Kocası küsen kadınlar klubu

Valla darilmaca gucenmece olmayacaksa yazayim bu gerzek adamlarin neden boyle yaptigini ok?

Ben küs kalamıyorum..
Hemen konuşurum tutamam çenemi...
Çok nadirr uzatmışımdırr

ağız tadıyla küsülmüyor bizde malesef
Kocanın aşırı uzlaşmacısıda çekilmiyor yeminle..
Çocuklar duymasında ki İdil var ya onun gibi birşey bizdeki

Konuya öylesine girmiştim bu yorumu okuyunca ay cok güldüm Gözümün önünde canlandırdım ay çok sağolun siz beni güldürdünüz şu zamanda Allah' da sizi güldürsün

Konuya öylesine girmiştim bu yorumu okuyunca ay cok güldüm Gözümün önünde canlandırdım ay çok sağolun siz beni güldürdünüz şu zamanda Allah' da sizi güldürsün

amin canım cümlemiz gülelim. Bizde ki durumda bu maalesef.Tadı tuzu kalmadı hayatın

çok merak ettim :26:

Tabi ki bizim gerzekligimizden..
iki evlilik yapmis biri olarak buna garanti verebilirim.
İlk esim (kulakları çınlamaktan infilak etsin) aynen anlattiginiz gibiydi. Peki neden? Çünkü ben her tartismada gidip cogu zaman sucum bile olmadığı halde gidip özür diler dil dokerdim. Sırf küs kalmayalım diye. Ne oldu? Zıvanadan cikti, ezdikce ezmeye cabı sıkıldikca da ananın evine git demeye başladı. He ben nasilsa köpeği olmustum ya git der giderim gel der gelirim. Ama aklım basima gelince gittim ve tekmeyi bastım.
Tabi burda uzunca yazilamayacak baska sorunlar da vardi. Ama en temel neden onunbu karakterde olmasiydi. Yani kucuk dağları ben yarattim edalariydi.
Ha simdi ikinci evliligim ilk baslarda ayni sorunlari yasar gibi oldum. Aman Allah'ım dejavuuuuuu dedim..
Sonra öeeeehhhh küsüyosan küs ben gidiyorum. Evlilik böyle olmaz,ya adam gibi gel konus sorunlarimizi halledelim ya da bu is karı gibi küsüp trip atmalarla yürümez.
Bir daha da hic bir tartismada küser gibi olsa bile tek laf etmedim. Cekildim odaya tv izledim.
Sonra pasa pasa kendi geldi her seferinde, gel konusalim boyle küs durmakla sorunlar hallolmaz demeye basladı.
İste boyleyken boyle..
Demem o ki, sen de benim ilk evliligimde yaptigim gerzeklikleri yapiyosun.

eşim küsünce ben hiç gitmem, asla özür dilemem, alttan almam, umursamaz davranırım ama içimi kemirir o ayrı
hatta hazır küsmüşken bi de bana küser sertmişim diye, kadın dediğin alttan alırmış diye
bu modellerin hiç çaresi yok galiba :44:

Son düzenleme:
Sevgiliyken en uzun küsmemiz 1 saatti.. Evlendikten sonra en fazla 10 dk oldu.. Bir şekilde gönlümü alır.. Bilir benim asla geri adım atmayacağımı, 10 dk bekler ve hemen yanıma gelir Ağız tadıyla küs kalıp trip bile atamıyorum be

bende kusemıyorum ben kurserımde bızımkı hemen yanasıyor ama yokya bende dayanamıyorum dun kustum oda alttan almıycam dedı gıttı yattı dayanamadım pudıng yaptım yatakta ona yedırdım ayy yerim onu ben

bende kusemıyorum ben kurserımde bızımkı hemen yanasıyor ama yokya bende dayanamıyorum dun kustum oda alttan almıycam dedı gıttı yattı dayanamadım pudıng yaptım yatakta ona yedırdım ayy yerim onu benbızde cocuklar duymasındakı haluk ve meltemız barız

yok ben halugum o İdil.
Ne günah işledim Yarabbimm diye evde dolaşmasına arkamdan car car söylenmesine de ben bayılıyorum

yok ben halugum o İdil.
Ne günah işledim Yarabbimm diye evde dolaşmasına arkamdan car car söylenmesine de ben bayılıyorum

hem kusmeyelım ya ben tartısınca dunya basıma yıkılıyor iyiyiz böle yuvarlanp gidiyoruz:) Allahım kötü gün vermesin

nasıl küsebiliyorsunuz??? :18:

bende kusemıyorum ben kurserımde bızımkı hemen yanasıyor ama yokya bende dayanamıyorum dun kustum oda alttan almıycam dedı gıttı yattı dayanamadım pudıng yaptım yatakta ona yedırdım ayy yerim onu ben

en güzeli küs uyumamakkk
en bastan küs uyumicaz tm mı diye anlastık

en güzeli küs uyumamakkk
en bastan küs uyumicaz tm mı diye anlastık

aynen oyle canım cocukmuyuz bız daha güzel hayat için söz verdik neden zindan edelim birbirimize bir gün onlar birgün biz alttan alırız derken yaşlılık gelir zaten ne onlar bizsiz nede biz onlarsız yapamayız

aynen oyle canım cocukmuyuz bız daha güzel hayat için söz verdik neden zindan edelim birbirimize bir gün onlar birgün biz alttan alırız derken yaşlılık gelir zaten ne onlar bizsiz nede biz onlarsız yapamayız

Rabbim daim etsin kuzum hepimizinde mutluluğunu
bebişlerle şenlendirsin rabbim evlerimizi insallahhhh

Hiiii bende hic kus kalamam sakalasip gulmeyi ozlerim kocami ozlerim cok ozlerim :) ama su da bi gercek kusmek evliligin tuzu biberi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…