- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi usuyenprenses
birgün kapıyı açacağım ve eşimi o halde görüp affedeceğim paralarım, eline koparıp veririm bi yerlerini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki açık evlilikleri var, kimi ilgilendirir ki...Belki swinger gruplara katılıyorlar...Bilemezsin içlerini...
birgün kapıyı açacağım ve eşimi o halde görüp affedeceğim paralarım, eline koparıp veririm bi yerlerini![]()
Böyle deyince komik geldi haklısın sanırımBelki açık evlilikleri var, kimi ilgilendirir ki...Belki swinger gruplara katılıyorlar...Bilemezsin içlerini...
Herkes bir değil; her kadın aldatılmayı sindiremediği gibi, her erkek de aldatır diye bir genel geçer kural yok.çok kafama takıyorum bu konuyu anneme de çok kızıyorum başına gelmesin ama başına gelince anlarsın diyor.
Çok korkuyorum aldatılırsam diye kabuslar görüyorum.
Olabilir tabii, bilemeyeceğim...
Bahsettiğiniz durumlar sandığımızdan daha yaygın.
Adamın 5 bin civarı maaşı varmış belli ki durumu iyi o yüzden bırakmıyordur belki de...
Evde basmak çok ağır gerçekten de, dışarda bir kadınla olduğunu duysan o kadar koymaz...
ayy aman benden uzak olsun düşünmemeye çalışıcamHerkes bir değil; her kadın aldatılmayı sindiremediği gibi, her erkek de aldatır diye bir genel geçer kural yok.
Ama böyle şeyleri çok düşünmemek lazım. Düşünüp kurduğun şeyi kendine çekiyorsun, bu da bir gerçek var.
Düşünme tabii, yarınımızın bile garantisi yok. Kaç gün yaşayacağımız belli mi şu hayatta...ayy aman benden uzak olsun düşünmemeye çalışıcam
çok kafama takıyorum bu konuyu anneme de çok kızıyorum başına gelmesin ama başına gelince anlarsın diyor.
Çok korkuyorum aldatılırsam diye kabuslar görüyorum.
hayır ben onunla konuşmam çünkü baba nasılsın desen bağırmaya başlıyor öyle birisiSeninle babanın ilişkisi nasıl şu anda? baban sadece anneni değil seni de aldatmis, kandırmis ve güvenini sarsmis olmalı ki ellerin adatma olaylarından bu kadar etkileniyorsun.
Yani sanane adam karısını aldatıyorsa, sen ilişkilerini bilmiyorsun ki. Belki kadının işine bile geliyordur. Herkes kendi derdinde başa çıkabilir. Annene de içeeleme, onun hayatı ve onun kararları. Ama babanla senin ilişkin seni ve babanı ilgilendirir ve böyle bir olayda ona ne hissettiğini vs konuştun mu?
hayır ben onunla konuşmam çünkü baba nasılsın desen bağırmaya başlıyor öyle birisi
Konu aslında beni ilgilendirmiyor ama ne zaman bir aldatılma olayı duyayım kan beynime sıçrıyor, müdahale etmek istiyorum kim olursa olsun.
En son babamın annemi aldattığını öğrendiğimden beri annem de boşanmadığından iyice sinirlerim çöktü, psikolojim bozuldu.
Şimdi bizim burada çalışan bir abi var engelli (sakın yanlış anlaşılmasın engelliler aldatamaz diğer sağlam erkekler aldatabilir) diye demiyorum sadece öyle olmasına rağmen eşinin ona olan sevgisini çabasını görmezden gelmesinden dolayı 2 kat daha kızgınım.
Bir gün eşi annesinin evine gitmiş kalmak için ama o gün karısı erken gelmiş kalmamış yani ama bu abi farkında değil eve kadın getiriyormuş.
Kapıyı anahtarlarla açmaya çalışırken eşi açmış kapıyı görmüş onları sarhoş sarmaş dolaş o halde.
Sonra affetmiş.
Bu adam gene mesai var deyip karısını aldatıyor ben de bunları serviste anlatıyorlar öyle duyuyorum zaten bu abi üretim de servisten servise görüyorum.
Anlatıyor işte 900 lira para yedik bilmem ne
Ya çok sinir oluyorum. Patronlarıma anlatsam n0lacak ki burada bir sürü böyle insanlar dolu zaten.
İşten çıkartmazlar da çıkartsalar da işinden olsun istemem.
Ne yapabilirim bilmiyorum.
Artık bu aldatma muhabbetlerinden gına geldi.
Evlilikten soğudum yeminle.
tabi bilemeyiz takmamak lazımAldatan kişi ile aldanan kadının nasıl bir ilişkileri oldugunu bilmiyoruz ..belki kadın da onu aldatıyordur
Herşeyi bu kadar kafaya takma bence=)
olsun başına gelmesin de gene de büyük konuşmabirgün kapıyı açacağım ve eşimi o halde görüp affedeceğim paralarım, eline koparıp veririm bi yerlerini![]()
boşver ya karısı o gurursuzluk içinde yaşamaya can atıyosa o adama hala benim kocammmm diyosa sende üzülme yani. adamdan değilde kadından tiksindimKonu aslında beni ilgilendirmiyor ama ne zaman bir aldatılma olayı duyayım kan beynime sıçrıyor, müdahale etmek istiyorum kim olursa olsun.
En son babamın annemi aldattığını öğrendiğimden beri annem de boşanmadığından iyice sinirlerim çöktü, psikolojim bozuldu.
Şimdi bizim burada çalışan bir abi var engelli (sakın yanlış anlaşılmasın engelliler aldatamaz diğer sağlam erkekler aldatabilir) diye demiyorum sadece öyle olmasına rağmen eşinin ona olan sevgisini çabasını görmezden gelmesinden dolayı 2 kat daha kızgınım.
Bir gün eşi annesinin evine gitmiş kalmak için ama o gün karısı erken gelmiş kalmamış yani ama bu abi farkında değil eve kadın getiriyormuş.
Kapıyı anahtarlarla açmaya çalışırken eşi açmış kapıyı görmüş onları sarhoş sarmaş dolaş o halde.
Sonra affetmiş.
Bu adam gene mesai var deyip karısını aldatıyor ben de bunları serviste anlatıyorlar öyle duyuyorum zaten bu abi üretim de servisten servise görüyorum.
Anlatıyor işte 900 lira para yedik bilmem ne
Ya çok sinir oluyorum. Patronlarıma anlatsam n0lacak ki burada bir sürü böyle insanlar dolu zaten.
İşten çıkartmazlar da çıkartsalar da işinden olsun istemem.
Ne yapabilirim bilmiyorum.
Artık bu aldatma muhabbetlerinden gına geldi.
Evlilikten soğudum yeminle.
olsun başına gelmesin de gene de büyük konuşma