- 27 Eylül 2021
- 1.858
- 3.859
- 83
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Ne kadar oldu evleneli? Benim kocada uyku terörü diye bi hastalık vardı ilk evlendiğimizde, bikaç kere uykusunda boğazımı falan sıktıydı. Kurtulmaya çalışınca daha da çok sıkıyodu bir de. Beterin beteri var bacım. Yediğim tekmenin, dirseğin haddi hesabı yoktur. Bi de üstüne can korkusu. Neyse ilaç milaç bir şekilde halloldu. Bir de aşırı stresli dönemlerdi farklı sebeplerden dolayı. O stres kaynakları bitince bayaa azaldı belirtiler. Bir doktora görünün mutlaka. Bir de california king bed. Araya hamile yastığı. En azından biraz düzelene kadar.Selam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Kuduz aşısı için geç kalmayınSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Merhaba yanlış anlamayin lutfen ama ben sizi bekar saniyodum. Evli misiniz ?Benim kocamın gece uyurken neler yaptığını anlatsam yemin ederim arkanıza bakmadan kaçarsınız, anlatırım anlatmasına ama benim bu hikayeleri herkes bilir kesin ifşa olurum.
Arkadaşım ben nörologtan tut hocaya bile götürdüm. Anlatınca düşün ki doktor epilepsi atağı geçiriyor olabilir mi diye bile şüphelendi
Biz hiçbir çözüm bulamadık, çok yorulduğu geceler özellikle sapıtıyor. Ama şunu söyleyebilirim 25 yaşında evlendik, ciddi ciddi yaş ilerledikçe azaldı. Şu an 37. Buna da sevinir misin üzülür müsün bilmem 12 sene olmuş
Ben piyasadaki en büyük boy yatağı aldım, yastıklarımızı yatağın iki ayrı ucuna koyuyorum ve araya mutlaka bir yastık koyuyorum ki engeli aşıp da bana ulaşmaya çalışmasın eli kolu çarpmasın
Neden yanlış anlayayım estağfurullah, çok mu bekar gibi konuşuyorum acabaMerhaba yanlış anlamayin lutfen ama ben sizi bekar saniyodum. Evli misiniz ?
On kere uyanmak yine iyiymiş benimki hor hor hiç uyutmuyor dişimi sıkmaktan baş-boyun ağrısından duramıyorum. İlk aylarda birlikte uyumaya alışıncaya kadar el ayak darbelerini ben de aldım zamanla alıştı ama horlamaya çözüm bulamadık. Araya bariyer at hatta ona dar bi alan bırak, çarpa çarpa durmayı öğrenir.
Horlamaya çözüm bilen varsa yazsın
Hatt bebek oldu onun uykusuzluğu horlama uykusuzluğu kadar yormadı beni öyle söyliyim. Zaten gebeyken odayı bi ayırdım daha birleştirmedim. Uykusuz kalınca tahammül seviyem iyice düşüyor.
Benim eşimde her gece rüyasında kendisini boks ringinde sanıyor. Muhtemelen bende rakibi oluyorum galiba? Her gece ya dirsek ya bi yanlış yumruk illaki yiyorum. Düşünmüyo değilim uyanıkken cesaret edemediği için uyurken mi yapıyor diye de. Çözüm şu bacım, birkaç gece fırsatını vermeden sen sopalıyosun. Ama böyle uykusundan uyandıracak gibi olacakta tokat falan değil, yanlışlıkla dirsek bi diz bi tekme falan. Acısıyla uyanınca noluyo diye ya rüyamda kavga ediyordum falan geçiyor. Sonrasında birkaç akşam daha sopa yiyince bidaha uyurken eline koluna hakim oluyor. Denenmiş ve kesinlikle çözüm vermiş birşey denemelisin. Ben böylelikle ringte kocamın rakibi olmaktan kurtuldum. O benim rakibim olma korkusuyla yatağın köşesine kaçıyor geceSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
ben artık dönüşünden anlıyorum nefes alış verişinden bile anlıyorum başıma gelecekleri ve dürtüyorum kendisininormal zamanda aşırı ağırkanlı olan kocam uykuda adeta çekirge gibi, sanırım stresli iş yaşantısı onlara bunu yaptırıyor .arkanı dön yat diyorum sırt üstü bile yatmasına müsade etmiyorum artık yoksa dirsek kol tekme girdiriyor tırpan gibi tırmalamışlığıda var
benim gözüme dirsek gelmişti 1-2 ay önce bak şimdi hatırladım geçen gece de sırtıma yedim ki kafamı dirseğiyle dürtmelerini saymıyorum bile bazen diyorum ev işlerini paylaştırıyorum süreklki diye hırs ediyor da gece hıncını mı alıyo acabaDaha iki gun once uyurken esimin inilti sesini duydum yahu biliyon once yuzunu gozunu kapat manyak da kavga ediyordur biriyle belliki bir sıkintisi varona seslenip dokunmamla tokati yemm bir oldu.ustelik bu kacinci.yumrukmu dersin kiricak birgun yuzumi gozumu o olacak.bazen oglum bizle yatiyor diyirum yatma burda baban vurur felan ki bir kerede ona vurmuslugu var .oysaki uyaninca cok uzulup pisman oluyor oyle biride degil ama .
