Kocası gece çalışanlar

Hem evli hem ayrı yasıyorsunuz nasıl oluyo ne zamana kdr böyle
Bana çok çok zor gelmiyor, sorumluluklar anlamında, arabayı kendim sanayiye götürürüm, evde ufak tefek tamiri yaparım, usta çağırmaya gocunmam, resmi işlerimizi de yaparım ama duygusal anlamda zor tabi, uzak mesafe ilişkisi gibi özlüyorsun. Kıskançlık, merak vb. konularda sorun çıkarmam, istediği gibi arkadaşlarıyla çıkar, çok fazla arayıp darlaman, o da aynı şekilde ama böyle olunca ikimizde genelde evdeyiz. Bir senedir ayrıyız,iki yıllık evliyiz, ekimde umarım aynı şehirde olacağız, olmazsa da idare edeceğiz

Bebekle zor olmaz mı? Biz batıya dönene kadar düşünmüyoruz Bebek, malum olaylardan dolayı. İpka verdik ama kabul olmadı maalesef.
Ben çocuğum okula baslamadan şark bitsin istiyorum kendini bildiğinde arkadaşları olsun beraber büyüsünler çocukluk arkadaşları olsun uzun süreli istiyorum

Dediğim gibi benim durumum seninkinin yanında cok iyi kalıyor umarım istediğiniz olur

Ben çocuğum okula baslamadan şark bitsin istiyorum kendini bildiğinde arkadaşları olsun beraber büyüsünler çocukluk arkadaşları olsun uzun süreli istiyorum
İnşaALLAH gönlünce olur canım. ALLAH yardımcınız olsun

Allah sanada yardım etsin benim gibi olanları cok iyi anlıyorum Şen'de anlarsın beni
Seni çok iyi anlıyorum eşim nöbete gider karakol dibimizde olmasına rağmen eşim evde yokken hayatta uyuyamam sabaha kadar ışık acık TV acık elimde tel KK acık sabaha kadar otururum 6 gibi uyurum,

Hayırlısı olsun hakkınızda, 12-24 sizin de dimi çalışma sistemi?

Seni çok iyi anlıyorum eşim nöbete gider karakol dibimizde olmasına rağmen eşim evde yokken hayatta uyuyamam sabaha kadar ışık acık TV acık elimde tel KK acık sabaha kadar otururum 6 gibi uyurum,
Walla bu meslek gurubu cok zorlukları var işte sevgiliyken anlayamadım tabi gece calışsada zorluk görmediğim için evlenince cok koydu ne olursa olsun kocanın akşam olduğunda eve gelmesi lazım ya

Benim eşimde tüm gece değil ama 3 bazen 3.30 gibi gelir, öğlen gidip.
Çok zor.. Hamileyken de böyleydi, oğlum bir yasında hala böyle..
Alışmak değil de, Allah sağlık versin bu günümüze şükür deyip geçiyoruz napalım..
Korkmak gibi bir durumum yok, ben sadece aile düzenimizin olmamasından, birlikte akşam yemeği yiyememekten, oğlumun babasını az görmesinden..
Akşamüstü mis gibi hava da elele tutuşup bir yürüyüş yapamamaktan müzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…