- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.194
- 798
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Evet var ama bunun için doktora gitmiyor, sallayınca geçiyormuş. Tabii benim korkudan zıplamam sorun degil. Bi gün benden sırf bu konu yüzünden depik yiyecek az kaldı haberi yok.
Bazı erkeklere doktor dediğinizde tüyleri dikiliveriyorEvet var ama bunun için doktora gitmiyor, sallayınca geçiyormuş. Tabii benim korkudan zıplamam sorun degil. Bi gün benden sırf bu konu yüzünden depik yiyecek az kaldı haberi yok.
Bende öyle düşünüyorum ama başka hiç bir belirtisi de yok, sadece uyku da bacak sallama.
Teşhis edilmesi için doktora gitmesi lazım ama bildiğim kadarıyla huzursuz bacak sendromunda zaten gece artan ağrı ve yanma hissi oluyor, gün içinde hareketli olduklarından bacaklarındaki ağrı rahatsızlık verecek şekilde olmuyor ama gece tam bir kabusBende öyle düşünüyorum ama başka hiç bir belirtisi de yok, sadece uyku da bacak sallama.
Aklıma rus romanlarındaki evlilikler geldi ohhh herkesin kendi odası var misss ahahhah ama işte bizim kültür el vermiyor karı koca içimizde hemen bir kuşku bir endişe uyanır maalesef ancak belki çok yaşlanınca ayırılır yataklarAçıkçası evlilikte aynı yatakta uyunmasına karşıyım herkesin kendi sınırları olmalıdır kendi ilişkimde 3 yıllık ilişkimin 2 senesinde ayrı yattık hiç bir problemimiz olmadı aksine özlüyorsun özlem de sevgiyi arttırır.
Birlikte yatma adeti bana çok mantıksız geliyor. Horlama mı dersin yorganın yetmemesi mi dersin kenarda sıkışmayı mı dersin. Afedersin karnın ağrır gazın vardır onu bile yapamazsın.
Araştırmalara göre de ayrı yatan çiftler daha mutlu ve saygılı oluyormuş birbirlerine. (Kavga yüzünden ayrı yatanları kastemiyorum)
Ahahahah gece gece güldürdün beni
Seviyosan git konuş bence
Buna nasıl çözüm bulunur bilemedimki..
Benim danam anca bol bol horlar ama çaktırmadan tepiverince top gibi döner susar
Sende mi ona bikaç dirsek atsan bilmeden yapmış gibi ? Anlamanın yolu yaşamaktan geçiyordur belkidebilinçaltına yerleşirse daha dikkatli olur belki.
Aski memnu romanini okurkende ayri odalar vardi diye hatirliyorum bak sonuc ne oldu behlulle bihterAklıma rus romanlarındaki evlilikler geldi ohhh herkesin kendi odası var misss ahahhah ama işte bizim kültür el vermiyor karı koca içimizde hemen bir kuşku bir endişe uyanır maalesef ancak belki çok yaşlanınca ayırılır yataklar
2 baza alın ayrı ayrı yatın,misafir vs geldiğinde birleştirirsiniz , en mantıklısı bu benceSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Eskiden tvde çıkardı, dövüş programıSmackdown ne ola ki ?
O zaman dayak yiyin durun uykudaAyrı yatılmaz, ayrı yatmak için evlenmiyoruz sonuçta
Evlendin anladık da ne ya ahahahhaha problem bu sanki ne bu sinir sakin ol, kültürel olarak öyle canım kocamdan ayrı yatmak da istemiyorSen başka bir yatakda yat.
Evlendin anladık da illa aynı yatakda yatmak zorunda mısın rahatsızsan
Evlendin anladık da ne ya ahahahhaha problem bu sanki ne bu sinir sakin ol, kültürel olarak öyle canım kocamdan ayrı yatmak da istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?