erkeklerle uğraşmak çok zor yaa valla bekarken ne güzel bebekler gibi uyurdumAhahahhs yazık ya sana yatağın altına bir döşek ser deli yattığında tekmeyi salla düşsün asıl yerine ahajsja benim este bazen deli yatıyor kalkıp cocugun odasında uyuyorum valla miss sabahta uyanınca surat bes karıs sen niye yanımdan kalktın diye. Ulan yatakta capraz yatıyon nere sıgım
Benim eşimde her gece rüyasında kendisini boks ringinde sanıyor. Muhtemelen bende rakibi oluyorum galiba? Her gece ya dirsek ya bi yanlış yumruk illaki yiyorum. Düşünmüyo değilim uyanıkken cesaret edemediği için uyurken mi yapıyor diye de. Çözüm şu bacım, birkaç gece fırsatını vermeden sen sopalıyosun. Ama böyle uykusundan uyandıracak gibi olacakta tokat falan değil, yanlışlıkla dirsek bi diz bi tekme falan. Acısıyla uyanınca noluyo diye ya rüyamda kavga ediyordum falan geçiyor. Sonrasında birkaç akşam daha sopa yiyince bidaha uyurken eline koluna hakim oluyor. Denenmiş ve kesinlikle çözüm vermiş birşey denemelisin. Ben böylelikle ringte kocamın rakibi olmaktan kurtuldum. O benim rakibim olma korkusuyla yatağın köşesine kaçıyor gece
Ama böyle güzel denk getirmen gerekiyor. En son ağrıyan dilime dirsek attıktan sonra bu kararı alıp ağırlıklı olarak yanlışlıkla(!) kasığına diz attığım bile oldu. Doğum acısı gibi acı hissettikleri için kesin uyanıyor aman çokta hızlı vurma daYa benim herif 120 kilo 2 metre bi adam bir iki kere vurdum kılı bile kıpırdamadı hissetmedi bile herhalde şöyle bi kaşınıp öbür yana döndü... Daha bi sert vurayım bi kaç gece bakayım ne olacak. Bıktım yahu o dirsek denen şey ne beter şeymiş bir de semsert bi yerine kemiğe denk geldi mi falan mahfediyor ben de düşünüyorum bilerek mi yapıyo diye bazen ama hiç de sanmıyorum aşırı üzülüyor ve her sabah kavga dövüş ediyoruz bu sebepten
Ne kadar oldu evleneli? Benim kocada uyku terörü diye bi hastalık vardı ilk evlendiğimizde, bikaç kere uykusunda boğazımı falan sıktıydı. Kurtulmaya çalışınca daha da çok sıkıyodu bir de. Beterin beteri var bacım. Yediğim tekmenin, dirseğin haddi hesabı yoktur. Bi de üstüne can korkusu. Neyse ilaç milaç bir şekilde halloldu. Bir de aşırı stresli dönemlerdi farklı sebeplerden dolayı. O stres kaynakları bitince bayaa azaldı belirtiler. Bir doktora görünün mutlaka. Bir de california king bed. Araya hamile yastığı. En azından biraz düzelene kadar.
Ben de nasıl yattıysam öyle kalkarımÜf ben de böyle uyuyorum. Zıplayarak dönme, sabah uyanınca "aaa çarşaf nereye kaymış ya yastığım nerde" diye şaşırma, yanında yatanları pataklama, kimseyi bulamayınca yastık tokatlayarak uyanma vs. Üstüne uykum da ağır yani. Döverim yanımdakini ve bu sırada mışıl mışıl uyurum hiç haberim olmazÇocukken duvarla dövüştüğüm için annem beni uyandırmaya gelirdi. Ben de anlam veremezdim bu kadın durduk yere ne diye uykumu bölüyor diye.
Stresli zamanlarda çok artıyor bu durum. Bir de genel yapı itibariyle dışarıdan bakınca çok sakin, sessiz bir insanım. Ama aslında acayip kolay sinirleniyorum ve olayları içimde yaşıyorum. Galiba gece dışarı çıkıyor hepsiAynı yerde çok uzun süre aynı kişiyle uyursam bu durum azalıyor. Birkaç sene daha beklerseniz belki...
Sonrası boşanma?Ayrı yatın.
Daha da renklendirebilirsin benceAraya uzun hamile yastigi koyun, size yaklasamasin.
Horlayan kocami opmeye gidiyorum simdi. Meger ne kocalar varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?