Kocasindan yana derdi olanlar, buraya gelin :))

scarfaceislove

Bir "Ela" anası...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.096
579
198
35
Merhaba bayanlar,

Öncelikle sunu soylemeliyim ki ben yeni çömez üyelerdenim. Daha once takip ediyordum siteyi ama üye olmamistim. Evlenip ev hanimi olunca üye oldum :)

Direk konuya dalalim. Hepimizin eslerinden yana turlu turlu sikayetleri var. Forumlarda ve çevremde gordugum kadariyla kocasindan %100 memnun olan tek bir kadin dahi yok.
E tabi olmaz hanimlar, cunku biz de dahil kimse 4/4 lük degil :)

Ben mesela; cok fazla kiskanc, kisitlamaya bayilan ve fazla agresif bi adamla evliyim 6 aya yakindir. Hep sikayet ederdim. Kiskanclik ve agresiflik disinda hiiic ama hic kotu yok benim herifin :) Zamanla oturuyo zaten bazi seyler. Simdiden sartlarimiz yumusamaya basladi. Agresifligini de yonttum biraz, eee karadeniz kiziyim ben. Kolay mi ustume basip gecmek :))

Simdi, sikayeti olan tüm bayanlara sesleniyorum burdan

SUKREDECEK O KADAR COK SEYIMIZ VAR KI !

aldatilanlari, siddet gorenleri bi kenara atalim, ( Allah yâr ve yardimcilari olsun)

Bi de aldatilma ile siddetin en ust boyutlarini yasayanlar var. Bir ornekle aciklamak istiyorum.

Kadinin 3 cocugu var. En buyugu 16 yasinda. Kocasi asla calismiyor. Kadin merdiven siliyo, evlere temizlige gidiyo ve kira odeyip, evi gecindirip, cocuklarini okutuyo bu sekilde. Kocasi ise "vay efendm aksam isten gelirken neden sigara getirmedin" diye sokaklara kadar elinde bicakla kovalayip dovuyor...

Bir ornek daha; kadinin rahminde sorun var. Ameliyat olursa bir yila yakin zaman iliskiye giremicek esiyle. Ve esi bu sebepten dolayi ameliyata asla izin vermiyo ve kadin agridan olmek uzere.

Bu iki ornekteki kadin da bosanamiyo. Cunku aileleri kabul etmiyo.

Daha cooookk yasanan ornek var.

Bazen esim bana bagirirken diyorum ki icimden "ne guzel bagiriyo kocam, ne kadar edepli. Cok sukur :) kufur de edebilrdi suan. Allah im sen dogru yoldan sasirtma" diyorum.

sukredecek cok konumuz var hanimlar.

Belki bikac gun sonra sukretmeyi unutup kocami sikayet edebilirim forumlarda :)

Ama beterin beteri oldugunu hic bi zamann unutmayalim.

Okuyanlara simdiden tesekkurler ♥♥

Ne guzel bagiriyo kocam mi diyosun :). Esim bagirsa ki oyle fevri ve asabi bir mizaci yoktur bende ona bagirim:) hic oyle sukretmem halime :).

:) bana değil de onu bir beyime sorun neler dökülür. Benim ev işlerini dikkatli yapmamasından başka bi sıkıntım yok çok şükür. He bide sinirlenince eeeeeeeehhhhh der sadece ona sinir oluyorum.

agzina sağlık :) ay benim kide cok kıskanç isyan ettiriyo bana bazen. yazdıklarını okuduktan sonra OLSUN BE ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM :)

:) bana değil de onu bir beyime sorun neler dökülür. Benim ev işlerini dikkatli yapmamasından başka bi sıkıntım yok çok şükür. He bide sinirlenince eeeeeeeehhhhh der sadece ona sinir oluyorum.

Ev isine yardimci mi esin? Daha cok sukret :) ev isi yapan adam candir ♥
Benim askim da cok yardim eder ev islerine

şu an ki durumumuz için çok şükür tabi ama insan yaşadığı sıkıntıyla boğuşurken bazen daha kötülerini bile düşünemiyor tek istediğimiz ufak da olsa o sıkıntıdan kurtulmak oluyor. keşke dediğin gibi daha kötülerini düşünebilsek

sakin erkek var mi ya cidden ? :)
Benim babam da agresifti. Kocam da oyle. Ama duuuurr, ben onu yontucam :)

Merhabalar;

Sakin erkek var mı diye sormuşsunuz.Evet var BABAM.Ya hiç mi sinirlenmez bir insan?30 yaşındayım bir kere bağırdığını bilmem.Birkere bize vurduğunu da bilmem.O kadar yani.
Lakin eşim sinirlidir önceden daha sinirliydi ama biraz yontuldu tarafımdan.Ama sinirsiz bir ailede yetişip sinirli biriyle evlenmek çok zor vesselam:)))

merhaba kızlar, benim eşim de çok sakindir kavga edemiyorum adamla tmm diyor susuyor ben kendi kendime söyleniyorum sonra :18:

sakin erkek var mi ya cidden ? :)
Benim babam da agresifti. Kocam da oyle. Ama duuuurr, ben onu yontucam :)

Aynen, nevresimleri o değiştirir, camları o siler, büyük tencereleri yıkar bazen :)
Bi de titiiiz

Ben evli değilim ama beni de alır mısınız aranıza? Çünkü kk da yaşananları duyunca müstakbel eşimden yana azıcık korkuyorum zaman zaman.

Çok eğlendim ya yontucam falan...

Bence yontmayın bırakın böyle kalsın. Pencere silip tencere yıkıyomuş adamcağız. Daha ne yapsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…