Kocasından değer görenler kadınlar, taktiğiniz nedir?

Annesi gibi davranmıssınız sevgilisi arkadası flortu esi olmalısınız ki

Bence tamamen kişilikle alakalı bir mesele bu. Güzel bir iletişimle elbette daha fazla farkı görebilirsiniz ama zaten size düşkün olmayan adamın sonradan olması zor. Karakterine terstir belki davranışına yansıtmak vs.

Eşimin peşinde fır dönmüyorum :) tek taktiğim bu.

Kendi kendinize cevabi bulmaniza sevindim :) Demek ki adam asiri ilgi gorunce ne yapacagini sasirmis :)

Ben hemen cevap vereyim kaybetme korkum yok kendimi seviyorum kendime değer veriyorum. Bana değersiz hissettiren bir yerde kalmadım kalmam

valla arkadasim ben fir dönmuyorum kaybetme korkumda yok, elimden geldigince cocuguma bakiyorum isimi gucumu yapiyorum.
her aksam onlerine sicak yemeklerini koyuyorum,temizlik elimden geldigince yapiyorum kavga dövüs sevmem ufak tartismalar olur büyutmem küsluk bilmem falan yinede kiymet yok.
bakiyorum bazi insanlara kadin aldatmis adam hala afedersin ama k.çında geziyo kadınin.
bazilarinin ki sanirim altin suyuna batirilmiş demek geliyo icimden

Kocanızı sevin ve sayın

Ama koca düşkünü olmayın

Koca düşkünü olan hiçbir kaıdnın kocasından kıymet gördüğünü görmedim

Adamin caninin cektigini soylemeden nasil anliyosunuz ya ben oraya takildim dkjdkdk
Agzinin icine mi bakiyorsunuz surekli
Etrafimda fir donmez cunku oyle bi adam degil.Ben de kendi kendime yetebilen bi insanim,fir donmesine gerek yok kimsenin.

İstediğin taktiği yap adam adam gibi değilse hiç bir işe yaramaz ben hiç birşey yapmiyorum kocam gayette el üstünde tutar beni o beni ben onu seviyorum bu yeterli

Ayyy bayildimm ya ahahahah nasilda fildir fildir pesinden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…