Kocası kuduz gibi deli yatanlar, çare bulabildiniz mi??

Ne kadar oldu evleneli? Benim kocada uyku terörü diye bi hastalık vardı ilk evlendiğimizde, bikaç kere uykusunda boğazımı falan sıktıydı. Kurtulmaya çalışınca daha da çok sıkıyodu bir de. Beterin beteri var bacım. Yediğim tekmenin, dirseğin haddi hesabı yoktur. Bi de üstüne can korkusu. Neyse ilaç milaç bir şekilde halloldu. Bir de aşırı stresli dönemlerdi farklı sebeplerden dolayı. O stres kaynakları bitince bayaa azaldı belirtiler. Bir doktora görünün mutlaka. Bir de california king bed. Araya hamile yastığı. En azından biraz düzelene kadar.

Kuduz aşısı için geç kalmayın

Merhaba yanlış anlamayin lutfen ama ben sizi bekar saniyodum. Evli misiniz ?

Merhaba yanlış anlamayin lutfen ama ben sizi bekar saniyodum. Evli misiniz ?
Neden yanlış anlayayım estağfurullah, çok mu bekar gibi konuşuyorum acaba Sık sık da çocuklarımdan bahsederim aslında. 13 yıllık evliyim yaklaşık olarak, iki de çocuğum var

O sorun benimkinde de vardı maalesef bi de kükrüyor resmen gece uykumdan yüreğim ağzımda fırlıyordum onun için eczanede yumuşak silikondan kulak tıkaçları satılıyor aldım böyle soktum kulağıma gece yatmadan güzelce kapattım ohhh misss hiçbir şey duymuyorum geriye kaldı yatak dövüşlerini halletmek

Benim eşimde her gece rüyasında kendisini boks ringinde sanıyor. Muhtemelen bende rakibi oluyorum galiba? Her gece ya dirsek ya bi yanlış yumruk illaki yiyorum. Düşünmüyo değilim uyanıkken cesaret edemediği için uyurken mi yapıyor diye de. Çözüm şu bacım, birkaç gece fırsatını vermeden sen sopalıyosun. Ama böyle uykusundan uyandıracak gibi olacakta tokat falan değil, yanlışlıkla dirsek bi diz bi tekme falan. Acısıyla uyanınca noluyo diye ya rüyamda kavga ediyordum falan geçiyor. Sonrasında birkaç akşam daha sopa yiyince bidaha uyurken eline koluna hakim oluyor. Denenmiş ve kesinlikle çözüm vermiş birşey denemelisin. Ben böylelikle ringte kocamın rakibi olmaktan kurtuldum. O benim rakibim olma korkusuyla yatağın köşesine kaçıyor gece

Öfff aynı yaa.. korkuyorum hayati bi yerime denk gelcek sonra gırtlaklıcam yatakta diye ben de tetik olmaya başladım gece aniden uyanıp kollarını düzeltiyorum yan dönsün diye itiyorum falan.... Uyanmadan uyumak istiyorum yeter yaaaa

benim gözüme dirsek gelmişti 1-2 ay önce bak şimdi hatırladım geçen gece de sırtıma yedim ki kafamı dirseğiyle dürtmelerini saymıyorum bile bazen diyorum ev işlerini paylaştırıyorum süreklki diye hırs ediyor da gece hıncını mı alıyo acaba ama çok üzülüyo uyandığında o da

erkeklerle uğraşmak çok zor yaa valla bekarken ne güzel bebekler gibi uyurdum

Ya benim herif 120 kilo 2 metre bi adam bir iki kere vurdum kılı bile kıpırdamadı hissetmedi bile herhalde şöyle bi kaşınıp öbür yana döndü... Daha bi sert vurayım bi kaç gece bakayım ne olacak. Bıktım yahu o dirsek denen şey ne beter şeymiş bir de semsert bi yerine kemiğe denk geldi mi falan mahfediyor ben de düşünüyorum bilerek mi yapıyo diye bazen ama hiç de sanmıyorum aşırı üzülüyor ve her sabah kavga dövüş ediyoruz bu sebepten

Ama böyle güzel denk getirmen gerekiyor. En son ağrıyan dilime dirsek attıktan sonra bu kararı alıp ağırlıklı olarak yanlışlıkla(!) kasığına diz attığım bile oldu. Doğum acısı gibi acı hissettikleri için kesin uyanıyor aman çokta hızlı vurma da birkaç gece döv, bak birdaha yaklaşmıyor

Üf ben de böyle uyuyorum. Zıplayarak dönme, sabah uyanınca "aaa çarşaf nereye kaymış ya yastığım nerde" diye şaşırma, yanında yatanları pataklama, kimseyi bulamayınca yastık tokatlayarak uyanma vs. Üstüne uykum da ağır yani. Döverim yanımdakini ve bu sırada mışıl mışıl uyurum hiç haberim olmaz Çocukken duvarla dövüştüğüm için annem beni uyandırmaya gelirdi. Ben de anlam veremezdim bu kadın durduk yere ne diye uykumu bölüyor diye.

Stresli zamanlarda çok artıyor bu durum. Bir de genel yapı itibariyle dışarıdan bakınca çok sakin, sessiz bir insanım. Ama aslında acayip kolay sinirleniyorum ve olayları içimde yaşıyorum. Galiba gece dışarı çıkıyor hepsi Aynı yerde çok uzun süre aynı kişiyle uyursam bu durum azalıyor. Birkaç sene daha beklerseniz belki...

5 ay olacak. valla bende de can korkusu oluştu artık kocam benim 3 katım çünkü gerçekten sert bir darbe aldığımda bi yerim fena zarar görebilir ki gördü de daha önce. bugün 2 yorgan çıkardım paravan gibi araya da battaniye serdim yastık koydum mecbur aynı yatakta ayrı gibi yatcaz çünkü korkunç bi şey 50 kez uyanıyorum gece

off
Ben de nasıl yattıysam öyle kalkarım Ya benim herif normalde sakin de değil gece de kuduruyor nasıl bi enerji varsa bilmiyorum araya yerleştirdiğim bir sürü seperatör ile uzak tutmaya gayret ettim bu gece uyandığımda dirseği tam kafamın yanındaydı ucuz atlatmışım yine... Bir de ben böyle yatmak istemiyorum diyor

Kız kardeşim küçükken birlikte uyurduk, yani yerde yataklarımızı yan yana sererdik işte. Kardeşim uyurken çok dövmüştür beni, ağrıyla uyanıyordum gece. Bakıyordum kardeşimin dirseği boğazımda. Büyüdükçe azaldı

Benimki de sürekli belirli aralıklarla bacaklarını sallıyor. Deprem oluyor diye uyandım kaç defa. Huzursuz bacak sendromu mu bu anlamadım? Bilen var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…