yanlışımı anlamak için şu kısımda da yardımcı olur musunuz :) mesela ben de onsuz yapabilirim. güçlü olduğumu biliyor. hatta büyük bir yanlışı olursa terk edeceğimi de farkındaymış öyle dedi. ama genel olarak elinizi hep kapıda nasıl hissediyor? bunun için ne diyorsunuz ne yapıyorsunuz :)Bunun bir taktiği yok. Zaten bireysel anlamda taktikten ve stratejiden hoşlanan biri değilim. İlişkilerde hep bir taraf farklı ve fazlaca değerli hissettirir bir kırtik bile olsaBen tüm evliliğim boyunca annesi gibi davranmadım.Bir elim hep kapıda gibi hissetti, karakter olarak kendi kendine yetebilen özgüvenli bir kadınım; onsuzda hayatıma mükemmel devam edebileceğimi hep hissettirdin. Bence formül bu. Evlendiğimden beri çalışamıyorum çünkü beni istanbulun göbeğinden bir anadolu şehrine taşıdı, dolayısı ile yıllardır özel sektörde çalışan tırmalasam da dişime göre bir iş bulamıyorum. Sırf onun için kariyerimi, ailemi, arkadaşlarımı bırakıp bu şehire yerleştim, bunun farkında. O yüzden de biraz bence. İlk fedakarlığı ben yaptım, şimdi de o yapıyor. Buna rağmen ev işleri ortaktır, akşamları ona kalan işler var iş bölümü yaptık, dün akşam boğazlarım acıyordu mesela sabah başucuma pastil ve portakal suyu bırakmış. Bir de mesela yıkaması ayıklaması zor sebzeleri ben 3 kg civarı alır temizler ayıklar dondurucuya atarım. Dün 3 kg ıspanak almıştık pazardan bugün yıkadım, ayıkladım. Az önce o doğradı, buzdolabı poşetine yerleştirip pipetle vakumlayıp dondurucuya kaldırdı
![]()