Kocası LoL oynayan varmi

benim sevgilim de oynuyor ama genellikle birlikte oynuyoruz hatta ben ona kızıyorum bu aralar çok oynamıyoruz diye, siz de başlayın sarıyo valla

Birlikte oynayın,öyle oyunlar birlikte oynanınca eğlenceli oluyor.Biraz zor olur ilk günler ama sonra alışırsınız.

Nekadar güzel yazdın tşk ederim evet 10yillik bağımlılik çıkıyoruz tabiki istedigim zaman ama hani ben bı oynadımi 4 veya 5saat bilgisayarda kalmasından rahatsizim

benim sevgilim de oynuyor ama genellikle birlikte oynuyoruz hatta ben ona kızıyorum bu aralar çok oynamıyoruz diye, siz de başlayın sarıyo valla
Hahaha oda gel beraber oynayalım diyor arkadaşı var eşiyle beraber oynuyorlar yok artık demiştim

Nekadar güzel yazdın tşk ederim evet 10yillik bağımlılik çıkıyoruz tabiki istedigim zaman ama hani ben bı oynadımi 4 veya 5saat bilgisayarda kalmasından rahatsizim

Çok ısrarcı davranmanız onda size karşı öfke uyandırabilir. Ufak adımlarla en azından bu baımlılığı bitirebilirsiniz ama uzun bira çaba gerektiriyor.
Mesela; kendisni anladığınızı, bu oyunda iyi vakit geçirdiğini ama uzun sürünce üzüldüğünüzü belirtin ve 1,5 saat oldu mu en azından yarım saat de beraber bir aktivite yapsanız daha güzel olacağını söyleyin. İlk baştan böyle yavaş yavaş giderek belki ileride bir çözüm bulursunuz. 1,5 saat sonra mesela bir kahve için balkonda beraber. Tv ve telefonda olmasın 15-20 dk. Bu tarz şeyler. Zor ama uğraşmaya değer..

Asi zihm
Ayrıca konuşma adabı dan nekadar pis bir insan oldugun belli saygısızlık had safhada sizlerde başınıza gelen herşeyi hakediyiosunuz sen ve sen gibi düşünenler

Okadar güzel yaklastinki sanırım iletişim herşeyin başı söylediğin gibi ılımlı yaklaştım hatta demin konuştuk sanırım haklısın dedi bundan sonra daha dikkatli olucam:)ben her zaman oyun için tepki veririm ama yanlış bı tepkiymis

En rahat benim sanırım eşim hiç oyun oynamaz doğru düzgün internete bile girmez birlikte vakit geçiririz bol bol

Kuzum eşim oyun bağımlısı sürekli evin içine hapsetmiyorki adam tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor sadece ki buda okadar normalki daha önce yasadigim tatsız birkaç durumdan dolayı Kapkac takip edilme gibi onun dışında istedigimz zaman çıkıyoruz geziyoruz ama ben bı oturdumu bilgisayarda 4 ve 5saat ondan rahatsızım bana göre 5saat çok fazla ama anlamamda lazım bugün sizler sigarayı nasıl kolay birakamiyorsaniz oda oyunu kolay birakamiyor ve galiba evlilik zevk aldığı şeyi bıraktırmak deil bence asıl uyum onun sevdiği şeyi beraber yapmaya çalışmaktır bende deniycem toplandiniz başıma ahkam kesiyosunuz ama valla mutluyuz köle değilim eşimin baş taciyim bunu siz deil ve anlarim yaşayan anlar

Sevindim. Eğer daha büyük sorunlar yoksa bu tarz sorunları çözmek daha kolay. Çoğu zaman da eğer sorunu çözmek istiyorsak kendimizden ödün vermemiz gerekiyor ama sonuçta sorunu çözeceksek neden olmasın?

Şimdi, bir sorun var ve bu sorunu çözmek için sen ödün veriyorsun. Kızsan da içine atıyorsun vb. Ama sonuçta ikiniz de mutlu olacaksınız.

