• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası LoL oynayan varmi

Kuzum eşim oyun bağımlısı sürekli evin içine hapsetmiyorki adam tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor sadece ki buda okadar normalki daha önce yasadigim tatsız birkaç durumdan dolayı Kapkac takip edilme gibi onun dışında istedigimz zaman çıkıyoruz geziyoruz ama ben bı oturdumu bilgisayarda 4 ve 5saat ondan rahatsızım bana göre 5saat çok fazla ama anlamamda lazım bugün sizler sigarayı nasıl kolay birakamiyorsaniz oda oyunu kolay birakamiyor ve galiba evlilik zevk aldığı şeyi bıraktırmak deil bence asıl uyum onun sevdiği şeyi beraber yapmaya çalışmaktır bende deniycem 😀toplandiniz başıma ahkam kesiyosunuz ama valla mutluyuz köle değilim eşimin baş taciyim bunu siz deil ve anlarim 😆yaşayan anlar
20 yaşında bende taciz olayı yaşadım ama kendimi eve kapamadım. Tabi biz eşiniz olmadan dışarı çıkmamayı normal görüyorsanız denilecek birşey yok.

Konuyu açarken sosyal hayatımız bitti, 2 farklı hayat yaşıyoruz demissiniz birde şimdi de herşeyi yapıyoruz diyorsunuz, yani ikiside de sizin söyleminiz.

Burada kimse kimseyi tanımıyor, bireysel bir derdimiz de yok. Ama eşim dışarıya çıkmama izin vermiyor deyip birde bu durumu savunursanız tepki alırsınız elbette.

Siz razı gelseniz de bir kadının eşi tarafından dışarı çıkmasına izin verilmemesi normal değil hayat eşten ibaret değil çünkü.

Neyse size mutluluklar.

Niye filozof kesileyim bilmedigin bir şehirde olman problem degilse neden disari tek cikmamana sebeb olarak "bilmedigim sehirdeyim ve esim cikmama izin vermez" yaziyorsunuz ve sonrada lafi ceviriyorsunuz?

Siz yazdiginiz icin yazdim ben, sanki kendi kendime uydurdum. Neyse insallah disari cikabilirsiniz birgun
Ozaman sizde saldırmak yerine acaba niye izin vermiyor sorusunu sorsaydiniz altında yatan sebebi bilirdiniz merak etmeyin tek başıma deil ama istediğim zaman eşimle çıkıyoruz

Deminden beri yazdığınız cevapları okuyorum ; insanlara böyle bel altı vurmak huyunuz sanırım
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok, sizin evliliğinizin de yok
Ha keza kimseye akıl verecek durumda değilsiniz, çocuk gibi oyun oynayan kocanıza destur veremeyip, kendi başına sokağa çıkamayıp , adama iki laf edemeyip bir de iki çocuğuya aslan gibi ayakta duran bir kadına laf mı sokuyorsunuz, pes
Yaptığınız şey çok ayıp ve kırıcı, hayatta kimin başına ne gelir hiç belli olmaz, umarım kırdığınız yerden sınanmazsınız haa ama siz boşanmazsınız değil mi :))))) harçlığınızı alıp , saygı falan hak getire yaşar gidersiniz, sizin evlilik başarı abidesi .......
42 yaşındayım sanırım benden çok gençsiniz size tavsiyem ; kendinize saygı duyun, evin bir reisi varsa bir de kadını var ve o kadın izne tabi değil, bir birey olun eş olmadan önce, kırmızı çizgileriniz olsun, ödün vermeden sevilmenin tadını almaya bakın hayatta, çok başarılı evliliği olan ve çok yaşamış bir kadın olarak gayet samimi bir tavsiyemdir size, hiç bir erkek izinle oturup kaldırdığı kadına aşık olmaz bunu asla unutmayın. Bence hakaret ettiğiniz üye bir özürü de hak ediyor, ne yaptığınızı anlamanız için ben de size biraz kırıcı şeyler yazdım, okuyunca hoş olmuyor değil mi ?
Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir

Bu arada ben annemden halandan teyzemden uzun evliliğin sırrının kadının kocasının sözünü dinelmesinde buldum sizler demissiniz ya erkek izin alıp ta çıkan kadını sevmez bence yanlış erkek sen bana karisamazsin ben yetişkin bireyin istediğim zaman çıkarım istediğimi giyerim istediğim yerde gezerim diyen kadını sevmez herkesin doğrusu kendine benimde digrum 10yildir nasıl dinliyorsam öyle dinlemeye devam etmek eğer ben tek başıma yapmış olsam yanlış ama adamda beni dinliyor karşılıklı oldumu gzueldir
10 yıldır hic yalnız disariya çıkmadınız mi 🤔

Çocuğunuz felan var mı. Onu parka felan götürmediniz mi en azından. Markete saglik ocağına..?

