• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocasına aldatacağı evin kapısını açmak..

birgün kapıyı açacağım ve eşimi o halde görüp affedeceğim paralarım, eline koparıp veririm bi yerlerini:KK62:

Adamın 5 bin civarı maaşı varmış belli ki durumu iyi o yüzden bırakmıyordur belki de...
Evde basmak çok ağır gerçekten de, dışarda bir kadınla olduğunu duysan o kadar koymaz...

çok kafama takıyorum bu konuyu anneme de çok kızıyorum başına gelmesin ama başına gelince anlarsın diyor.
Çok korkuyorum aldatılırsam diye kabuslar görüyorum.
Herkes bir değil; her kadın aldatılmayı sindiremediği gibi, her erkek de aldatır diye bir genel geçer kural yok.

Ama böyle şeyleri çok düşünmemek lazım. Düşünüp kurduğun şeyi kendine çekiyorsun, bu da bir gerçek var.

Olabilir tabii, bilemeyeceğim...
Bahsettiğiniz durumlar sandığımızdan daha yaygın.

Oldukça yaygın hem de...
Adamın 5 bin civarı maaşı varmış belli ki durumu iyi o yüzden bırakmıyordur belki de...
Evde basmak çok ağır gerçekten de, dışarda bir kadınla olduğunu duysan o kadar koymaz...

Adam son derece zenginmiş.. Karısını nezih bir yerde yemeğe çıkarmış..
O gece yemekte masaya başka bir kadın gelmiş
— Naber tatlım demiş adama..
Adamın karısı
—Bu kim diye sormuş?
Adamda:
—Metresim demiş..
Kadın demiş ki:
—Bugünden tezi yok boşanacağım seninle
Adam:
— Tamam demiş sana aldığım her şeyi geri vermen kaydıyla boşanırım iyice düşün yemekten sonra kararını ver..
Daha sonra masaya bir başka kadın gelmiş oda aynı şekilde
—Naber tatlım demiş
Adamın karısı sormuş
—Bu da metresin mi canım?
—Adam yok demiş bizim Nacinin metresi bu
Adamın karısı kocasına dönerek
—Sana bir itirafta bulunacağım canım demiş, vallahi bizim metresimiz Nacinin metresinden daha güzel.

Herkes bir değil; her kadın aldatılmayı sindiremediği gibi, her erkek de aldatır diye bir genel geçer kural yok.

Ama böyle şeyleri çok düşünmemek lazım. Düşünüp kurduğun şeyi kendine çekiyorsun, bu da bir gerçek var.
ayy aman benden uzak olsun düşünmemeye çalışıcam

ayy aman benden uzak olsun düşünmemeye çalışıcam
Düşünme tabii, yarınımızın bile garantisi yok. Kaç gün yaşayacağımız belli mi şu hayatta...
İnsan bişeye kafayı takıcak olsa, en takılası şey ölüm gerçeğidir.
Yok ben evlenicem de, adam beni aldatacak da, aldatırsa ben napıcam da...

Adam içine sinerse, adam gibi gözükürse evleneceksin zaten. Yok yarı yolda seni yanıltı, meğer adamcıkmış bunu gördün, basarsın tekmeyi. Herkes kendi yoluna :)

çok kafama takıyorum bu konuyu anneme de çok kızıyorum başına gelmesin ama başına gelince anlarsın diyor.
Çok korkuyorum aldatılırsam diye kabuslar görüyorum.

Seninle babanın ilişkisi nasıl şu anda? baban sadece anneni değil seni de aldatmis, kandırmis ve güvenini sarsmis olmalı ki ellerin adatma olaylarından bu kadar etkileniyorsun.

Yani sanane adam karısını aldatıyorsa, sen ilişkilerini bilmiyorsun ki. Belki kadının işine bile geliyordur. Herkes kendi derdinde başa çıkabilir. Annene de içeeleme, onun hayatı ve onun kararları. Ama babanla senin ilişkin seni ve babanı ilgilendirir ve böyle bir olayda ona ne hissettiğini vs konuştun mu?

Arkadaşlar sizleri bilmem ama benim aldatma ve aldatılmayla ilgili (bazı istisna) ilişkiler dışında net bir düşüncem var.
Bence insan nasıl ise öyle bir insan ile birlikte olur.Yada nasıl bir insan ise dengini bulur.
Bazen duyuyorum kadın adamı aldatıyor fakat adam da kadını aldatıyor..
Çok masum gördügümüz insanlar birbirini aldatıyor.
Çok istisnai ilişki dediğim kadın ya da adam çok namuslu ve vicdanlıdır fakat karşısındaki insan yapabiliyor bu aldatma işini ve onun da sebepleri olabiliyor.Kimi tek bi insana sadık olamıyor,kimi eşinin kendisine karşı ilgisiz alakasız olmasından sikayetçi ve bu nedenle aldattığını söyleyebiliyor
Ama çok masum olmayan bi kadının çok masum bir adamla beraber olması çok zor gibi.Çevremde bazen görüyorum çok görmüş geçirmiş bir bayan yine kendi gibi biriyle ewleniyor v.s
Konuyu hazır bugün de kandil iken güzel bir ayet ile bitiriyorum..Aslında anlatmak istediğim tam anlamıyla buydu=)
Sevgiler..
(24/NÛR-26: Kötü kadınlar ve kötü sözler, kötü erkeklere; kötü erkekler, kötü kadınlara ve kötü sözlere; temiz kadınlar ve temiz kelimeler ise temiz erkeklere; temiz erkekler de temiz kadınlara ve temiz sözlere yakışır. Bu temiz insanlar, o iftiracıların dedikodularından berîdirler, onlara mağfiret ve değerli büyük bir nasip vardır.) / Süleyman Ateş(24/NÛR-26: Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler kötü kadınlara; iyi kadınlar iyi erkeklere; iyi erkekler de iyi kadınlara mahsustur. Bunlar onların söyledikleri (çirkin şeyler)den uzaktırlar. Bunlara, (Allâh tarafından) bağışlama ve cömertçe bir rızık vardır.)

