Kocası pinti olan var mı ?

E

EU1

Ziyaretçi
Selam kızlar kocanız pinti mi ya da sevgiliniz, yani harcamaları cok kısıtlı mı maaşını oldugu gibi kenara mı atıyor, kendi harcamanızı siz mi yapıyorsunuz böyle kocası olup da alışan ya da pıntilikten vazgecıren var mı ? Pıntı kocayla ugrasmak zormu... Evet pıntı kocası olanlar.. :nazar:
 
Allaha sukur esim pintiligin kiyisindan gecmez cocugumun benim birdedigimi iki etmez ancak burda cok samimi bi kiz arkadasim var esiylede ailecek gorusuruz zavalli kadini 1kurus icin yalvartir inim inim inletir kaldiki durumu kazanci herkezden iyi ama gel gelelim kadinda ogullarida sefillik icinde yasiyor bence pintilik ve cimrilikte bir hastalik bu hastalik zamanla yasam bicimi oluyor ve bence oyle duzelicek gibi duran birseyde degil sanirim esimle arkadasimda bu soruyu sordugunda yanitimiz ayni degismezler
 
valla benim kocamda hiç pinti degil hatta ben bazen istiyorum bile pinti olmasını..okadar cömert ve bonkörki sormayın...herzaman bonkör olmakta iyi olmuyor...
 
Hmmmm.. Pinti insanla uğraşmak zordur bence de..
Eşim sağolsun pinti değil çok şükür ki..
Ama görüyorum duyuyorum ne pinti insanlar var , sağlık sorunu olduğunda bile para gidecek diye aklı giden..
Bende dikkat ediyorum genelde belli bir malvarlığı olan insanlar varken yokluk çekmeyi tercih ediyorlar..
Pintilikte kötü savurganlıkta..
 
benım kocam degil ama sevgilim var çok şükür oda pinti degildir ama parsınıda tutmayı bilir mesela ben hiç çalışırken para biriktirmezdim o bana derdi bak kenara para at gun gelir lazım olur die şimdi okuyorum ve kenarda azda olsa param var sevgilimin dedigi gib gün gelir belki lazım olur ailem bana gönderemz bi sorun çıkar belki, o yusden sevgilim benı bu konuda düzellti sağolsun çok bonkör olmasın ama çok ta pinti olması ii degil bence..
 
Pinti değil de ne görürse almaz diyebilirim. Bir şey alacağı zaman her yeri araştırır öyle alır. Bir de ucuz şey asla almaz tuhaf bana da aldırmaz. Pazardan bişi alamadım evlendimizden beri. Sana ne be adam 10 liraya bi t shirt alsam :dilcikar:
 
Pinti varmı diyee sormuş arkadaş,sizinki nasıl diye sormamış,Lütfen konuyu dağıtmayın.
 
pinti degildir ama tasarrufludur.. harcayacagı zamanda dibine kadar harcar.. gerci şimdiden onun parasınında hesabını ben tutuyorum.. parası dogruca bendedir.. ben biraz savurganımdır ama sayesinde bende hesap kitap biliorum artık..
 
Allah'a şükür öyle bir durum yok :Saruboceq:

sanırım tahammül edemezdim öyle bir adama :nazar:
 
işte tam benim eşimin tarifi: pinti ve cimridir... para gidecek diye ödü kopar. böyle biriyle uğraşmak gerçekten çok zorrrr... allah bana sabır versin.
 
işte tam benim eşimin tarifi: pinti ve cimridir... para gidecek diye ödü kopar. böyle biriyle uğraşmak gerçekten çok zorrrr... allah bana sabır versin.
:1rolleyes: canım ya... valla allah sabır versin...
 
parası varken aşırı savurgann, öldürüyor beni. nerdeyse yolda selam verene para verecek. kaydirigubbakcemile
ama parası bitinceeee.... onu alma bunu alma dikkat edelim. sürekli aynı şey konuşulmaz ki canım. delikafadulden
 
yok cok sukur ne ıstesek alır ve cok sukur cebımde bana lazım olmayacak kadrr paramm olur sukurler olsun rabbımee amma hersey parayala olmuyokııııı
 
ne pintisi yaaa deli ediyooo beni ben onun kadar para harcamam valaa
 
hayatta en hazetmediğim insan örüntüsüdür cimri ve pinti insan gurubu:nazar:
benden uzak Allaha yakın olsunlarkaydirigubbakcemile
 
işte tam benim eşimin tarifi: pinti ve cimridir... para gidecek diye ödü kopar. böyle biriyle uğraşmak gerçekten çok zorrrr... allah bana sabır versin.

tamaaam,
bir kişi daha bulduk eşi cimri olan,

peki hayatım sen kozmetik alman gerekince ya da çok abuksu bir gereksinimin olunca ne yapıyorsun?, mesela bayanlar bazen çok gereksiz alışverişler yapıp eve gelir o zaman bir şey diyr mu saklı gizli mi alıyorsun mesela ya da kendi paranla mı alıyorsun anne ya da babandan aldığın vs, ya da dolaşırken binbir güçlükle mi bir şey istiyorsun.

ayy benim bir iş yerinde bir müdürüm vardı dünya ötesi pinti adama bilerek masraf çıkartasım geliyordu, kaydirigubbakcemile kullanılan plastık çay kasıklarını sayıyor yıkamamı ıstıyordu :1ninca:
 
pinti kadın daha çok pinti erkekten erkekler daha savurgan oluyo kadınlar tutumlu.bence öylede olmalı erkeğin pintisi hoş değil
 
Yok Allah a şükür öyle bi insanla bir ömür geçermi ya :26:
 
X