Başkalarını bilemem bende eşimde çocuk değiliz, birbirimize saygı duyarız, sevilmediğiniz savunmanızdan gayet açık, biraz kendinizi geliştirmenizi, birey olmanızı ikinci kez tavsiye ediyorum, evlilik öyle izinle söz dinlemeyle falan olmuyor, kendinizi avutmayın, kimse eşinden bağımsız yaşamıyor tabi ki ortak bir hayatımız var, aba altından orta malı yakıştırmanızı kendinize saklayın, birazda gurur sahibi olun karşılıklı diye kendinizi kandırmadan

Kocaniz bebeklerle oynadigina gore sizin cok daha ciddi probleminiz var
Kac yasinda bu adam?

Ah be cocugum hadi annen cahilmis yada onun zamaninda kimse ogretmemis ona sene olmus 2019 genc bir kadina yakisiyor mu bu dusunce?

Ben 41 yasindayim , annemle babam 42 senedir evli , bir kere bile birbirlerinden izin aldiklarini gormedim ve masallah diyim hala el ele tutusur , birbirlerine seni seviyorum derler , babam annemi en degerlim diyerek sever
Ben de hic kocamdan izin almadim , tek basima her isin altindan kalkabilecek gucte kadinim , kocam da herkese gururla anlatir karim cok akilli diye , adam gozlerimin icine ask ile bakar
Bir evliligin mutlu , huzurlu olmasi icin karsilikli sevgi ve saygi lazim
Ve erkekler saygi duyduklari kadina daha cok asik olurlar , bilgisayar basinda vakit gecirmek yerine karisiyla beraber ne yapacaginin planlarini yapar
Once fikrinizi degistirin , hayata bambaska bakin sonra zaten evliliginiz de duzelir , kocanizda o bilgisayarin basindan kalkar

benim ki 10 yıldır oynuyor bende öğrendim 5 yıldır da ben oynuyorum öğrenmeyi deneyin ne olucak beraber vakit geçirmiş olursunuz abartmayın bu kadar . ayrıca yetişkin bir kadın olarak tek başınıza dışarı çıkın köle misiniz ?

Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Üzülerek söylüyorum bekarken de oynuyorsa kendi istemediği sürece birakamaz bizdede var bitane LoL CÜ eşimin erkek kardeşi bazı günler odasından hiç çıkmıyor 3 ogun yemeğe inmedigini biliriz felaket sinir bozucu bişey ya ben ya oyun deyin bari en azndan nabız olcersinz.

Yok canım benim onu düşündüğüm için bırakmasını istediğimi biliyor bel ağrısı cekmeisn göz ağrısı cekmesin oturduğu yerde farkında olmadan sigara içmesin diye yaptığımı bildiği için evimin reisi yapmaz o sizin bildiğiniz reislerden deil kalbi merhameti çok güzel kadınlardan daha gzuel bir kalbı vardır

Kocanızdan daha iyi bilecek değilsiniz, değil mi? Millete "sesin kocandan çok çıkmasın" şeklinde verdiğiniz aklı kendinize kullanın. Varoluşu, mutluluğu "evde kalmamaya" ya da bir erkek tarafından kabul edilip edilmemeye bağı olan sizsiniz sonuçta, biz değil.
Sizin neyi yapıp neyi yapamayacağınıza karar veren adam kendi yapacaklarına da kendisi karar verir zaten.
Kendisini, sağlığını da sizden fazla düşünür merak etmeyin. Kendini düşünmeyen biri olsa evden çıkmak için izin bile "istemeyen" (çünkü izin vermeyeceği belli) bir kadınla evlenmezdi :KK51:

Bu arada evin reisinin erkek olduğu maddesi fi tarihinde çıkarıldı medeni kanundan. Kimse size haber vermedi galiba.

Vazgeçirmek çok zor Allah sabır versin.o kendi bırakacak anca öyle olur.oyun bağımlılığı ciddi bir sorun.

Ben sabahtan beri konuyu takip ediyorum. Kişinin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Dalga geçiyor diye inanmak istiyorum. Zira aklı başında yapılan tüm yorumlara alttan alta ya da doğrudan mutsuz olmalarını, bosanmalarini temenni etmiş.
Özellikle bir yorumda tecavüze ugrayanlarin tek başına çıktıklari için hakettiklerine getirmiş lafı.
Bu kadar kötü kalpli olmak için ne yaşamış olabilir ki..

Sen milletin boşanmasını temenni ediyorsun ya umarım kocanla o aşamaya gelen sen olursun da büyük konuştuğun ne varsa yersin hepsini.Yazık cidden kalbiniz kötü.

Gerçi sen kumaya bile razı olursun da boşanmazsın.Kendi gururuyla ayakta duran kadınlardan olabilmek karakter gerektirir çünkü.Sizin bir karakteriniz bile yok zira kocanıza eş değil köle olmuşsunuz.

Hahaha oda gel beraber oynayalım diyor arkadaşı var eşiyle beraber oynuyorlar yok artık demiştim
bak şey diyin hatta "eğer benimle yeterince ilgilenirsen (ya da başka bi şart) sen adc olursun ben de senin support'un olurum." diye adamın kalbinin ortasına tam 12den vurursunuz tekrar aşık olur size valla diyorum

Back
X