Kocasından değer görenler kadınlar, taktiğiniz nedir?

Bence butun sir son paragrafinda.. bunlrdan anlayacak biri olmasi gerek, anlamazsa hic bir ise yaramaz senin tatli
Dilin

Yemek yapamazsan, temizlikten anlamazsan, Kendine bakim yapip giyinip kusanip gezersen adam sana bi daha asik olur. Hep pesinden kosar

"Eşimin peşinde fır döndüm". Dugmeyi bastan yanlis iliklemissiniz...

Hem hamilesiniz ,hem sacinizi supürge ediyorsunuz .Bu hayat sizi cabuk yipratır.Yemedi ,icmedi diye üzüleceginiz tek şahıs karninizdaki bebe Bunu o dünyaya gelince daha iyi anlarsiniz .Koskoca bir adama annelik etmek ,libidoyu falan da iyice düşürür.Evliliginize bunu yapmayin.

Değer görenler ya aşırı güzel oluyor ya da sert ve mesafeli.Fazla ilgi göstermicrksin eşine,seni çantada keklik sanarsa ilgiyi alakayı keser

Bir yerde dinlemiştim, diyordu ki bize gelen, danışan erkekler hep der ki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım, nelerden vazgeçtim o ise bıraktı gitti, hiç kendisi için fedakarlık yapan kadının ardından ağlayanı, o benim için şunu yaptı bunu yaptı kıymetini bilmedim diyenini görmedim diyordu.
Eşinizi sevin ama kendinizi daha çok sevin.

Taktik maktik yok. İnsanın içinden gelmeli bence.Taktikle olacak iş değil.

Merhabalar, birkaç yorum geldim, kovalamayın, rahat bırakın tarzı. Tam tersi bir çiftiz, öncelikle lütfen maşallah diyelim. Eşimin üstüne aşırı titrerim. Annesi kendisi küçükken vefat etmiş haliyle ablalar annelik yapmış ama hep bir anne eksikliği yaşamış. Hastayken sürekli takip ederim, işteyken sürekli ararım yemek yedin mi aç mısın ne yedin paran var mı veya birşey görürüm hemen ararım bunu sana alıyorum beğendin mi ister misin. Birşey ister hayır demem tamam bebeğim al,/yap, git şeklinde davranırım. Ve şimdiye kadar onunda bana hayır dediği birşey asla olmadı. Arar yemeğimi takip eder, eğer hastaysam o gece sabaha kadar sürekli uyanarak beni takip eder. Normalde uykusu o kadar ağırdır ki davul çalsan kalkmayacak bi insan. Uyurken bi of desem hemen uyanıp ne oldu bi yerin mi ağrıyor diye sorar. Bişeyleri benim yerime o takip eder o bilir. Bir yere gitme planı günler öncesinden varsa ben 1 gün öncesi o güne birşey istiyorsam tüm planlar iptal olup ona göre bir plan yapılır. Çokta yeni evli değilim. 1,5 yıllık evliyim. 1 ,5 aylık hamileyim öncesinde 4 yıllık birlikteliğimiz var. Değer görmek için değer verilmesi gerektiğini düşünen tarafım çok değer ver çok değer gör, çok sev çok sevil, çok ilgilen çok ilgi gör

Önce kendini sevip kendine değer vermek. Siz kendinizi sevip saymazsanız kimse saymaz.

Hayatı bu kadar taktikle yaşamak zor olmuyor mu?

Taktik yok bam bam bam oncelikle deger vercegine emin oldugum biriyle evlendim. Hic bir zaman ustune titremedim annelik yapmadim. Pesinde kosmadim.Ona bagimli bir hayat olusturmadim.

Maalesef kim olursa olsun etrafında fır dönmeyin. Bu durum sizi iyi biri yapmak yerine sadece karşıdaki insanın egosunu tatmin ediyor. Yukarıda arkadaşların da belirttiği gibi kendinizi biraz geri çekin. Eşiniz odaklı olmayın her konuda. Kendi hobileriniz veya yaptığınız farklı şeyler olsun tek başınıza. Eşinizden ne görüyorsanız sizde onu verin karşı tarafa

Bu durum kişiden kişiye, erkekten erkeğe değişir. 2+2=4 diyemeyiz insan ilişkilerinde. Kimisi kedi gibi kadın sever, kimisi güçlü kadınlardan hoşlanır. Kimisi ilgi görmeyi sever, kimisi de yüz vermeyince kıymet bilir. İnsanların kendilerine uygun biriyle evlenmesi gerekir.

Etrafında fır dönmek mi?
Ben eşime daha ilk aylarda bir kıyafetini yere bıraktı diye "ben senin annen değilim arkanı toplamak için yaratılmadım" demiştim. Baştan koymuştum tavrımı..

Ben rahat davranıyorum. Taktik falan yok. Karakterim bu. Canım isterse 4 çeşit yemek yaparım, istemezse o gün hiç yapmam.

Hiçbir istediğini yapmamak değil de, arada bir güzellik yapmak gibi yani kapiş

Mesela eşiniz sizden uzaklaşıp telefonda konuşsa merak edersiniz dimi? Konuştuğu kişi anne bile olsa hayırdır dersiniz.
Üstüne düşmeyin. O evde olsa da tek veya arkadaşlarınızla gezmeye gidin. Kendi şahsi alanınız olsun.

taktik doğru eş seçimi gerisi boş

Alma verme dengesi denen birşey var çok inanıyorum insanlara aslında hak etmedikleri sevgiyi almak zor geliyor o yüzden sevgiyi sadece onun hakettiği kadar göstermelisin ve onun annesi değilsin bunu unutma :) onun sevdiği şeyleri yapmamalısın önceliğin ben merkezin yani kendi kişiliğin olmalı yaranmak zorunda değilsin seni sen olduğun için sevsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…