- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Guzel bi cozum bulmussun. Mantiklii..Valla baktım oynarken çok stres atıyor az oynuycak söz verdi lakin bende oynamaya karar verdim birlikte daha eğlenceli olabilir
Esim banada teklf etmisti de oyunu beceremedm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel bi cozum bulmussun. Mantiklii..Valla baktım oynarken çok stres atıyor az oynuycak söz verdi lakin bende oynamaya karar verdim birlikte daha eğlenceli olabilir
20 yaşında bende taciz olayı yaşadım ama kendimi eve kapamadım. Tabi biz eşiniz olmadan dışarı çıkmamayı normal görüyorsanız denilecek birşey yok.Kuzum eşim oyun bağımlısı sürekli evin içine hapsetmiyorki adam tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor sadece ki buda okadar normalki daha önce yasadigim tatsız birkaç durumdan dolayı Kapkac takip edilme gibi onun dışında istedigimz zaman çıkıyoruz geziyoruz ama ben bı oturdumu bilgisayarda 4 ve 5saat ondan rahatsızım bana göre 5saat çok fazla ama anlamamda lazım bugün sizler sigarayı nasıl kolay birakamiyorsaniz oda oyunu kolay birakamiyor ve galiba evlilik zevk aldığı şeyi bıraktırmak deil bence asıl uyum onun sevdiği şeyi beraber yapmaya çalışmaktır bende deniycemtoplandiniz başıma ahkam kesiyosunuz ama valla mutluyuz köle değilim eşimin baş taciyim bunu siz deil ve anlarim
yaşayan anlar
Ben deniycemGuzel bi cozum bulmussun. Mantiklii..
Esim banada teklf etmisti de oyunu beceremedm![]()
Ozaman sizde saldırmak yerine acaba niye izin vermiyor sorusunu sorsaydiniz altında yatan sebebi bilirdiniz merak etmeyin tek başıma deil ama istediğim zaman eşimle çıkıyoruzNiye filozof kesileyim bilmedigin bir şehirde olman problem degilse neden disari tek cikmamana sebeb olarak "bilmedigim sehirdeyim ve esim cikmama izin vermez" yaziyorsunuz ve sonrada lafi ceviriyorsunuz?
Siz yazdiginiz icin yazdim ben, sanki kendi kendime uydurdum. Neyse insallah disari cikabilirsiniz birgun
Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldirDeminden beri yazdığınız cevapları okuyorum ; insanlara böyle bel altı vurmak huyunuz sanırım
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, sizin evliliğinizin de yok
Ha keza kimseye akıl verecek durumda değilsiniz, çocuk gibi oyun oynayan kocanıza destur veremeyip, kendi başına sokağa çıkamayıp , adama iki laf edemeyip bir de iki çocuğuya aslan gibi ayakta duran bir kadına laf mı sokuyorsunuz, pes
Yaptığınız şey çok ayıp ve kırıcı, hayatta kimin başına ne gelir hiç belli olmaz, umarım kırdığınız yerden sınanmazsınız haa ama siz boşanmazsınız değil mi :))))) harçlığınızı alıp , saygı falan hak getire yaşar gidersiniz, sizin evlilik başarı abidesi .......
42 yaşındayım sanırım benden çok gençsiniz size tavsiyem ; kendinize saygı duyun, evin bir reisi varsa bir de kadını var ve o kadın izne tabi değil, bir birey olun eş olmadan önce, kırmızı çizgileriniz olsun, ödün vermeden sevilmenin tadını almaya bakın hayatta, çok başarılı evliliği olan ve çok yaşamış bir kadın olarak gayet samimi bir tavsiyemdir size, hiç bir erkek izinle oturup kaldırdığı kadına aşık olmaz bunu asla unutmayın. Bence hakaret ettiğiniz üye bir özürü de hak ediyor, ne yaptığınızı anlamanız için ben de size biraz kırıcı şeyler yazdım, okuyunca hoş olmuyor değil mi ?
10 yıldır hic yalnız disariya çıkmadınız miBu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir
Çocuğunuz felan var mı. Onu parka felan götürmediniz mi en azından. Markete saglik ocağına..?Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir
Ay valla bendeBir an eşiniz son zamanların moda oyuncağı LOL bebeklerle oynuyor sandım.![]()
Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir
Kocaniz bebeklerle oynadigina gore sizin cok daha ciddi probleminiz var
Kac yasinda bu adam?
TovbeLOL Bir bilgisayar oyunu. LOL bebekler değil yani:)
Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir
Üzülerek söylüyorum bekarken de oynuyorsa kendi istemediği sürece birakamaz bizdede var bitane LoL CÜ eşimin erkek kardeşi bazı günler odasından hiç çıkmıyor 3 ogun yemeğe inmedigini biliriz felaket sinir bozucu bişey ya ben ya oyun deyin bari en azndan nabız olcersinz.Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Yok canım benim onu düşündüğüm için bırakmasını istediğimi biliyor bel ağrısı cekmeisn göz ağrısı cekmesin oturduğu yerde farkında olmadan sigara içmesin diye yaptığımı bildiği için evimin reisi yapmaz o sizin bildiğiniz reislerden deil kalbi merhameti çok güzel kadınlardan daha gzuel bir kalbı vardır
bak şey diyin hatta "eğer benimle yeterince ilgilenirsen (ya da başka bi şart) sen adc olursun ben de senin support'un olurum." diye adamın kalbinin ortasına tam 12den vurursunuz tekrar aşık olur size valla diyorumHahaha oda gel beraber oynayalım diyor arkadaşı var eşiyle beraber oynuyorlar yok artık demiştim