini iyi yada kötü anlatmaya çalıştık..
Senin söylediğin şu lafa bak..
Önce sen biraz olgunlaşmaya çalışsan,20 yaşındasın evet sende hayatı yaşamamışsın senin kaderin bu belki.
Ama kalkıpta böyle söylersen buradaki insanları kötülemiş olursun..
Sen bekle olgun arkadaşlarını olurmu EVLAT....

Yada siz bilirsiniz.
Bu kadar kısıtlı imkanlarla ve göz hapsinde sevgiliyi nasıl yaptınız ? Bahse konu olan aileniz internet kullanmanıza müdahale etmiyor mu ? Anlatığınız gibilerse etmeliler... Bunları gizli saklı yapabiliyorsanız, bu sorunun cevabını da gayet kendiniz verebilirsiniz... İnsan kafaya koyarsa iğne deliğinde olsa yine yapar...

Benim eşim gayet hoş,şık şıkıdım giyinen bakımlı kadınlarla çalışıyor. Ekibinin yarısı erkek diğer yarısıda bahsettiğim hoş kadınlardan oluşuyor ama bir gün dahi aklıma bu tarz bir düşünce getirmedim. Eşimi biliyorum,karakteri müsade etmez işiyle bu tip ilişkileri karıştırmaya,iş ahlakı vardır fazlasıyla,dolayısıyla gayet doğal.
İnsanın içinde varsa ,orduda erkeklerin içinde dahi çalışsa yapar. Bunu bilir bunu söylerim.

Son düzenleme:
Back
X