Kocasindan yana derdi olanlar, buraya gelin :))

Aslında sinirli bi aileden çıkıp sinirli bi eşle olmak daha zor. Tahammülünüz azalıyo:)

Hoşgeldin aramıza :)

Düşünsene yontunca evi tip köşe temizliyomuş

Bazı huylarını yontmak gerek. Agresiflik başa bela. Bi de benim herif baya heybetli. Sporcu ve uzun iri bişi.
Kalıbına da çok güveniyo :) (Bana karşı deil tabi Kalıbı bana sökmez

Aslında sinirli bi aileden çıkıp sinirli bi eşle olmak daha zor. Tahammülünüz azalıyo:)

Eminim zordur.Ama hiç alışık olmadığınız durumları görmek çok farklı.Allahtan çok sakin biriyim.Eşim sinirlenince asla cevap vermem veremem çünkü o anda sinirli insana nasıl davranılıyor bilmiyorum.

Hoşbulduk :)

Ondan sonra size de rahat vermez hale gelir, koltukta otururken o heybetli haliyle tek elle sizi kaldırıp, oturduğunuz yeri süpürüp, sizi yerinize yerleştirmeye başlarsa biraz sıkıntı olabilir tabi

Ben de genelde susan ve alttan alan taraf oluyorum amaaa, bende de laz damarı var. Bazen atağa kalkmıyor değilim :)

Hoşbulduk :)

Ondan sonra size de rahat vermez hale gelir, koltukta otururken o heybetli haliyle tek elle sizi kaldırıp, oturduğunuz yeri süpürüp, sizi yerinize yerleştirmeye başlarsa biraz sıkıntı olabilir tabi

ahahahahha o nasıl bi senaryodur, çok güldüm

Şuan tam bu konudan yakiniyordum bu paylaşımı gördüm:) benim kocam cok sinirli cok kıskanç bide sorumsuz. Tam uc saattir gel su halilari serelim diyorum gelmiyor birazdan askm deyip duruyor 18 haftalik hamileyim tehlikem vardı yeni gecti dr agir kaldrma yavas is yap dedi sabah halilari terasa attirdm simdi geri aldiramiyorum iceri cok uzak bi yerdede değil iside yok gel iste ben alacam sonra bise olacak kiyameti kopartacam ( yinede cok şükür kocama tabiki allah basimdan eksik etmesin :)))

benn yeni uyyryim bana yatdimci olun lutfen 16gundur esimle aramiz acik benimle konusmuyo ilgisiz ufak bi kavgayi buyuttu napcam bilmiyom

sadece bi kereligine alttan al ve arani duzelt bence. 16 gun kus olunmaz. Ama bunu her zaman yapmayacagni da ona soyle

Bendensin :) Ama benimki sorumsuz degil cok sukur. Dedigimi aninda yapar saolsun.

Allah saglik sihhat versin, insallah bi daha hamilelikle ilgili sorun yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…