kocasi varken kocaya kacmis

size ne bu durumdan? Dedikodu dedikodu.Kim ne yapmışsa yapmış niye kıyas ediyorsunuz kendinizle. Size ne?

Bende bunun için ağladım geçen gün millet ne haltlar çeviriyor yanındaki üstüne titriyor
Biz bi b.k yapmıyoruz bi karşı duvara atılmadığımmız kalıyor

'o bunlari yapti esi affetti, ben bsy yapmamistim neler yasattilar neler yaptilar' demeye calisiyosun ama hem tabirlerin guzel degil, hem de herkesin hayati bir degil.. kendi hayatina bak, bosver..

Siz de hali hazırda evliyken internetten birini bulmuştunuz ben hatırlıyorum ..Ama başıma bir şey gelir korkusuyla vazgeçmiştiniz ..Sizde teşebbüste bulundunuz ama fiile dökmediniz bana göre aynı şey ama

Sizle Ne alakası var ? Hadi size diyenlerin yakını olsa dersinde neyse..

Çok dert etmişsiniz kendinize.Herkesin kendi hayatı burda kimse oturup tanımadığı insanlar hakkında dedikodu yapmaz.Basiniza gelmiş bişey olsa akıl danissaniz destek olunur ama gozunuzle bile gormedigniz gerçeklik payı ne kadardır onu bile bilmediğiniz bi konuyu dert edinip paylasmaniz ilginç

sen boşanmadan nette erkeklerle yazışıp bululma planları yapıyordun dun.
emsal de bulmuşsun. hadi bakalım...

Bence siz bu komşunuzu çok kıskanmışsınız.saç yaptırıyo,kocası bir dediğini iki etmiyor kaygısı bizemi düştü.
sizde aklınızı kullanıp öyle kocaya gitseydiniz.

komşunuzun kaygısıdamı bize düştü.burdaki hatunların dertlerine çözüm buldukta komşunuz kaldı.

kim kime kaçmış yok o kocasını aldatmış yok o yok bu boşverin kendi hayatınıza bakın

boşverin bunlara kafa yormayın kim ne yaparsa yapsın.

Amma yüklenilmiş ya konu sahibine hayret birşey..Kınamayın,dedikodusunu yapmayın komşunuzun falan filan..Kocamı başkasıyla aldattım,başka kocaya kaçtım,şimdide geri döndüm diye açılsaydı konu kınamadan geçilmezdi ama! Ahlak bekçileri toplanırdı hemen buraya kavga kıyamet kopartırdınız..Konu sahibi kıskançlık yapmamış dedikodu yada kınamada yapmamış.Kadıncağız şansızlığına üzülmüş sadece onu dile getiriyor..Böyle kötü olayları yaşayan insanlar mutlu ama bende ki şans ne kötü demek istiyor..Tamam gereksiz bir konu olmuş bencede ama niye bukdar üstüne gidilmiş anlamadım ya!!!

Bunu bu erkek yapsa bu kadar sasirirmiydiniz

hay Allah razi olsun beni bi sen anlamissin bende saygisizlik olmasin diye cevap vermiyorum arkadaslara ama en iyi sen anlamissin beni diyorum ya Rabbim ne muradin varsa versin ve demin de yazdim lutfen kapatin konumu cok rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…