- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
Mümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.
bizde de hep ben küserdim :) aslında zevkli de oluyor. onunla konuşmuyormuş gibi yapıp ortaya konuşmak :) sanki evde başka biri varmışçasına :)
Mümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.
Kusura bakmayın çok merak ettim ben.özel olmasa bişey soracam.eşiniz bekleme ben gelmycm diyor.yani nereye gidiyor ki.isten mi geç çıkiyor vallahi anlamadm.cevap vermesenizde önemli degl.tekrar kusura bkmyn.bende evliym yeni.
. Malesef ki ayni durumdayizMümkün ise küsmemeye çalışıyorum. Çünkü o kadar inatçı ki kendileri benim haklı olduğum bir konuda bile küstü ise hayatta geri adım atmaz.. ben haklı iken haksızmış gibi barışmaya çalışırım sonra . Ahhh gıcık oluyorum bu huyuna..Ağız tadı ile bir küsme zevki yaşayamıyorum.
Basak[sıze=3]eşin ne burcu?[/sıze]
Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
bunun kadını erkeği yok. gece tartışıp sabah barışılmıyorsa ya da sabah tartışıp evden çıkırak akşam bir şey yokmuş gibi davranılmıyorsa çok zor. bazı ciddi konulardan dolayı kırgınlıklar olacaktır ancak olur olmaz şeye de günler boyu küs kalmak ne kadar doğru evlilikte?Kocası küsen kadınlar grubu
Arkadaslar kocasi kusen hanimlar (1 ay 2ay 10 gun 15 gun ) cozumlerinizi nasil buldunuz tutumlariniz ne oluyor nasil bir yol izliyorsunuz burda paylasalim beraber bu isi cozmeye calisalim
Senin kocanın bile olduğunu sanmıyorum sen bir zavallisinbenim kociş hiç küsmez
Senin kocanın bile olduğunu sanmıyorum sen bir zavallisin
Senin kocanın bile olduğunu sanmıyorum sen bir zavallisin
Kusura bakamyın hiç konuya sonradan dahil oluyorum amaActigin konulara bakinca kimin zavalli oldugunu goruyorum KIB
Kusura bakamyın hiç konuya sonradan dahil oluyorum ama
İlk siz sataşmışsınız. :) .
Alaya alan sizdiniz...
Kendine nasıl davranılmasını istiyosan öyle davran derler.
bu sayfada öyle evet :) ama şöyle demiş üyeyeKocam küsmez demiş alay etmemiş ki ?
canım idrarını vücuduna sürüp kendi etrafında dönersen hayırlı kısmetler çıkıyormuş tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?