Tabi, bu soruna hemen çözüldü diye bakma. Eşini kahveden hemen sonra bilgisayar başında göreceksin büyük ihtimal. İşe yaramasını istiyorsan bu yaklaşımı belki 1 ay sürdürmen gerekebilir. Ufak adımlar, küçük dokunuşlarla dikkatli ilerlersen bu oyunun sizi en azından daha az etkilemesini sağlayabilirsin.

Mutluluklar...

valla canım ben kendim takip edildim korktum yanıma gelip ısrarla görüşmek istediklerini söyleyen biri oldu evliyim dedim ısrar etti farketmez diye bir defasında kaokaca uğradım kimsede sesini çıkarmadi bunlardan sonra korkup ta eşimi arayinca oda müsade etmedi hoş bende eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimi

Aile danışmanı gibi konuştun erkekle nasıl konuşacağını bilirsen ilerler o ilişki çok tşk ederim

Yoo kirilmadim hakkıda olabilirsiniz yanlız sadece benim yazdıklarımı okumayinn önce kendisi incitti bir ikincisi yazdıklarında çelişki vardı bunu gördüm üçüncüsü kusura bakmayın ama bosanmalarin çoğu kadınların eşlerinden çok seslerinin çıkmasi nasıl bir hayatınız var bilemem ama bende 10yilldir tanırım eşimi dünyadaki en merhametli en iyi kocadir o ben ondan razıyım ha sozumede lafimada saygı duyar sadece oyun oynar bilgisayardan tek sıkıntım bu demisim nasıl anlayışta nerelere girmissiniz yok ben ne kötü bir hayat yaşıyormusum farkında değilim yahuuu adam bana kötü davranmiyorr daha nasıl anlatim.sizler kicalarinziin dediğini yapmak bı yerlere giderken izin deilde haber vermeyi kölelik olarak algilamissiniz ama bizde bu işler karşılıklı ve gayet güzel evet hayat bu neoldugu belli deil rabbim bilir herşeyi belki bizde bosaniriz belli mi olur ama hani olursa bosanirsak yinede razıyım ondan bir kere bile gönlümü incitmedi 43 yasindasiniz ama ben 50snde boşanan bilirim belli olmaz

Bnm kocam lol oynyrdu. Birakti gta yabasladi neler yaptim neler. Yinede vazgecmedi bende saldim. Azatmadi bile. Bnde kendjme ugras buldum. Kitap okuyirm cikip arkdslarmla gezyrm. Vaktmi dolduruyorumm.. Bilmem anlatabldm mi..

Kusura bakma ama bende kadının düşmanı yine kadındır lafını sayende bir kere daha hatırladım

Bnm kocam lol oynyrdu. Birakti gta yabasladi neler yaptim neler. Yinede vazgecmedi bende saldim. Azatmadi bile. Bnde kendjme ugras buldum. Kitap okuyirm cikip arkdslarmla gezyrm. Vaktmi dolduruyorumm.. Bilmem anlatabldm mi..
Bizde beraber çok şey yapıyoruz ama ben yinede bıraksın istiyorum

Bizde beraber çok şey yapıyoruz ama ben yinede bıraksın istiyorum
Sana vakit ayiriyorsa birakmasni istemek bencillik olur. Birak bi kendine ait oyunu var. Onu oynasin etsn . karisma okadarina da .. Bunalir iyice kopqr senden

Yok canım benim onu düşündüğüm için bırakmasını istediğimi biliyor bel ağrısı cekmeisn göz ağrısı cekmesin oturduğu yerde farkında olmadan sigara içmesin diye yaptığımı bildiği için evimin reisi yapmaz o sizin bildiğiniz reislerden deil kalbi merhameti çok güzel kadınlardan daha gzuel bir kalbı vardır

Sana vakit ayiriyorsa birakmasni istemek bencillik olur. Birak bi kendine ait oyunu var. Onu oynasin etsn . karisma okadarina da .. Bunalir iyice kopqr senden
Valla baktım oynarken çok stres atıyor az oynuycak söz verdi lakin bende oynamaya karar verdim birlikte daha eğlenceli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…