- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
aynen 8e kadar dayanamazsın da 6da güneş doğuyo o zaman uyusanız korkmazsınız hemZaten onun için çabalıyorum ama insan sabah 8 e kdr dayanamıyo illa uykun geliyo cok ve sızıyorsun
Allah sanada yardım etsin benim gibi olanları cok iyi anlıyorum Şen'de anlarsın beniBen hiç alışamadım sabaha kadar TV karşısında battaniye içinde yatmaya devam
Zaten 5 te sızmış oluyorumaynen 8e kadar dayanamazsın da 6da güneş doğuyo o zaman uyusanız korkmazsınız hem
Şark görevi için doğudayızİstanbuldamsn
bizde seneye gidiyoruz hamileyim die ipka verdikŞark görevi için doğudayız
Bebekle zor olmaz mı? Biz batıya dönene kadar düşünmüyoruz Bebek, malum olaylardan dolayı. İpka verdik ama kabul olmadı maalesef.bizde seneye gidiyoruz hamileyim die ipka verdik
Eşim gece çalışmayı seviyo Geceden geldiği gın evde oluyor yineki diğer gün gündüz sonra yine geceUmarım hep gündüz çalışır, eşine de Zor olur gündüz uyu gece çalış. Sana daha zor hamilesin üstelik uyuman gerekir
Bana çok çok zor gelmiyor, sorumluluklar anlamında, arabayı kendim sanayiye götürürüm, evde ufak tefek tamiri yaparım, usta çağırmaya gocunmam, resmi işlerimizi de yaparım ama duygusal anlamda zor tabi, uzak mesafe ilişkisi gibi özlüyorsun. Kıskançlık, merak vb. konularda sorun çıkarmam, istediği gibi arkadaşlarıyla çıkar, çok fazla arayıp darlaman, o da aynı şekilde ama böyle olunca ikimizde genelde evdeyiz. Bir senedir ayrıyız,iki yıllık evliyiz, ekimde umarım aynı şehirde olacağız, olmazsa da idare edeceğizHem evli hem ayrı yasıyorsunuz nasıl oluyo ne zamana kdr böyle
Ben çocuğum okula baslamadan şark bitsin istiyorum kendini bildiğinde arkadaşları olsun beraber büyüsünler çocukluk arkadaşları olsun uzun süreli istiyorumBebekle zor olmaz mı? Biz batıya dönene kadar düşünmüyoruz Bebek, malum olaylardan dolayı. İpka verdik ama kabul olmadı maalesef.
Dediğim gibi benim durumum seninkinin yanında cok iyi kalıyor umarım istediğiniz olurBana çok çok zor gelmiyor, sorumluluklar anlamında, arabayı kendim sanayiye götürürüm, evde ufak tefek tamiri yaparım, usta çağırmaya gocunmam, resmi işlerimizi de yaparım ama duygusal anlamda zor tabi, uzak mesafe ilişkisi gibi özlüyorsun. Kıskançlık, merak vb. konularda sorun çıkarmam, istediği gibi arkadaşlarıyla çıkar, çok fazla arayıp darlaman, o da aynı şekilde ama böyle olunca ikimizde genelde evdeyiz. Bir senedir ayrıyız,iki yıllık evliyiz, ekimde umarım aynı şehirde olacağız, olmazsa da idare edeceğiz
İnşaALLAH gönlünce olur canım. ALLAH yardımcınız olsunBen çocuğum okula baslamadan şark bitsin istiyorum kendini bildiğinde arkadaşları olsun beraber büyüsünler çocukluk arkadaşları olsun uzun süreli istiyorum
Seni çok iyi anlıyorum eşim nöbete gider karakol dibimizde olmasına rağmen eşim evde yokken hayatta uyuyamam sabaha kadar ışık acık TV acık elimde tel KK acık sabaha kadar otururum 6 gibi uyurum,Allah sanada yardım etsin benim gibi olanları cok iyi anlıyorum Şen'de anlarsın beni
Saol hepimizin inşallahİnşaALLAH gönlünce olur canım. ALLAH yardımcınız olsun
Asıl dertli senmisşin bi konu aç hemenBekarım ama korkardım ben yahele ki en ufak saçma bir korku sahnesine bile yanımda birisi olmadan bakayan ben. Bu yazıyı okurken de korktum. Gerisini sen düşün.
Hayırlısı olsun hakkınızda, 12-24 sizin de dimi çalışma sistemi?Ben çocuğum okula baslamadan şark bitsin istiyorum kendini bildiğinde arkadaşları olsun beraber büyüsünler çocukluk arkadaşları olsun uzun süreli istiyorum
Walla bu meslek gurubu cok zorlukları var işte sevgiliyken anlayamadım tabi gece calışsada zorluk görmediğim için evlenince cok koydu ne olursa olsun kocanın akşam olduğunda eve gelmesi lazım yaSeni çok iyi anlıyorum eşim nöbete gider karakol dibimizde olmasına rağmen eşim evde yokken hayatta uyuyamam sabaha kadar ışık acık TV acık elimde tel KK acık sabaha kadar otururum 6 gibi uyurum,
Sağol kuzumDediğim gibi benim durumum seninkinin yanında cok iyi kalıyor umarım istediğiniz olur
Ya sorma okuyunca tüylerin diken diken oldu benim. Bir yıl sonra bol bol açarım artık konu :-( inşaALLAH açmamAsıl dertli senmisşin bi konu aç hemen
Konu sahıbı kendını bırakacak sana tavsiye verecek
Evet 1 aydır böyle bazen 12 12 oluyo yani ne olacağı belli olmuyo maalesefHayırlısı olsun hakkınızda, 12-24 sizin de dimi çalışma sistemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?