Kocası küsen kadınlar klubu

Biraz azaldı ama tamamen çözümü yok küsme huyunun
Normalde alttan alır çok uzatmam, son seferinde inat ettim alttan almayacağım diye 23 gün sürdü
Artık ne olacaksa olsun dedim ayrılıksa ayrılık
Bir banka işini bahane edip konuşmaya başladı, sonra devamını getirdi ama asla hatasını kabul etmek yok
Çok üzerime geldin dedi oysa tek kelime etmemiştim, sadece barışmak için adım atmamam onu sinirlendirmiş
Baktım yüzüne 23 gün benden ayrı kalabildin ve tek kelime etmedin, artık sevgim eskisi gibi değil, vazgeçilebilir olduğunu gösterdin bana dedim
Sabaha kadar önünde rulolarca tuvalet kağıdı ile ağladı, dinledim yattığım yerden gitmedim yanına
Huyum böyle elimde değil, sen gelmezsen ölürüm gelemem ama senden çok acı çekiyorum gibi saçma bir açıklaması var
O günden beri biraz daha iyiyiz, küsmedik hiç çünkü konuları küsme boyutuna getirmiyor, daha sakin
İleride ne olur bilmem, arada limoniliği tutuyor yine ama tam küsme durumu gibi olmuyor
Doğru mu yaptım bilmiyorum ama son sefer gerçekten canıma tak dedi, konuşmasaydı bitirmeye cesaretimi toplamıştım

Eşimin uzlaşmacı/nazik bir terazi olması; benim de özel durumum hasebiyle genelde alttan almam birleşince; telefon numaramı istemesinden bu güne kadar geçen, 2.5 yılda şöyle ağız tadıyla tartışabildiğimi bile hatırlamıyorum. eğer küserse bi gün bekler sonra gönlünü alırım herhalde.

Ama fazla zorlamamak lazım. Genelde Terazi erkeklerinin kafasında "Melek/Canavar" şeklinde bi şartel oluyor. Köşeye sıkıştırıp Üzerine gidince arıza bağlıyorlar(sonra adları dengesize/fevriye çıkıyor). Bunun da geçmişinde "yok artık" dediğim duygusuz psikopatlıklar mevcut.

Son düzenleme:
Bizde ikimizde teraziyiz o küser ben küserim ama asla ben ilk adımı atmam hep o gelir barışmak için bende o zaman hiç uzatmam hemen barışırım

Sevgilim trip attığında çıldırıyorum resmen ya bırakında trip kadına kalsın

Kocam olduğunda trip attığını düşünemiyorum

Benim de anlatmak istedigim bu aslinda pesinde salak salak dolasmak yerine, resti cekmek. Boyle yaparsan ben yokum diyebilecek cesareti gostermek. Yani kimse baskasinin kahrini cekmek icin evlenmiyor. Kusmek de neymis yahu? Yakisiyor mu bir erkege? Su an o kadar pismanim ki ilk esimin pesinde barismak icin dolandigim icin. Kendimi küçük dusurdugum icin.

Ben bunu yüzüne söyledim açık açık
Huyum böyle elimde değil diyor aslında doğru söylediğini biliyorum ama ömür törpüsü gibi
Konuşmaya, bir şey söylemeye çekiniyor insan kalbi mi kırılacak, küsecek mi yine diye
Çok zor geçti o 23 gün, çok üzüldüm, oda üzülüyor biliyorum yemeden içmeden kesiliyor
İdare etmeye çalışıyorum ama bu huyu törpülenmezse ileriyi çok iyi görmüyorum
Sonradan barışıp konuştuğumuzda hak veriyor, neye bozulduğunu da izah ediyor bazen bende ona hak veriyorum sonuçta bende insanım hatalar yapabiliyorum ama bunları o an konuşup halletmek istiyorum. Küsüp günler sonra değil =((

Bizimki kendi derdine düşmüş resmen...ben bugün ona okadar sinirliyim ki ilk defa ona telefonda seninle konuşmak istemiyorum,telefonu kapatıyorum dedim..benim için bu bi devrim,o da şok oldu...ama nato kafa nato mermer ( bu arada kendisi yurtdışında) 7 saat oldu hala ne aradı ne sordu...insan bi sorar ya ne oldu,ne derdın var dıye?? güya benim burnumu sürtecek..devam etsin bakalım..

Ahh kardeş benim eşim ben haklıyken bile haksız duruma düşürür küser. Ben de o öyle yapıyo diye bi gurur bi gurur küserim. Eee akşam olunca otururum camın önüne bekle gelsin, mecbur msj atarım gelmiyo musun, o da bekleme gelmicem. Offf eşim çok iyi çok has da bazen deli ediyo beni neyse çok geç saat gelir salonda yatar. Yani aramam sormam ben de domuzum ama birgün alışırsa dışarıya diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Ahhhh erkeklerrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim kociş hiç küsmez

Maalesef benim başımda da küsen bir koca var.. Ama ben yaptım alıştırdım böyle. O bana kızınca telefonlarımı açmaz günde 70kere aradığım oluyordu basıp yanına giderdim gece gündüz demeden etrafında pervane olurum gönlünü almaya çalışırım falan iki günde anca ikna olur..şimdi 3 kere falan arıyorum üstüne düşmemeye çalışıyorum. Ama içim durmuyor yine haklıysam bile haksız ben oluyorum nasıl düzeltirim onu da bilmiyorum maalesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi küs olunca bilerek onu sinirlendiriyorum. bana sinirlenince gözüm doluyor o ara.bende sanki masumum gibi neden bana bagrıysun ki ben neyaptmki diyorum yumuşak sesle.orda küslük bitiyor.:)

Kusura bakmayın çok merak ettim ben.özel olmasa bişey soracam.eşiniz bekleme ben gelmycm diyor.yani nereye gidiyor ki.isten mi geç çıkiyor vallahi anlamadm.cevap vermesenizde önemli degl.tekrar kusura bkmyn.bende evliym yeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…