kocası küsen kadınlar grubu
arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
Hanimlar kocasi kusen acik yazili 1 ay 15 gun boyle huyu olan hanimlar tecrubelerini yazsin cozum bulalim diye actim konuyu / kocam kusmez 1 dk kus kalamaz bunlar icin degil yoksa baslik kocasi kusmeyen hanimlar diye olurdu oyle degilmi tesekkurederim. Bu konuyla ilgili tecrubeli hanimlarin fikirlerinibekliyorum.
ağız tadıyla küsülmüyor bizde malesef
Kocanın aşırı uzlaşmacısıda çekilmiyor yeminle..
Çocuklar duymasında ki İdil var ya onun gibi birşey bizdeki
Konuya öylesine girmiştim bu yorumu okuyunca ay cok güldümGözümün önünde canlandırdım ay çok sağolun siz beni güldürdünüz şu zamanda Allah' da sizi güldürsün
amin canım cümlemiz gülelim. Bizde ki durumda bu maalesef.Tadı tuzu kalmadı hayatın
Valla darilmaca gucenmece olmayacaksa yazayim bu gerzek adamlarin neden boyle yaptigini ok?
çok merak ettim :26:
bende kusemıyorum ben kurserımde bızımkı hemen yanasıyor ama yokya bende dayanamıyorum dun kustum oda alttan almıycam dedı gıttı yattı dayanamadım pudıng yaptım yatakta ona yedırdım ayy yerim onu benbızde cocuklar duymasındakı haluk ve meltemız barız
yok ben halugum o İdil.
Ne günah işledim Yarabbimm diye evde dolaşmasına arkamdan car car söylenmesine de ben bayılıyorum
nasıl küsebiliyorsunuz??? :18:
bende kusemıyorum ben kurserımde bızımkı hemen yanasıyor ama yokya bende dayanamıyorum dun kustum oda alttan almıycam dedı gıttı yattı dayanamadım pudıng yaptım yatakta ona yedırdım ayy yerim onu ben
en güzeli küs uyumamakkk
en bastan küs uyumicaz tm mı diye anlastık
aynen oyle canım cocukmuyuz bız daha güzel hayat için söz verdik neden zindan edelim birbirimize bir gün onlar birgün biz alttan alırız derken yaşlılık gelir zaten ne onlar bizsiz nede biz onlarsız yapamayız
Rabbim daim etsin kuzum hepimizinde mutluluğunu
bebişlerle şenlendirsin rabbim evlerimizi insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?