Bence butun sir son paragrafinda.. bunlrdan anlayacak biri olmasi gerek, anlamazsa hic bir ise yaramaz senin tatliTatlı dil. Çevremde de hep bunu gördüm evlilik terapistleri be kitaplarında da hep bunu okudum. Öncelikle kocanızın her dediğini yapmanız el üstünde tutmanız iyilik değil ve iyi bir erkek iyilikten elbette anlar.
Eşime hep olumlama yaparım. Sen harikasın, benle ilgilenmen beni çok mutlu ediyor, benim her halimi beğeniyorsun ya … bir işten tutsa hemen başlarım konuşmaya. İyi ki senin gibi bir kocam var, sen ev temizliğinde aktifsin senin gibi biriyle evli olmasam dayanamazdım falan diye. Bol bol da iltifat ederim.
Ancak karşılığını görmezsem çoook güzel trip atarım ancak söylenerek değil. Tatlı tatlı, kocacığım bugün çok güzel olduğumu söylemeyi unuttun? Canın ilgi mi istiyor yoksa sen bana iltifat etmeden duramazsın şaşırdım üzüldüm diyip dudak büzerim mesela.
Ev işlerini sadece ben yapmam, sınırlarımı çiğnetmem. Bunları hep tatlı tatlı konuşarak yaparım. Saçımı süpürge etmem ama kocam için saçlarımı bir güzel maşa yaparım.
Duygularımı çok net ifade ederim. Bunu bunu yapman beni böyle hissettiriyor ancak senin de bunu şu yüzden yaptığını biliyorum. Ben sana böyle davranmamaya çalışacağım, sen de şöyle yapar mısın? diye güzelce konuşurum sıkmadan ve doğru zamanda.
Duygularına önem veririm, takdir ederim. Eleştirmem ve yargılamam. Üzülmesini asla istemem ve izin vermem. Hepsini hissetmesini sağlarım.
Sonuç olarak eşim üzerime titrer. Ev işi yemek falan kötüyüm ama onun için en güzel eşim çünkü onu dinler, anlar, saygı duyarım. Ve hepsini dozunda yaparım.
Yani demem o ki fedakarlık iyilik değildir, kocamdan da asla fedakarlık beklemem. Fedakarlık yapmadan bol bol iyilik yapmak evliliği inanılmaz güzelleştiriyor.
Gerektiğinde taviz vermek, karşınızdakinin de gerektiğinde taviz verebilmesini sağlıyor.
Tatlı dil ve cilveyle her sorun çözülüyor.
Olumlama yaptıkça siz de eşiniz de iyiye ilerliyorsunuz.
Elbette bu dediklerim iyi bir adam için geçerli, eşim zaten mükemmel bir erkek. Çok aradım onuKötü bir adama ne yapsan ters teper zaten. Öyle biriyle baştan evlenmemek lazım. Ancak beni bu kadar el üstünde tutmasında bence dediklerimin etkisi çok büyük. Selin karacehennem i de öneririm youtube da baya videosu var
"Eşimin peşinde fır döndüm". Dugmeyi bastan yanlis iliklemissiniz...Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Hadi bakalım taktikleri alalım :)
Değer görenler ya aşırı güzel oluyor ya da sert ve mesafeli.Fazla ilgi göstermicrksin eşine,seni çantada keklik sanarsa ilgiyi alakayı keserMerhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Taktik maktik yok. İnsanın içinden gelmeli bence.Taktikle olacak iş değil.Merhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Merhabalar, birkaç yorum geldim, kovalamayın, rahat bırakın tarzı. Tam tersi bir çiftiz, öncelikle lütfen maşallah diyelim. Eşimin üstüne aşırı titrerim. Annesi kendisi küçükken vefat etmiş haliyle ablalar annelik yapmış ama hep bir anne eksikliği yaşamış. Hastayken sürekli takip ederim, işteyken sürekli ararım yemek yedin mi aç mısın ne yedin paran var mı veya birşey görürüm hemen ararım bunu sana alıyorum beğendin mi ister misin. Birşey ister hayır demem tamam bebeğim al,/yap, git şeklinde davranırım. Ve şimdiye kadar onunda bana hayır dediği birşey asla olmadı. Arar yemeğimi takip eder, eğer hastaysam o gece sabaha kadar sürekli uyanarak beni takip eder. Normalde uykusu o kadar ağırdır ki davul çalsan kalkmayacak bi insan. Uyurken bi of desem hemen uyanıp ne oldu bi yerin mi ağrıyor diye sorar. Bişeyleri benim yerime o takip eder o bilir. Bir yere gitme planı günler öncesinden varsa ben 1 gün öncesi o güne birşey istiyorsam tüm planlar iptal olup ona göre bir plan yapılır. Çokta yeni evli değilim. 1,5 yıllık evliyim. 1 ,5 aylık hamileyim öncesinde 4 yıllık birlikteliğimiz var. Değer görmek için değer verilmesi gerektiğini düşünen tarafımMerhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Hayatı bu kadar taktikle yaşamak zor olmuyor mu?Tatlı dil. Çevremde de hep bunu gördüm evlilik terapistleri be kitaplarında da hep bunu okudum. Öncelikle kocanızın her dediğini yapmanız el üstünde tutmanız iyilik değil ve iyi bir erkek iyilikten elbette anlar.
