- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
sen boşanmadan nette erkeklerle yazışıp bululma planları yapıyordun dun.evet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
hicte cok cekmiyordu komsu dugunlerine giderken bile sac yaptiran birisi kendisi kocasi ayrica ona araba bile aldi daha ne yapsin adam oldu canim kaynanayla yasayanlar ozaman hep baska kocaya kacsin ayrica kendimle karsilastirmamin nedeni bana evlatliksin dediler demediklerini komadilar o komsumda evlatlik ama kocaya bile gitse kabul ediyor adam bunu anlatmak istedim
Bunu bu erkek yapsa bu kadar sasirirmiydinizevet yalniz okumadiniz kizlar benim komsum 12 yillik evli 2 tanede kizi var ve gecenlerde kocasi varken baska adama kocaya kacmisti ve simdi duydum ki kocasina geri donmus yani adam bile bile kabul etmis onu ustelik kaynanayla yasiyordu ve ustelik oda evlatlik icimden dedim benim bi sucum yokken evlatliksin diye demediklerini birakmadilar ne cingeneligim kaldi ne bulgarligim millet kocaya gidiyor donuyor ve burnu bile kanamadan hayatina devam ediyor ahhhh Rabbimmmm bana bunlari yapanlari sana havale ediyorummmmmm
hay Allah razi olsun beni bi sen anlamissin bende saygisizlik olmasin diye cevap vermiyorum arkadaslara ama en iyi sen anlamissin beni diyorum ya Rabbim ne muradin varsa versin ve demin de yazdim lutfen kapatin konumu cok rica ediyorumAmma yüklenilmiş ya konu sahibine hayret birşey..Kınamayın,dedikodusunu yapmayın komşunuzun falan filan..Kocamı başkasıyla aldattım,başka kocaya kaçtım,şimdide geri döndüm diye açılsaydı konu kınamadan geçilmezdi ama! Ahlak bekçileri toplanırdı hemen buraya kavga kıyamet kopartırdınız..Konu sahibi kıskançlık yapmamış dedikodu yada kınamada yapmamış.Kadıncağız şansızlığına üzülmüş sadece onu dile getiriyor..Böyle kötü olayları yaşayan insanlar mutlu ama bende ki şans ne kötü demek istiyor..Tamam gereksiz bir konu olmuş bencede ama niye bukdar üstüne gidilmiş anlamadım ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?