Kocası kuduz gibi deli yatanlar, çare bulabildiniz mi??

WOLFROG muhtemelen sizlerin eşlerinin de huzursuz bacak sendromu var
Evet var ama bunun için doktora gitmiyor, sallayınca geçiyormuş. Tabii benim korkudan zıplamam sorun degil. Bi gün benden sırf bu konu yüzünden depik yiyecek az kaldı haberi yok.

Evet var ama bunun için doktora gitmiyor, sallayınca geçiyormuş. Tabii benim korkudan zıplamam sorun degil. Bi gün benden sırf bu konu yüzünden depik yiyecek az kaldı haberi yok.
Bazı erkeklere doktor dediğinizde tüyleri dikiliveriyor eşimde aynı merak etmeyin, kafasını patlatıp ayağından sürüyerek doktora götürürsem gidiyor yoksa gitmez o yüzden sizi anlıyorum, en temizi yataktan atın

Uykunuz hafifse çok daha fazla sinir bozucu oluyordur, Allahtan benim uykum ağır, uykuya dalana kadar hoplamalar zıplamalar yaşıyorum, uykuya dalınca top atılsa duymuyorum

Bir gece eşim benden önce uyumuş, gözüme bi tatlı göründü öpeyim dedim. Birden "sen kimsin kız, holymoly nerede" dedi ve beni tekmeleyip yataktan düşürdü. Bir gece de ben birden uyanıp " Allahımmm elin adamlarını koynuma almışım" deyip bi de üstüne Yılmaz Morgül tarzı ağlayıp sonra geri uyumuşum. Zerre hatırlamıyorum. Resmen çift olarak uykuluyken birbirimizi tanıyamıyoruz. Benim gece konuşmalarım, eşimin birden sıçramaları derken sabah ikimiz de dayak yemiş gibi uyanıyoruz tabi. Ama iki bira içtiğimiz zaman mis gibi uyuyoruz. Biraya alternatif olarak da bitkisel şurup veya karışım önerebilir sanırım doktorlar. Bir de meyan kökü güzel uyutuyor ancak kontrollü kullanmakta fayda var tabi.

Bende öyle düşünüyorum ama başka hiç bir belirtisi de yok, sadece uyku da bacak sallama.
Teşhis edilmesi için doktora gitmesi lazım ama bildiğim kadarıyla huzursuz bacak sendromunda zaten gece artan ağrı ve yanma hissi oluyor, gün içinde hareketli olduklarından bacaklarındaki ağrı rahatsızlık verecek şekilde olmuyor ama gece tam bir kabus

Açıkçası evlilikte aynı yatakta uyunmasına karşıyım herkesin kendi sınırları olmalıdır kendi ilişkimde 3 yıllık ilişkimin 2 senesinde ayrı yattık hiç bir problemimiz olmadı aksine özlüyorsun özlem de sevgiyi arttırır.

Birlikte yatma adeti bana çok mantıksız geliyor. Horlama mı dersin yorganın yetmemesi mi dersin kenarda sıkışmayı mı dersin. Afedersin karnın ağrır gazın vardır onu bile yapamazsın.
Araştırmalara göre de ayrı yatan çiftler daha mutlu ve saygılı oluyormuş birbirlerine. (Kavga yüzünden ayrı yatanları kastemiyorum)

Ahahahah gece gece güldürdün beni
Seviyosan git konuş bence
Buna nasıl çözüm bulunur bilemedimki..
Benim danam anca bol bol horlar ama çaktırmadan tepiverince top gibi döner susar
Sende mi ona bikaç dirsek atsan bilmeden yapmış gibi ? Anlamanın yolu yaşamaktan geçiyordur belkide bilinçaltına yerleşirse daha dikkatli olur belki.

Aklıma rus romanlarındaki evlilikler geldi ohhh herkesin kendi odası var misss ahahhah ama işte bizim kültür el vermiyor karı koca içimizde hemen bir kuşku bir endişe uyanır maalesef ancak belki çok yaşlanınca ayırılır yataklar

Yaaa siz yazana kadar ben az çok hallettim gibi gece çaktırmadan dirseği çakıverdim kafasına beline bi kaç kere... baktım tınlamıyor ayrı yorganlar çıkarıp araya da battaniyeden yastıktan paravan yaptım ulaşamadı bana sinir oldu arada döner sarılır çünkü, böyle işleri zorlaştırıp yokuşa süre süre biraz törpüledim inanır mısın horlaması bile azaldı

Sadece deli yatmakla kalmayıp, rüyalarında konuşuyor. Konuştukları da çok anlaşılır, tane tane. Konuşmazsa, horluyor. Bir de arkam dönük yatarken sırtımdan sarılıp yüzünü kafama yaslıyor. O zaman horlamanın şiddetini daha çok hissediyorum.
Hatta bir keresinde, onun horlama sesini kafamın içinde duyduğumdan, rüyamdaki konuşmaları duymakta zorlanıyordum.
Yorgan düşmanı, üzerimizi de sürekli açıyor.

Ay kocayla uyumak güzel ama uyuyana kadar...

Aski memnu romanini okurkende ayri odalar vardi diye hatirliyorum bak sonuc ne oldu behlulle bihter

Sen başka bir yatakda yat.
Evlendin anladık da illa aynı yatakda yatmak zorunda mısın rahatsızsan

2 baza alın ayrı ayrı yatın,misafir vs geldiğinde birleştirirsiniz , en mantıklısı bu bence

Ayrı yatakta uyunabilir bence çok normal. Biz de aynı yatakta iki tek kişilik yorgan kullanıyoruz mesela. Çok eleştiri aldım ama bu bizim normalimiz oldu. Senin durumunda yatak odasına iki ayrı yatak bile koyabilirim ben

Slayer Witch yeni bir fikirle geldim melatonin içir adama. Yemin ediyorum kütük gibi uyur doktor tavsiyesi ile çocuklara başladım. İçtikten yarım saat sonra pürüzsüz bir uykuya dalıyorlar. Oraya buraya çarparak kendini uyandırmalarından eser kalmadı. Bence yetişkinlerde de işe yarar.

Evlendin anladık da ne ya ahahahhaha problem bu sanki ne bu sinir sakin ol, kültürel olarak öyle canım kocamdan ayrı yatmak da istemiyor

Ay ne sinirlenicem kıskandım galiba 120 kilo kocam olsun isterdim hep
Kültürel olarak tepiklen o zaman.
Gelip kocanın elini ayağını mı bağlayalım ne istiyorsun.
Burda daha önce neden yatmadın evlenmeden önce dermişiz falan yazmışsın.
Neden yani bize ne senin 120 kiloluk kocandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…