Kocası LoL oynayan varmi

liya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
74
8
38
Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan

Onu evde birakip ciksaniz devamli, biyerden sonra kendisi rahatsiz olmaz mi acaba? O oyun oynuyor diye yaninda pineklemeyin.

Eşim degil ama ben oyun oynamayi cok seviyorum arada esimin de kizdigi oluyor ama benim oyle sosyal hayattan kopmuş bir halim yok elbette. Bekarken oyun başinda sabahlardim elbette

Bilmediğim bir şehirdeyim ve maalesef eşim tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor ama benim derdim bende sosyal faaliyet buluyimda zamanı geciriyim deilki ben eşimle vakit geçirmek istiyorum tamam arada çıkıyoruz ama oyun hayatımızın merkezinde

Benim eşim de Nintendo bağımlısıydı. Şu sıralar derslerinden fırsat bulamadığı için koptu yoğunluktan. Ben de çok sinirlenirdim resmen dünyandan kopardı oyun oynarken. Ne kadar kizsam da kopmadi, kendiliğinden yoğunluk yüzünden koptu sonunda ama hâlâ yeni çıkan oyunlara bakıyor güzel şeyler çıkmış mı diye. Ahh su erkekler..

95 yaşinda, okuma yazma bilmeyen bir nine degilseniz yabanci bir şehirde kaybolmaniz mumkun degil. İlla birinin gezdirmesi gerekmiyor ki herseyi bir tikla ogrenebiliyorsunuz. Ben gittigim hicbir sehirde kaybolmadim.

Tek basiniza gezin dememin sebebi esinizin bir sure sonra kafasina dank edip size katilmak ister diyeydi. :) Sizin oyundan buyuk sorunlariniz var ama neyse

Bence oyun en son sorununuz
Önce dışarı çıkmayı başarın.
Eşinizin üstüne düşeceğinize kendisine eger böyle devam ederse onsuz da bir hayat kurabileceginizi gösterin
Ne demek eşim çıkmama izin vermiyor
O kadar kolay oluyorsa sizin evde bu isler
Siz de oyun oynamasina izin vermeyin

Benim eşim oynuyor. Hatta şuan bilgisayar başında. Bir ara zıvanadan çıkmıştı gece bile oynuyordu. Ben de onu umursamadım yok gibi davrandım. Sonra bi cinnet... Bi ara tamamen bıraktı kaç senelik hesabını sattı bana son model bi telefon aldı Şimdi yine oynuyor ama azıtmadan. Sınırlarını biliyor en azından

ben tavır yapıyorum anlamıyor koşuyorum anlamıyor aynen dünyadan kopuk yaşıyor buaralar çok kalınca gel beraber oynayalım da vakit gecirelim demezmi
Ben bilmediğim şehri keşfetmeyi severim lakin kaybolurum diye deilde mesajimda eşim tek çıkmama izin vermiyor diye yazmıştım atladınız galiba o kismi
Oyundan büyük sorunlarımız var filozof kesildiniz başımıza tanımadan bir mesajla nasıl kanaat getirdiniz bilmem ama sizdeki iletişim psikolojisi farklı direk saldırgan davranıyorsunuz sanırım sizin sorununuz anlamadan farklı algılayıp cevap vermek tek ederim canim
Bir an eşiniz son zamanların moda oyuncağı LOL bebeklerle oynuyor sandım.
Hahahahah güldürdün bilgisayar oyunu
Hehehhe yalnız değilmişim : )
[/QUvallaha sevindim bende yanlız olmadigima eee nasıl baş ediyorsun
bende evet oynuyor 3 bucuk yasındakı kızımla beraber dıyecektım tam
Hahahah neymiş
Canım ya tşk ederim yinede cevapların için
10 yıldır oynuyor bağımlı resmen dusunki gel sanada öğretiyimde beraber oynayalım der sanırım mesleğinin stresinden dolayı en başta çok taviz verdim benden yüz aldı

Benimki çok fena sabahtan akşama kadar başlarda aman stres atıyor oynasın diye taviz verdim şimdi önüne gecemiyorum gel beraber oynayalım diye nerdeyse beni ikna edecek 10 yıldır bağımlısı adam

Benim eşim de oynuyordu ben hamile iken. Sonra abarttı dogumdan sonra kafa dinleme bahanesiyle işten gelince hep oynamaya başladı. Vicdan yapıp yanıma gelirdi sonra. Neyse bir gün eşim işteyken, şu oyunu ben de ögreneyim Bi bakalım dedim, aldım eşimin tabletini baktım anlamadım birşey, sohbet bölümüne baktım 2 kişiye nasılsın yazmış sohbet açmak için. Bunu söylemeden eşime mesaj attım,direk "Allah belanı versin" diye. direk mesajı alıp oyun hesabını kapamış.

Böyle gereksiz bir anım oldu bu oyunla ilgili. Şimdi de PUBG oyunu sardı herkesi.

işe gıtmıyor mu yahu
Polis adam oynamak için okadar çok vakti varki nöbette çıktığı gibi sabah hoop bilgisayara
Haaa birde sohbet var dimi dur bende bakıcam eşim yokken demekki oynayanlar varmış ama abartiyorlar ya
Birde sohbet bölümü varmış bende hemen bu bakıyorum demekki bu konuda yanlız değilmisim ne bilim ben evlenince oynamaz diyordum

Benim eşim nöbette de oynuyordu. Biz evlenmeden telefonda İnternet olmadığı için haliyle oynayamadım. Şimdi acısını cıkarıyorlar

Biz beraber oynuyoruz . Çok zevkli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…