- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Teşekkür ederimFosur fosur uyurum affetmemAllah'a şükür korkularım yok ama yanlızlıktan ve karanlıktan deli gibi korkan bir kardeşim var. Sizi anlıyorum çok zor.
Bol bol dua edin, kapıyı güzelce kilitleyip yatın. Allah'a emanet.
Hahah ben de temizlik yaptım az öncesine kadar, ama nereye kadar böyle devam edecek? Allah yardımcımız olsun... O değil, temizleyecek yer de kalmadı.Ben gündüz temizlik yapmayıp gece yapıyorum vakit geçsin die Ama cok zor 18 haftam kaldı bebeğimin doğmasına o zaman rahatlarım sanırım
Başka şehir mi nasıl ya Ben şükredeyim o zamanEşim başka şehirde çalışıyor, ben başka şehirde. Zaten bekarken yalnız yaşıyordum, zor olmuyor. Film izle, kitap oku. Cam pencere açık yatıyorum, ikinci kattayız, korkmuyorum. Kendime bol bol zamanım var
Amin amin bende bitirdim şimdi bekleme basladıHahah ben de temizlik yaptım az öncesine kadar, ama nereye kadar böyle devam edecek? Allah yardımcımız olsun... O değil, temizleyecek yer de kalmadı.
Işıklari kapatmiyorum karanlık tan çok korkarim.sürekli değil zaten bazen gece çalışıyor çocukda yok bende uyuyunca korku kalmıyor zatenUmarım o zaman banada gelir
Evde bi nefes her zaöan işe yarıyorKendinizi motive edin cesaret verin arkadaşlar ben şehrin dışında küçücük bir sitede müstakil evde kalıyorum. Perdeler açık, kedime güveniyorum. O böcek yürüse dışarıda kulakları diktiği için onun algısına güveniyorum.
Başucumda pilli masa lambası ve el feneri vardır. Aklıma getirmem korkulacak şeyler.
Işık bende kapatmam hatta cok uykum gelmedikçe yatak odasına geçmem bile Salonda sabahlıyorumIşıklari kapatmiyorum karanlık tan çok korkarim.sürekli değil zaten bazen gece çalışıyor çocukda yok bende uyuyunca korku kalmıyor zaten
Bu saatte koltuk sildimHahah ben de temizlik yaptım az öncesine kadar, ama nereye kadar böyle devam edecek? Allah yardımcımız olsun... O değil, temizleyecek yer de kalmadı.
eşinizle beraber uyuyun gece de uyanık kalın o zaman korkmasınİzSelam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Çamaşır astım az önceBu saatte koltuk sildim
Aramızda 600km var, her haftasonu geliyor ama duygusal anlamda yetmiyor tabi. İyi yönleri de var, her gün yemek düşünmek yok,dışarda yiyip eve geliyorum. Ütüsünü kendisi yapıyor, evin işine ortak çünkü tek yaşadığı için bu işler ona da yabancı değil. Sen de yabancı dizi izleyebilirsin geceleri, sabahta sarılır uyursunuzBaşka şehir mi nasıl ya Ben şükredeyim o zaman
Zaten onun için çabalıyorum ama insan sabah 8 e kdr dayanamıyo illa uykun geliyo cok ve sızıyorsuneşinizle beraber uyuyun gece de uyanık kalın o zaman korkmasınİz
Allah yardımcın olsunAramızda 600km var, her haftasonu geliyor ama duygusal anlamda yetmiyor tabi. İyi yönleri de var, her gün yemek düşünmek yok,dışarda yiyip eve geliyorum. Ütüsünü kendisi yapıyor, evin işine ortak çünkü tek yaşadığı için bu işler ona da yabancı değil. Sen de yabancı dizi izleyebilirsin geceleri, sabahta sarılır uyursunuz
Hem evli hem ayrı yasıyorsunuz nasıl oluyo ne zamana kdr böyleAramızda 600km var, her haftasonu geliyor ama duygusal anlamda yetmiyor tabi. İyi yönleri de var, her gün yemek düşünmek yok,dışarda yiyip eve geliyorum. Ütüsünü kendisi yapıyor, evin işine ortak çünkü tek yaşadığı için bu işler ona da yabancı değil. Sen de yabancı dizi izleyebilirsin geceleri, sabahta sarılır uyursunuz
Sadece karanlıksa fobin ışıkları açık bırakarak çözümlersin ben yalnızlıktan korkuyorumÇamaşır astım az önce
Karanlık fobim olmasa yalnızlık güzel şey de, işte...
Işık açık olunca da uyuyamıyorum, yalnızlık korkusu da var tabii.Sadece karanlıksa fobin ışıkları açık bırakarak çözümlersin ben yalnızlıktan korkuyorum
Yani eşime yalvarıyorum bölgeni değiştir die kabul etmiyo alıştım dioÇamaşır astım az önce
Karanlık fobim olmasa yalnızlık güzel şey de, işte...
İstanbuldamsnIşık açık olunca da uyuyamıyorum, yalnızlık korkusu da var tabii.
Ben hiç alışamadım sabaha kadar TV karşısında battaniye içinde yatmaya devamSelam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?