Biz beraber oynuyoruz . Çok zevkli:)
gercektenmııı bana da gel ogretıyım deyıp duruyobaktımda pek bısey anlayamadım zormu pekıBiz beraber oynuyoruz . Çok zevkli:)
maalesef eşim tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor
Gerçekten mi???
Peki ama neden?
Sizce bu normal mi?
Siz istemiyor musunuz?
Babanıza başlık parası verip sizi satın mı aldı?
Bu tarz yorumları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum. Evimde işlerimi yapsın ve çocuklara ben yokken baksın diye çalıştırdığım kadından 2 farkınız var:
1. Ben kadına maaş veriyorum ve sigortası var
2. Cinsel ihtiyaçlarımı karşılamıyor
Erkeklerin aynı hizmeti karın tokluğuna yaptırmaları bir de üstüne cinsel olarak tatmin olmaları büyük haksızlık değil mi?
Sizi ve sizin gibi kadınları okuyunca bazı adamların ne kadar zeki olduğunu düşünmeden edemiyorum.
Sigortası, maaşı, çalışma izni toplamda 3500₺’ye maloluyor bana.
Bu erkekler ise ayda 2 elbise, karın tokluğuna benim 3500₺ verdiğim hizmeti artı gece yatak hizmetini de alıyorlar.
Konu sahibi kırıcı yazmış olabilirim ama seven insanlar birbirini kısıtlamaz. Sanırım ailenizde de sevilmediniz, anne babanız birbirini sevmedi ki sevilmenin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Ama bu “eşim evden tek başıma çıkmama izin vermiyor” nedir biliyor musunuz? Kölelik!!! Kendinize bunu nasıl yakıştırıyorsunuz?
LOL olayı hikaye. Sevilmemenin acısını kafayı buna takarak çözmeye çalışıyorsunuz.
Aklınızı başınıza bir an evvel almanız dileğimle.
Hep sizler gibi düşünenler yüzünden bosanmalar arttı ya erkek bana karışamaz istedigimi yaparım istediğim yere giderim dediğiniz için ben annemi model aldığım için çok şükür evliliğim gayet güzel gidiyor tek sorun oyun bağımlılığı onun dışında mükemmel bir eşe sahibim zaten siz muhtemelen bu gidişle ya evde kalırsıniz yada bı erkek en fazla bir ay sizi çeker eşim polis haliyle dışarıya pek güvenmiyor bunu anlaman mümkün değil adam beni eve kapatıyor ki işkence etmuyorki feministlik yapıyorsun ayrıcada istisna olan eşim bana da her ay maaş verir gibi harçlık verir bunu çevremde kimsede yapmaz ha karın tokluğuna yaşamıyoruz ama belli ki sen kötü tecrübe edinmissin evli isen yakındır bosanman ikinci evliliğinde eşine saygı duy evin reisi olarak gör ki bosanmalar bı nebze azalsin bayanın sen ne demek erkekten fazla sesin çıksın Allah'tan çevremde sen gibi kadınlara yer vermiyorum yuva yikarsiniz maazallah
Bu arada ailede sevilmemissiniz babanız annenizi sevmedi diyosunuzya bunu sizin o kit aklınız almaz bu kadar incitici olduğunuza göre sizin nasıl bir aileden geldiğiniz belli benim babam annemi okadar çok sevdiki annem 27 yaşında karnı burnunda 4cocukla Babami kaybettide 23yil oldu kadın evlenmedi sen çok bilmiş bayan sen olsaydın annemin yerinde çocuklarını birakipta gitmiştin birinin peşine bence insanları tanımadan yorum yapma bilemezsin
Kendinizi nasılsa belli etmissiniz nasilda anladım çekilmez bir bayan olduğunuzu sizin sevgiliniz polis falan değil yeme beni ayrıca şiddetle bibpskologa gitmeni öneririm hani oyunlar bağımlılık yapıyor bunu uzmanlarda söylüyor sen varya çok fena bir kadınsın haa bosanmissin sevgilin varsada yakındır ayrilman merak etme bu kadar kotu niyetli olma art niyetli olma az iyimser ol belki bundan sonra biraz mutlu olursun hoş haketmiyosunda amaKonunuzdaki sorunun kaynağını burada çok güzel yazmışsınız tebrikler
Eşinizin polis olması ile dışarı güvenmemesi sizce de alakasız değil mi?