Seninle babanın ilişkisi nasıl şu anda? baban sadece anneni değil seni de aldatmis, kandırmis ve güvenini sarsmis olmalı ki ellerin adatma olaylarından bu kadar etkileniyorsun.

Yani sanane adam karısını aldatıyorsa, sen ilişkilerini bilmiyorsun ki. Belki kadının işine bile geliyordur. Herkes kendi derdinde başa çıkabilir. Annene de içeeleme, onun hayatı ve onun kararları. Ama babanla senin ilişkin seni ve babanı ilgilendirir ve böyle bir olayda ona ne hissettiğini vs konuştun mu?
hayır ben onunla konuşmam çünkü baba nasılsın desen bağırmaya başlıyor öyle birisi

hayır ben onunla konuşmam çünkü baba nasılsın desen bağırmaya başlıyor öyle birisi

Çok üzüldüm, babanız böyle diye sizin de kuracağız aile böyle olmak zorunda değil. Rahat olun kendi kararlarınız, kendi seçimleriniz ile ilerlersiniz. Evli misiniz bilmiyorum ama allah sevgi ve saygı dolu bir eş bir aile sahibi yapar inşallah.

Babanızi da allaha havale edersiniz artık. Yapacak fazla bişey yok.

Konu aslında beni ilgilendirmiyor ama ne zaman bir aldatılma olayı duyayım kan beynime sıçrıyor, müdahale etmek istiyorum kim olursa olsun.
En son babamın annemi aldattığını öğrendiğimden beri annem de boşanmadığından iyice sinirlerim çöktü, psikolojim bozuldu.
Şimdi bizim burada çalışan bir abi var engelli (sakın yanlış anlaşılmasın engelliler aldatamaz diğer sağlam erkekler aldatabilir) diye demiyorum sadece öyle olmasına rağmen eşinin ona olan sevgisini çabasını görmezden gelmesinden dolayı 2 kat daha kızgınım.
Bir gün eşi annesinin evine gitmiş kalmak için ama o gün karısı erken gelmiş kalmamış yani ama bu abi farkında değil eve kadın getiriyormuş.
Kapıyı anahtarlarla açmaya çalışırken eşi açmış kapıyı görmüş onları sarhoş sarmaş dolaş o halde.
Sonra affetmiş.
Bu adam gene mesai var deyip karısını aldatıyor ben de bunları serviste anlatıyorlar öyle duyuyorum zaten bu abi üretim de servisten servise görüyorum.
Anlatıyor işte 900 lira para yedik bilmem ne
Ya çok sinir oluyorum. Patronlarıma anlatsam n0lacak ki burada bir sürü böyle insanlar dolu zaten.
İşten çıkartmazlar da çıkartsalar da işinden olsun istemem.
Ne yapabilirim bilmiyorum.
Artık bu aldatma muhabbetlerinden gına geldi.
Evlilikten soğudum yeminle.

Aldatan kişi ile aldanan kadının nasıl bir ilişkileri oldugunu bilmiyoruz ..belki kadın da onu aldatıyordur;)
Herşeyi bu kadar kafaya takma bence=)

Konu aslında beni ilgilendirmiyor ama ne zaman bir aldatılma olayı duyayım kan beynime sıçrıyor, müdahale etmek istiyorum kim olursa olsun.
En son babamın annemi aldattığını öğrendiğimden beri annem de boşanmadığından iyice sinirlerim çöktü, psikolojim bozuldu.
Şimdi bizim burada çalışan bir abi var engelli (sakın yanlış anlaşılmasın engelliler aldatamaz diğer sağlam erkekler aldatabilir) diye demiyorum sadece öyle olmasına rağmen eşinin ona olan sevgisini çabasını görmezden gelmesinden dolayı 2 kat daha kızgınım.
Bir gün eşi annesinin evine gitmiş kalmak için ama o gün karısı erken gelmiş kalmamış yani ama bu abi farkında değil eve kadın getiriyormuş.
Kapıyı anahtarlarla açmaya çalışırken eşi açmış kapıyı görmüş onları sarhoş sarmaş dolaş o halde.
Sonra affetmiş.
Bu adam gene mesai var deyip karısını aldatıyor ben de bunları serviste anlatıyorlar öyle duyuyorum zaten bu abi üretim de servisten servise görüyorum.
Anlatıyor işte 900 lira para yedik bilmem ne
Ya çok sinir oluyorum. Patronlarıma anlatsam n0lacak ki burada bir sürü böyle insanlar dolu zaten.
İşten çıkartmazlar da çıkartsalar da işinden olsun istemem.
Ne yapabilirim bilmiyorum.
Artık bu aldatma muhabbetlerinden gına geldi.
Evlilikten soğudum yeminle.
boşver ya karısı o gurursuzluk içinde yaşamaya can atıyosa o adama hala benim kocammmm diyosa sende üzülme yani. adamdan değilde kadından tiksindim

olsun başına gelmesin de gene de büyük konuşma

büyük konuşmak değil ki tabii koparırım veririm işin şakası boşanırım olur biter, beni aldatacak birde benim evimde kimsenin kahrını çekemem... yol veririm gider kimlen yatıp kalkarsa yatsın o zaman, gerçekten bu kadar çok aldatılıpta nasıl affediyorlar aklım mantığım almıyor

Back
X