Kocası gece çalışanlar

Eşim başka şehirde çalışıyor, ben başka şehirde. Zaten bekarken yalnız yaşıyordum, zor olmuyor. Film izle, kitap oku. Cam pencere açık yatıyorum, ikinci kattayız, korkmuyorum. Kendime bol bol zamanım var

Teşekkür ederim

Ben gündüz temizlik yapmayıp gece yapıyorum vakit geçsin die Ama cok zor 18 haftam kaldı bebeğimin doğmasına o zaman rahatlarım sanırım
Hahah ben de temizlik yaptım az öncesine kadar, ama nereye kadar böyle devam edecek? Allah yardımcımız olsun... O değil, temizleyecek yer de kalmadı.

Başka şehir mi nasıl ya Ben şükredeyim o zaman

Evde bi nefes her zaöan işe yarıyor

Işıklari kapatmiyorum karanlık tan çok korkarim.sürekli değil zaten bazen gece çalışıyor çocukda yok bende uyuyunca korku kalmıyor zaten
Işık bende kapatmam hatta cok uykum gelmedikçe yatak odasına geçmem bile Salonda sabahlıyorum

Reactions: Eva
Başka şehir mi nasıl ya Ben şükredeyim o zaman
Aramızda 600km var, her haftasonu geliyor ama duygusal anlamda yetmiyor tabi. İyi yönleri de var, her gün yemek düşünmek yok,dışarda yiyip eve geliyorum. Ütüsünü kendisi yapıyor, evin işine ortak çünkü tek yaşadığı için bu işler ona da yabancı değil. Sen de yabancı dizi izleyebilirsin geceleri, sabahta sarılır uyursunuz

Allah yardımcın olsun

Hem evli hem ayrı yasıyorsunuz nasıl oluyo ne zamana kdr böyle

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Ben hiç alışamadım sabaha kadar TV karşısında battaniye içinde yatmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…