- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
İlk başta zor gelebilir ama oynadıkça alışıyorsun. İnan çok zevkligercektenmııı bana da gel ogretıyım deyıp duruyobaktımda pek bısey anlayamadım zormu pekı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta zor gelebilir ama oynadıkça alışıyorsun. İnan çok zevkligercektenmııı bana da gel ogretıyım deyıp duruyobaktımda pek bısey anlayamadım zormu pekı
Yok canım benim onu düşündüğüm için bırakmasını istediğimi biliyor bel ağrısı cekmeisn göz ağrısı cekmesin oturduğu yerde farkında olmadan sigara içmesin diye yaptığımı bildiği için evimin reisi yapmaz o sizin bildiğiniz reislerden deil kalbi merhameti çok güzel kadınlardan daha gzuel bir kalbı vardır
Ozaman sizde saldırmak yerine acaba niye izin vermiyor sorusunu sorsaydiniz altında yatan sebebi bilirdiniz merak etmeyin tek başıma deil ama istediğim zaman eşimle çıkıyoruz
Sizde bir iki el onunla oynamayi deneyin. Ortak ilgi edinmis olursunuz,belki sizde seversiniz. Bu bir anlasma seklindede olabilir siz onunla bir iki el atip daha sonra birlikte disarida gezme anlasmasi gibi..Aranızda kocası LoL oynayan varmı benimki çok fena bağımlı 1yillik evliyiz resmen iki farklı hayat yaşıyoruz bı turlu birakamiyor oyunu kızıp tepki verince de gel beraber oynayalım hemde vakit geçirmiş oluruz diyor sosyal hayatımız bitti resmen nasıl vazgeciricem bu oyunundan
Kötü kalpli olan sensin hakkımda ne düşünüyosan rabbim sana iki katını versin ben kimsenin bosanmasini istemedim birincisi evet kocama koleyim ve mutluyum tek sıkıntımız yıllardan alisageken bilgisayar bağımlılığı bunu sizler gibi cahiller sevgisizlige vermiş ama biz ona bağımlılık diyoruzSen milletin boşanmasını temenni ediyorsun ya umarım kocanla o aşamaya gelen sen olursun da büyük konuştuğun ne varsa yersin hepsini.Yazık cidden kalbiniz kötü.
Gerçi sen kumaya bile razı olursun da boşanmazsın.Kendi gururuyla ayakta duran kadınlardan olabilmek karakter gerektirir çünkü.Sizin bir karakteriniz bile yok zira kocanıza eş değil köle olmuşsunuz.
Okadar çok art niyetli varki bağımlılığın ne olduğunu anlamayip kocan seni sevmiyor diyorlar ya bu kadar olur tşk ederim buaradaBen de 4 yıldır falan oynuyorum.eşim de oynuyor. Online bir oyun.baska insanlarla oynuyrsunuz. Oyın basladıgında rahat 30 dk suruyor.. Yanı ben de oynarken kapı calsa acamamBazen cok oynayıp ara verelım sohbet edemıyoruz diyoruz. Bu arada oyunun sohbet kısmı var. Yanı oyuna girdiğinde sende eklı olan arkadaşlarınla konusabılıyorsun. Oyunu oynayan kızlar da var benım gibi.. Öyle aklınızda olsun diye soyluyorum. Ekli olan arkadaş listwsinde kız da olabılır eşinizin. Kullandıgı nickten kız erkek oldugunu belkı anlayamazsınız. Muhtemelen hepsı erkektir.yine de bilmenizde fayda var.
Denemeye başladım karar verdim evlilik bence eşinizin mutlu olduğu şeyi paylaşmaktır madem oynarken stres atıp mutlu oluyor bende deniycemSizde bir iki el onunla oynamayi deneyin. Ortak ilgi edinmis olursunuz,belki sizde seversiniz. Bu bir anlasma seklindede olabilir siz onunla bir iki el atip daha sonra birlikte disarida gezme anlasmasi gibi..
Bizde esimle oyun oynariz,ozellikle de lol ama sosyal hayatimizdan kopmayiz..