Hani sevgilim polis olmasa sizi belki anlayabilirim!!! Ama benim tek çıkmama asla karşı gelmez. Dışarı çok mu güveniyor acaba? Çok mu saf ya da? Belki de mesleğinin yüz karasıdır ne dersiniz?
Ha bu arada nöbetten gelince uyur! Oyuna ya da başka şeylere takılmaz.
Oyun bağımlılığı dışında evliliğinizin mükemmel gittiği sizin kendinizi kandırmanız olabilir ancak.
Ama körsünüz yapacak bir şeyimiz yok.
Evli değilim çünkü sevilmediğimi anladığım an boşandım. Sizin gibi 3 damla sevgi kırıntılarına kendimi mecbur etmiyorum.
Şimdiki beraberliğimde de KARŞILIKLI olarak birbirimize saygı duyuyoruz çok şükür. Kendisini evimin reisi olarak da görüyorum. Siz ev reisliği ile köleliği karıştırıyorsunuz.
Neyse ya sizin tek sorununuz oyun bağımlılığı idi pardon.
Ayrıca sevilmediğimi anladimda boşandım demissiniz ama ikide çocuk yapmışsınız nasıl yaman bir çelişkidir bu yazık sanaHakaret etmeseydiniz iyiydi neyse
Kendinizi nasılsa belli etmissiniz nasilda anladım çekilmez bir bayan olduğunuzu sizin sevgiliniz polis falan değil yeme beni ayrıca şiddetle bibpskologa gitmeni öneririm hani oyunlar bağımlılık yapıyor bunu uzmanlarda söylüyor sen varya çok fena bir kadınsın haa bosanmissin sevgilin varsada yakındır ayrilman merak etme bu kadar kotu niyetli olma art niyetli olma az iyimser ol belki bundan sonra biraz mutlu olursun hoş haketmiyosunda ama
Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Ayrıca sevilmediğimi anladimda boşandım demissiniz ama ikide çocuk yapmışsınız nasıl yaman bir çelişkidir bu yazık sana
Hep sizler gibi düşünenler yüzünden bosanmalar arttı ya erkek bana karışamaz istedigimi yaparım istediğim yere giderim dediğiniz için ben annemi model aldığım için çok şükür evliliğim gayet güzel gidiyor tek sorun oyun bağımlılığı onun dışında mükemmel bir eşe sahibim zaten siz muhtemelen bu gidişle ya evde kalırsıniz yada bı erkek en fazla bir ay sizi çeker eşim polis haliyle dışarıya pek güvenmiyor bunu anlaman mümkün değil adam beni eve kapatıyor ki işkence etmuyorki feministlik yapıyorsun ayrıcada istisna olan eşim bana da her ay maaş verir gibi harçlık verir bunu çevremde kimsede yapmaz ha karın tokluğuna yaşamıyoruz ama belli ki sen kötü tecrübe edinmissin evli isen yakındır bosanman ikinci evliliğinde eşine saygı duy evin reisi olarak gör ki bosanmalar bı nebze azalsin bayanın sen ne demek erkekten fazla sesin çıksın Allah'tan çevremde sen gibi kadınlara yer vermiyorum yuva yikarsiniz maazallah
ben tavır yapıyorum anlamıyor koşuyorum anlamıyor aynen dünyadan kopuk yaşıyor buaralar çok kalınca gel beraber oynayalım da vakit gecirelim demezmi
Ben bilmediğim şehri keşfetmeyi severim lakin kaybolurum diye deilde mesajimda eşim tek çıkmama izin vermiyor diye yazmıştım atladınız galiba o kismi
