Kocası gece çalışanlar

Bende uyumazdım coook korkardım . nefesımden bile. hava aydınlanınca uyurdum . bebegım olduktan sonra korkmamaya basladım. Cunku ben korkarsam bebegımde korkar hısseder. Yavas yavas alıstım. Sımdı hiç korkmuyorum

Tabi sadece gece uyumamak değil sorun sabah geliyor uyuyor sonuçta akşama kdr uyanmıyor uyku düzeni kötü olduğu için akşamda hali olmuyo çıkmaya bası ağrıyor dengesi kayıyo her anlamda zorr

Walla bu meslek gurubu cok zorlukları var işte sevgiliyken anlayamadım tabi gece calışsada zorluk görmediğim için evlenince cok koydu ne olursa olsun kocanın akşam olduğunda eve gelmesi lazım ya
Çok haklısın ne bayramımız var ne tatilimiz ha bire nöbet bayramın 1.günüde nöbet , bayramları unuttuk ya 4 senedir bir kere bayrama gidemedik keşke nöbetler olmasa

Bende bebeğim doğunca bütün sorunlarımın biteceğini düşünüyorum koynumda uyuycak hiç bişeyi dert etmem son 18 hafta

Çok haklısın ne bayramımız var ne tatilimiz ha bire nöbet bayramın 1.günüde nöbet , bayramları unuttuk ya 4 senedir bir kere bayrama gidemedik keşke nöbetler olmasa
4 sene sevgiliydik eylülde 1 sene olcak evleneli düğünümüz darbeden snra olduğu için düğün için sadece 10 gün izin verildi şon dakikada eşimin memleketinde oldu düğün kendi düğünüme 1 gün önce gittim sen düşün artık

Ben 5 senedir 1 bayram evde oldugunu görmedim

Bende bebeğim doğunca bütün sorunlarımın biteceğini düşünüyorum koynumda uyuycak hiç bişeyi dert etmem son 18 hafta
Canım benim tabi ki bebiş çok iyi gelicek ana ilk zamanlar açıkcası eşine daha çok ihtiyacın olacak. Bebeğin büyüdükçe daha güzel olacak, düzeni olacak, paylaşımınız artacak..
Bugünümüze şükür, Allah hastalık vermesin.
Senin bebiş de sağlıkla gelsin inşallah

Seni çok iyi anlıyorum 4 yıl olacak evleneli eşimde düğünden bir gün önce gelmişti doğu görevindeydi izin yoktu düğünden bir gün sonra göreve baslamıştık

Amin teşekkür ederim

Seni çok iyi anlıyorum 4 yıl olacak evleneli eşimde düğünden bir gün önce gelmişti doğu görevindeydi izin yoktu düğünden bir gün sonra göreve baslamıştık
Normalde 3 gündü izin de son anda 10 a çıkardılar balayına çıkabildik azda olsa cok iZini var içerde yanıyo maalesef kullanamıyo

Benim gibi herşeyden tırsan biri bile alıştıysa. Alışırsınız. Gerçi sürekli bir durum degil anlaşılan benim sürekli olarak geceleri yanımda olmuyor. Tek derdim o gece uykusunu beraber uyuyamamak oluyor. Gerçi şuan yanlız degilim ama yanlız kaldıgım zamanlarda alışmıştım. Teyip telefon ne varsa hepsini açıyodum her odadan başka ses geliyordu :)) sanki ev kalabalık gibi hissediyor insan ozaman daha az korkuyor. :)

15 temmuz dan beri eşim gece çalışıyor. Bazen 9-10 gün aralıksız. Onun öncesinde de 1 gece 1 gündüz çalışırdı. Yalnız kalmaktan korkmadığım için sorun olmadı. Zaten çocuk olunca pek birşey anlamayacaksın, bebeğin sana arkadaş olacak.

Tvyi hiç kapatmıyorum Allah yardımcın olsun seninde

Öyle olacak insanın sinirleri bozuluyor düzgün uyuyamayınca eşlerimiz napıyo kim bilir uykusuzluk kötü bişeymiş ben gergin oluyorum onlar sürekli bunu yasıyo asosyal olmaları normal görüyorum artık

Gerçi cocugu olan arkadaşlarım diyoki Bebek olunca bu uyumadıgın günler için pişman olcaksın hatta korkmaya vaktin olmayacak erkenden sızacaksın diyorlar

Eşimin 1 hafta eve gelmediği bile oluyo.. çok şükür gram korkmuyorum.. hatta böyle olması iyi bile oluyo sürekli özlem olduğu için aşk sevgi diri kalıyo :)) kavgalar uzamıyo.. ilk evlendiğimizde zordu ama alıştım artık

Gerçi cocugu olan arkadaşlarım diyoki Bebek olunca bu uyumadıgın günler için pişman olcaksın hatta korkmaya vaktin olmayacak erkenden sızacaksın diyorlar
Çok doğru demişler. Benim oğlum da 5 yaşına gidiyo ve bana arkadaş oluyo. Bebek oöunca yalnızlık hissetmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…