Eşime hep olumlama yaparım. Sen harikasın, benle ilgilenmen beni çok mutlu ediyor, benim her halimi beğeniyorsun ya … bir işten tutsa hemen başlarım konuşmaya. İyi ki senin gibi bir kocam var, sen ev temizliğinde aktifsin senin gibi biriyle evli olmasam dayanamazdım falan diye. Bol bol da iltifat ederim.
Ancak karşılığını görmezsem çoook güzel trip atarım ancak söylenerek değil. Tatlı tatlı, kocacığım bugün çok güzel olduğumu söylemeyi unuttun? Canın ilgi mi istiyor yoksa sen bana iltifat etmeden duramazsın şaşırdım üzüldüm diyip dudak büzerim mesela.
Ev işlerini sadece ben yapmam, sınırlarımı çiğnetmem. Bunları hep tatlı tatlı konuşarak yaparım. Saçımı süpürge etmem ama kocam için saçlarımı bir güzel maşa yaparım.
Duygularımı çok net ifade ederim. Bunu bunu yapman beni böyle hissettiriyor ancak senin de bunu şu yüzden yaptığını biliyorum. Ben sana böyle davranmamaya çalışacağım, sen de şöyle yapar mısın? diye güzelce konuşurum sıkmadan ve doğru zamanda.
Duygularına önem veririm, takdir ederim. Eleştirmem ve yargılamam. Üzülmesini asla istemem ve izin vermem. Hepsini hissetmesini sağlarım.
Sonuç olarak eşim üzerime titrer. Ev işi yemek falan kötüyüm ama onun için en güzel eşim çünkü onu dinler, anlar, saygı duyarım. Ve hepsini dozunda yaparım.
Yani demem o ki fedakarlık iyilik değildir, kocamdan da asla fedakarlık beklemem. Fedakarlık yapmadan bol bol iyilik yapmak evliliği inanılmaz güzelleştiriyor.
Gerektiğinde taviz vermek, karşınızdakinin de gerektiğinde taviz verebilmesini sağlıyor.
Tatlı dil ve cilveyle her sorun çözülüyor.
Olumlama yaptıkça siz de eşiniz de iyiye ilerliyorsunuz.
Elbette bu dediklerim iyi bir adam için geçerli, eşim zaten mükemmel bir erkek. Çok aradım onuKötü bir adama ne yapsan ters teper zaten. Öyle biriyle baştan evlenmemek lazım. Ancak beni bu kadar el üstünde tutmasında bence dediklerimin etkisi çok büyük. Selin karacehennem i de öneririm youtube da baya videosu var
taktik doğru eş seçimi gerisi boşMerhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
Alma verme dengesi denen birşey var çok inanıyorum insanlara aslında hak etmedikleri sevgiyi almak zor geliyor o yüzden sevgiyi sadece onun hakettiği kadar göstermelisin ve onun annesi değilsin bunu unutma :) onun sevdiği şeyleri yapmamalısın önceliğin ben merkezin yani kendi kişiliğin olmalı yaranmak zorunda değilsin seni sen olduğun için sevsinMerhabalar. Kocalarının el üstünde tuttuğu hanımlar, nasıl davranıyorsunuz da oluyor? Bu erkek milletine iyilik yaramıyor değil mi? 1 yıl olmadı evleneli. Eşimin peşinde fır döndüm. Canı ne çekerse daha o demeden yapıyorum misal. Aramız kötü değil amenna ama bana verdiği değerin iyice azaldığını düşünüyorum. Ben de sevmeyi çok seviyorum. Ya çok seven ya hiç sevmeyen, ya çok değer veren ya hiç değer vermeyen bir insanım. Tam olarak napmam lazım ki orta yolu bulayım, peşimden ayrılmasın, vakit geçirmeye çalışsın, sözlülüğümüzdeki gibi bana karşı heyecan duysun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?