Oyundan büyük sorunlarımız var filozof kesildiniz başımıza tanımadan bir mesajla nasıl kanaat getirdiniz bilmem ama sizdeki iletişim psikolojisi farklı direk saldırgan davranıyorsunuz sanırım sizin sorununuz anlamadan farklı algılayıp cevap vermek tek ederim canim
Hahahahah güldürdün bilgisayar oyunu
Hahahah neymiş
Canım ya tşk ederim yinede cevapların için
10 yıldır oynuyor bağımlı resmen dusunki gel sanada öğretiyimde beraber oynayalım dersanırım mesleğinin stresinden dolayı en başta çok taviz verdim benden yüz aldı
Dört duvar arasında yaşamaktan memnunsunuz demek, hemde mükemmel bir evliliğiniz var, nasıl oluyor o mükemmel evlilik ?Hep sizler gibi düşünenler yüzünden bosanmalar arttı ya erkek bana karışamaz istedigimi yaparım istediğim yere giderim dediğiniz için ben annemi model aldığım için çok şükür evliliğim gayet güzel gidiyor tek sorun oyun bağımlılığı onun dışında mükemmel bir eşe sahibim zaten siz muhtemelen bu gidişle ya evde kalırsıniz yada bı erkek en fazla bir ay sizi çeker eşim polis haliyle dışarıya pek güvenmiyor bunu anlaman mümkün değil adam beni eve kapatıyor ki işkence etmuyorki feministlik yapıyorsun ayrıcada istisna olan eşim bana da her ay maaş verir gibi harçlık verir bunu çevremde kimsede yapmaz ha karın tokluğuna yaşamıyoruz ama belli ki sen kötü tecrübe edinmissin evli isen yakındır bosanman ikinci evliliğinde eşine saygı duy evin reisi olarak gör ki bosanmalar bı nebze azalsin bayanın sen ne demek erkekten fazla sesin çıksın Allah'tan çevremde sen gibi kadınlara yer vermiyorum yuva yikarsiniz maazallah
Leş bir zihniyetiniz var hanımefendi. Bir kadının tek başına gezebilmesi kendi ayakları üstünde durabilmesi vs. feministlik değil bireyin doğal hakkıdır. Siz halinizden memnunsanız gelip burada kocanızı çekiştirmeyeceksiniz. Kocanızın oyun oynarken sizi iplememesi size olan saygısızlığının göstergesi ama bazen buradaki üyelerin böyle leş cümlelerini görünce hakediyorlar diye düşünüyorum. Ve evet siz de sonuna kadar hakediyorsunuz!!!Hep sizler gibi düşünenler yüzünden bosanmalar arttı ya erkek bana karışamaz istedigimi yaparım istediğim yere giderim dediğiniz için ben annemi model aldığım için çok şükür evliliğim gayet güzel gidiyor tek sorun oyun bağımlılığı onun dışında mükemmel bir eşe sahibim zaten siz muhtemelen bu gidişle ya evde kalırsıniz yada bı erkek en fazla bir ay sizi çeker eşim polis haliyle dışarıya pek güvenmiyor bunu anlaman mümkün değil adam beni eve kapatıyor ki işkence etmuyorki feministlik yapıyorsun ayrıcada istisna olan eşim bana da her ay maaş verir gibi harçlık verir bunu çevremde kimsede yapmaz ha karın tokluğuna yaşamıyoruz ama belli ki sen kötü tecrübe edinmissin evli isen yakındır bosanman ikinci evliliğinde eşine saygı duy evin reisi olarak gör ki bosanmalar bı nebze azalsin bayanın sen ne demek erkekten fazla sesin çıksın Allah'tan çevremde sen gibi kadınlara yer vermiyorum yuva yikarsiniz maazallah
Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?