- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
- Konu Sahibi scarfaceislove
-
Merhabalar;
Sakin erkek var mı diye sormuşsunuz.Evet var BABAM.Ya hiç mi sinirlenmez bir insan?30 yaşındayım bir kere bağırdığını bilmem.Birkere bize vurduğunu da bilmem.O kadar yani.
Lakin eşim sinirlidir önceden daha sinirliydi ama biraz yontuldu tarafımdan.Ama sinirsiz bir ailede yetişip sinirli biriyle evlenmek çok zor vesselam:)))
Ben evli değilim ama beni de alır mısınız aranıza?Çünkü kk da yaşananları duyunca müstakbel eşimden yana azıcık korkuyorum zaman zaman.
Çok eğlendim ya yontucam falan...
Bence yontmayın bırakın böyle kalsın. Pencere silip tencere yıkıyomuş adamcağız. Daha ne yapsın
Aslında sinirli bi aileden çıkıp sinirli bi eşle olmak daha zor. Tahammülünüz azalıyo:)
Hoşgeldin aramıza :)
Düşünsene yontunca evi tip köşe temizliyomuş
Bazı huylarını yontmak gerek. Agresiflik başa bela. Bi de benim herif baya heybetli. Sporcu ve uzun iri bişi.
Kalıbına da çok güveniyo :) (Bana karşı deil tabiKalıbı bana sökmez
Eminim zordur.Ama hiç alışık olmadığınız durumları görmek çok farklı.Allahtan çok sakin biriyim.Eşim sinirlenince asla cevap vermem veremem çünkü o anda sinirli insana nasıl davranılıyor bilmiyorum.
Hoşbulduk :)
Ondan sonra size de rahat vermez hale gelir, koltukta otururken o heybetli haliyle tek elle sizi kaldırıp, oturduğunuz yeri süpürüp, sizi yerinize yerleştirmeye başlarsa biraz sıkıntı olabilir tabi
ahahahahha o nasıl bi senaryodur, çok güldüm
Ben de genelde susan ve alttan alan taraf oluyorum amaaa, bende de laz damarı var. Bazen atağa kalkmıyor değilim :)
2008 yılından beri evliyim.Bir kere atak yapmadım.Ama hiç sevmediğim bir huyum var biriktirip noktayı koymak:))sanırım halen dolmamışım.Laz damarı bende de var karadenizliyim sonuçta.:)))Ama ben o laz damarımı nokta koyunca kullanıyorum.
merhaba kızlar, benim eşim de çok sakindir kavga edemiyorum adamla tmm diyor susuyor ben kendi kendime söyleniyorum sonra :18:
Bu nası bi duygu acaba hiç yaşayamadım
sinir bozucu olsada genellediğimiz zmn iyi bir şey sanırım
O kesinNe kocalar var, boşver sussun kıymetini bil eşinin
benn yeni uyyryim bana yatdimci olun lutfen 16gundur esimle aramiz acik benimle konusmuyo ilgisiz ufak bi kavgayi buyuttu napcam bilmiyom
Ben de genelde susan ve alttan alan taraf oluyorum amaaa, bende de laz damarı var. Bazen atağa kalkmıyor değilim :)
2008 yılından beri evliyim.Bir kere atak yapmadım.Ama hiç sevmediğim bir huyum var biriktirip noktayı koymak:))sanırım halen dolmamışım.Laz damarı bende de var karadenizliyim sonuçta.:)))Ama ben o laz damarımı nokta koyunca kullanıyorum.
O da guzel :)
Şuan tam bu konudan yakiniyordum bu paylaşımı gördüm:) benim kocam cok sinirli cok kıskanç bide sorumsuz. Tam uc saattir gel su halilari serelim diyorum gelmiyor birazdan askm deyip duruyor 18 haftalik hamileyim tehlikem vardı yeni gecti dr agir kaldrma yavas is yap dedi sabah halilari terasa attirdm simdi geri aldiramiyorum iceri cok uzak bi yerdede değil iside yok gel iste ben alacam sonra bise olacak kiyameti kopartacam( yinede cok şükür kocama tabiki allah basimdan eksik etmesin :)))
sakin erkek var mi ya cidden ? :)
Benim babam da agresifti. Kocam da oyle. Ama duuuurr, ben onu yontucam :)
varr canım varr bende bi kuzu var
masallah :) Benimkinin agresifligini gectm. Hiperaktif cocuk gibi :)))
he bende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?