Vuuu çok mutlu oldum çünkü gerçekten gzuel cevap veren bir tek o oyunun ne olduğunu bilenler gerisi saçma saçma yorumlar atmisBen de 4 yıldır falan oynuyorum.eşim de oynuyor. Online bir oyun.baska insanlarla oynuyrsunuz. Oyın basladıgında rahat 30 dk suruyor.. Yanı ben de oynarken kapı calsa acamamBazen cok oynayıp ara verelım sohbet edemıyoruz diyoruz. Bu arada oyunun sohbet kısmı var. Yanı oyuna girdiğinde sende eklı olan arkadaşlarınla konusabılıyorsun. Oyunu oynayan kızlar da var benım gibi.. Öyle aklınızda olsun diye soyluyorum. Ekli olan arkadaş listwsinde kız da olabılır eşinizin. Kullandıgı nickten kız erkek oldugunu belkı anlayamazsınız. Muhtemelen hepsı erkektir.yine de bilmenizde fayda var.
Bu çok güzeldi tşk ederimbak şey diyin hatta "eğer benimle yeterince ilgilenirsen (ya da başka bi şart) sen adc olursun ben de senin support'un olurum." diye adamın kalbinin ortasına tam 12den vurursunuz tekrar aşık olur size valla diyorum
Yanlış okumuş ve yanlış anlamışsın ben bana verilen kaba cevaplara aynı nitelikte cevap vermişim kimsenin mutsuz olmasını dilemedim ikincisi okadar kötüsü ki nereden vuracağını bilmeyip tecavüze uğrayanlarin hakettigine taraf tutmusum daha önce takip edildigim kaokaca ugradigim için esimde bunu bildiğinden tek başına dışarı cikmama asla izin vermez demişim kötü olan sizlersiniz ki anlamadan direk sözlü saldırıya geciyorsunuzBen sabahtan beri konuyu takip ediyorum. Kişinin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Dalga geçiyor diye inanmak istiyorum. Zira aklı başında yapılan tüm yorumlara alttan alta ya da doğrudan mutsuz olmalarını, bosanmalarini temenni etmiş.
Özellikle bir yorumda tecavüze ugrayanlarin tek başına çıktıklari için hakettiklerine getirmiş lafı.
Bu kadar kötü kalpli olmak için ne yaşamış olabilir ki..
10 yıllık iliskimi saygı ve sevgi cercevesinde ilertmemizin tek kaynağı eşimden habersiz asla bi yere gitmemem sözünü asla ikiletmemem saygısızlık etmemek.ve kocamı tabiki evin reisi olarak görmem 10yilda ne sevgimizde ne saygimizda çok şükür gram ekksilmedi.ve tabiki bu karşılıklı bence sizler burda saldırmak yerine bosanmalarin neden arttığını araştırınKocanızdan daha iyi bilecek değilsiniz, değil mi? Millete "sesin kocandan çok çıkmasın" şeklinde verdiğiniz aklı kendinize kullanın. Varoluşu, mutluluğu "evde kalmamaya" ya da bir erkek tarafından kabul edilip edilmemeye bağı olan sizsiniz sonuçta, biz değil.
Sizin neyi yapıp neyi yapamayacağınıza karar veren adam kendi yapacaklarına da kendisi karar verir zaten.
Kendisini, sağlığını da sizden fazla düşünür merak etmeyin. Kendini düşünmeyen biri olsa evden çıkmak için izin bile "istemeyen" (çünkü izin vermeyeceği belli) bir kadınla evlenmezdi
Bu arada evin reisinin erkek olduğu maddesi fi tarihinde çıkarıldı medeni kanundan. Kimse size haber vermedi galiba.
Annem cahil deil senden büyük cahil diyerek saygısızlık etmişsin.ikincisi yazımı anlamadan dinlemeden okumadan yorum yapmışsın ben eşimden habersiz asla bi yere gitmem oda bana karşı öyle saygimizda sevgimizde çok şükür karşılıklı 10yildir gram eksilmedi sizler esinden habersiz bi yerlere gitmeyi neden kölelik olarak algılıyorsunuz bilmiyorum ama bu benimle eşimin doğrusu ve bilirsiniz ki herkesin doğruları farklı bidaha okuyun derim bilgisayar oyunu bağımlılık hele ki uzun yıllardır oynanıyorsa bırakması Zor bunu anlamayip direk yok snei sevmiyor yok sorumsuz gibi laflar etmek tabiki tanımadığınız hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmak kolay önce bı anlayın konusmak için yorum yapmayinAh be cocugum hadi annen cahilmis yada onun zamaninda kimse ogretmemis ona sene olmus 2019 genc bir kadina yakisiyor mu bu dusunce?
