• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocasina soz gevcirebilen evli hanimlar yardim lutfen..

gunesdogacakbence

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
124
86
13
40
selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..

Nasil desem esim zaten beni dinleyip bana asik oldugu icin evlendim.
Evlenip bunlari sonradan yapmasini beklemedim.
Anlamiyorum ki sizi sevmiyormuydu bu adam.
Taktik yok aslinda adamin karakteri neyse odur.
Ikiniz icin de orta yolu bulun, bir de ben esim her dedigimi yapar ama ben yine de cok severim üzerine düserim asla soguk davranmam. Bu da iliskimizi daha da güzel hale getiriyor. Sevgimiz artiyor.
Ama esinizin karakteri önemli burada.
Onu bilmeden birsey söylemek zor.

Söz geçirmek demeyelim ama birbirimizin istek ve fikirlerine önem veriyoruz. Bir konuda ikimizin fikri farkllıysa hangisi daha mantıklıysa onu yapıyoruz. Senin dediğin benim dediğim yok.

Tatlı dille sakince konuştuğunuzda farkı farkedersiniz. Birde bu taktik değil karşıdakine saygı ve değer vermedir.

Eşe soz geçirebilmek bence hoş bir tabir değil. Sana değer veriyorsa her konuda fikrini önemser zaten.

Ya dün bir yazı okumuştum aklıma o geldi😔
Kopyaliyorum
Screenshot_20190923-175705_Gallery.webp

Esim genelde beni dinler, dinlemedigi konularda olur. Ayni sekilde bende onu dinlerim aklima yatiyorsa uygularim vs. ne kadar taktik gibi gozuksede evlenilen kiside onemli, bazi erkekler karisinin bir dedigini yapmiyor inadina karisinin dediginin tersini yapiyor yani biraz kisilik meselesi.

Karşınızdaki adam çocuğunuz değil ki söz geçirmeye çalışasınız...
Sağlıklı bir ilişkide karşılıklı fikirlerinizi söylemeniz, en mantıklı yolu konuşarak seçmeniz gerekir.
Bir taraf başına buyruk hareket ediyorsa, diğeri de "söylediğim ne kadar mantıksız olsa da benim sözüm geçsin" diyorsa beraber olmanın hiçbir anlamı yok.

Her şeyi sizin lafınızla yapsa kendi bise düşünemese bence daha sıkıntılı durum. Bizim evliliğimizdede esim beni çok dinler ama ben boyle olması ıcın çabalamam. Sorun varsa oturur konuşuruz ortak bir paydada bulusurz aynı şekilde bende onu dinlerim önemserim. İllede benum lafım olsun demem

Bunun için geç kalmadınız mı biraz? Benim bildiğim önce aşık olunur, karşılıklı uyum yakalanır, konuşup anlaşılır ondan sonra evlenilir. Evlendikten sonra bana aşık olsun, benim dediklerimi de yapsın falan olmaz, “bence” Zira ben bunlar için ekstra bir çaba harcamadım hiçbir zaman. Birbirimizi dinlediğimiz için, anlaşabildiğimiz için aşık olduk ve evlendik.

Ben ne demek istediğinizi anladım sanırım
Söz geçirmek dediginiz için yanlış anlaşılmış
Siz istiyorsunuz ki eşiniz plan yaparken sizin se fikrinizi alsın
Alışveriş yapmak istiyorsanız almak istediğiniz birşey varsa hemen alsın istediğiniz şeyleri size çok aşık olduğu için elinden geldiğince yapmaya çalışsın
Bu kendiliğinden isteyerek yapması gereken şeyleri sonradan pek degistiremiyorsunuz

selam herkese.
evli arkadaslar esinize soz gecirebiliyor musunuz? istiyorum ki esim beni dinlesin bana asik olsun.benim de soylediklerimi yapsin ama kavga etmeden alttan alta islemek istiyorum
ben cok net icim disim bir davraniyorum ama sunu anladim ki taktik gerek.neler onerirsiniz.bebekten firsat buldukca yazicam.simdiden tesekkurler..
Bu tip şeyler insanların mizaclariyla ilgili . Yani burdan alacağınız stratejiler sizin esinizde islemeyebilir. Biz herhangi bir konuda oturur konuşur karara bağlarız bazen benim fikrim daha mantıklı gelir bazen eşimin fikri mantıklı olur . Hangisi bize uyarsa onu uygularız.
Bunun en temel stratejisi dinlemeyi bilmekle başlar konuşmayı bilmekle devam eder yani benim içim dışım bir diye her şey Cat cat söylenmez

Herkes birbirinden farklıdır..
Aynı Anne ve Babadan olan kardeşler bile..
Kimse kimseye benzemez herkesde Kaş göz ağız burun var halbuki...
parmak izimizin bile farklı olduğu yaratılmışlarız..
Karakterlerimizde farklı..
Kimi sinirli Kimi sakin Kimi yapıcı kimi yıkıcı..
Ama ((Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır))diye de bir gerçek var ki her erkekte işe yarayacağını düşünüyorum karaktere bakmaksızın..
Örneklendirecek olursak Kanuni Sultan Süleyman Hürrem’in Tatlı dili Güler yüzüne vurulmuş mesela ..Tatlı dilli ve Güler yüzlü olmaya gayret edin..ve Farkı görün :)

O isler taktige bakmiyor. Taktige bakiyor olsaydı kendini hürrem sultan zanneden bir tanesi var da, evde kocasinin eve gelmesini onun isteklerini yapmasini bekleyerek vakit geçirmezdi.Cokta taktikci sinsidir
Guya cok zeki. Benim annemde babama soz geçirebilmiş biri değil mesela. Asıl taktik yapmak ters teper. 2 kisi konusur orta yolu bulur. Erkege gore de degisir kimi erkek inat olur bildigini okur.
Kimi erkek sevgisiz büyümüştür o da önemli. Yani karısını cok takmaz karisindan para saklayanlar vs
Kocani en iyi sen tanırsın. Biz ne desek bos.

Eşinizin nasıl bir insan olduğuna bağlı. Biz eşimle fikir ayrılığına kapıldığımız, inatlaşma seviyesinin giderek tırmandığı, konuşmaların hararetlendiğini hissettiğim zamanlarda beş dakika susuyorum. Gözlerinin içine melül bakıp "peki, senin dediğin olsun, senden kıymetli değil" gibi vicdan sızlatan cümleler kuruyorum. İşe yarıyor (:

Back
X