Ben 41 yasindayim , annemle babam 42 senedir evli , bir kere bile birbirlerinden izin aldiklarini gormedim ve masallah diyim hala el ele tutusur , birbirlerine seni seviyorum derler , babam annemi en degerlim diyerek sever
Ben de hic kocamdan izin almadim , tek basima her isin altindan kalkabilecek gucte kadinim , kocam da herkese gururla anlatir karim cok akilli diye , adam gozlerimin icine ask ile bakar
Bir evliligin mutlu , huzurlu olmasi icin karsilikli sevgi ve saygi lazim
Ve erkekler saygi duyduklari kadina daha cok asik olurlar , bilgisayar basinda vakit gecirmek yerine karisiyla beraber ne yapacaginin planlarini yapar
Once fikrinizi degistirin , hayata bambaska bakin sonra zaten evliliginiz de duzelir , kocanizda o bilgisayarin basindan kalkar
Bilmediğim bir şehirdeyim ve maalesef eşim tek başıma dışarı cikmama izin vermiyor
Eee bence gayet normal anormal olan neBunu bu kadar rahatça ve normal bir şey gibi söylemek..![]()
Eee bence gayet normal anormal olan ne
valla canım ben kendim takip edildim korktum yanıma gelip ısrarla görüşmek istediklerini söyleyen biri oldu evliyim dedim ısrar etti farketmez diye bir defasında kaokaca uğradım kimsede sesini çıkarmadi bunlardan sonra korkup ta eşimi arayinca oda müsade etmedi hoş bende eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimi
"eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimi"Yanlış okumuş ve yanlış anlamışsın ben bana verilen kaba cevaplara aynı nitelikte cevap vermişim kimsenin mutsuz olmasını dilemedim ikincisi okadar kötüsü ki nereden vuracağını bilmeyip tecavüze uğrayanlarin hakettigine taraf tutmusum daha önce takip edildigim kaokaca ugradigim için esimde bunu bildiğinden tek başına dışarı cikmama asla izin vermez demişim kötü olan sizlersiniz ki anlamadan direk sözlü saldırıya geciyorsunuz
Annem cahil deil senden büyük cahil diyerek saygısızlık etmişsin.ikincisi yazımı anlamadan dinlemeden okumadan yorum yapmışsın ben eşimden habersiz asla bi yere gitmem oda bana karşı öyle saygimizda sevgimizde çok şükür karşılıklı 10yildir gram eksilmedi sizler esinden habersiz bi yerlere gitmeyi neden kölelik olarak algılıyorsunuz bilmiyorum ama bu benimle eşimin doğrusu ve bilirsiniz ki herkesin doğruları farklı bidaha okuyun derim bilgisayar oyunu bağımlılık hele ki uzun yıllardır oynanıyorsa bırakması Zor bunu anlamayip direk yok snei sevmiyor yok sorumsuz gibi laflar etmek tabiki tanımadığınız hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmak kolay önce bı anlayın konusmak için yorum yapmayin
Yazdıkların hiç de öyle demiyor ama.Kimin kötü kalpli olduğu apaçık ortada.Kötü kalpli olan sensin hakkımda ne düşünüyosan rabbim sana iki katını versin ben kimsenin bosanmasini istemedim birincisi evet kocama koleyim ve mutluyum tek sıkıntımız yıllardan alisageken bilgisayar bağımlılığı bunu sizler gibi cahiller sevgisizlige vermiş ama biz ona bağımlılık diyoruz
Eşinin tek başına dışarı göndermemesini burada delicesine savunup yazısında ise maalesef demesi ne yaman çelişki değil mi?Bunu bu kadar rahatça ve normal bir şey gibi söylemek..![]()
10 yıllık iliskimi saygı ve sevgi cercevesinde ilertmemizin tek kaynağı eşimden habersiz asla bi yere gitmemem sözünü asla ikiletmemem saygısızlık etmemek.ve kocamı tabiki evin reisi olarak görmem 10yilda ne sevgimizde ne saygimizda çok şükür gram ekksilmedi.ve tabiki bu karşılıklı bence sizler burda saldırmak yerine bosanmalarin neden arttığını araştırın