Kocasini gun boyu ovenler...

kocam diye söylemiyorum çok yahşi adamdır ay aldı beni bir gülme konuyu okurken :)

Sizin babanız doktordu sanırım, o kadar cahil biriyle mi evlenmiş ya şaşırdım. Ne iş yapıyor ki ikinci eşi? Herkes kendi dengiyle evlenmeli sonra böyle oluyor işte.

Sizin babanız doktordu sanırım, o kadar cahil biriyle mi evlenmiş ya şaşırdım. Ne iş yapıyor ki ikinci eşi? Herkes kendi dengiyle evlenmeli sonra böyle oluyor işte.

mimar sanırım normalde. ama işini yaptığını gören,bilen,duyan yok. 16 yıldır tanıyorum evde oturur.

bizim iş yerindede kocaasını yeren yerene . galiba onlar birbirlerine karsı koca konusunda yarısıyorlar

Abartiyorlar. Gecenler de burda konu actim. Arkadasimin her firsatta kocasini ovmesinden ve benim bu durumdan rahatsiz oldugumdan bahsetmistim. Bekar oldugum icin kiskanc diyen burda coook oldu. Arkadasima bi derdimi anlatayim diyorum lafi illa koasina getiriyodu, mukemmel 4 dortluk oldugundan bahsediyodu. Ozellikle boyle ovup anlatanlarin kocalarinin mukemmel oldugunu dusunmuyorum. O arkadasimin arkadasindan duydum ki esinin kuzeni bunlarla kaliyormus bu kocasini oven arkadasta bundan dolayi mutsuzmus. Ama bana "cok mutluyum" numaralari yapiyordu.

Evet asıl kocalarını övenler genelde düzgün olmayan tipler
Beş lafından üçü koca yaa geçen misafirliğe geldiler bana herkes...
Kocam şöyle kocam böyle
EGO'larını tatmin ediyo gibi iğrenç bence

Facede yeni gelin evleri diye bir sayfa var millet evini falan paylaşıyor.Bazen sayfada işte kocasından memnun olanlar falan diye yazılıyor alttaki yorumlara özellikle bakıyorum millet kocasına bir kurban hayran ki kendinden geçiyor .Sanırım sizin kurs arkadaşlarınız oranın takipçileri arasında .Şaka bir tarafa bir meziyetleri olmadığından ancak koca parasıyla pahalı telefon altın pahalı kıyafet alıp,kocalarının kendilerine olan aşkıyla övünerek tatmin oluyorlar.

Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım diye girermişim mevzuya:)Ne yererim ne överim kime beğendireceğim neyi ispat edeceğim.Birlikte olduğumuz ortamlarda Allah huzurunuzu daim etsin dediklerinde bile mahcup olurum o derece yani,ben onu bilirim o beni.
Bazen kız kardeşlerimle grup telefonlarında enişteleri çekiştirme günü olur:)onda da pek sesim çıkmaz örnek olma babında!iyi taraflarını görün der kaparım mevzuyu...

Benim duydugum genelde
Benim kocam ot yemez sap yemez cop yemez
Aa benimki ne koysan yer
Allah sabir versin isine odaklanirsan duymazsin

erkek olsunda iki ayak bi şey başımda olsun diye düşünenler. kendinin ayrı birey unutup köle olduğunu bir birine öğretenler çevremde çok var onlardan.cahil analar sağ olsun .cahil oğullarına cahil kadınlar yetiştirmişler.

ayy ne güzeeel diyip gözlerinizi belerterek bakın nazar değer korkusundan susarlar belki

Bütün varlıkları kocaları üzerinden tanımlandığı için bu böyle. Kadının başka işi, düşüncesi, kimliği yok ki. Ahmet'in karısı Ayşe'yle Mehmet'in annesi olarak var dünyada.

İssizlik boyle bir sey baska meziyeti olsa onu anlatir

kursa git kadınlarla muhatap olma

İstgramda da çok böylesi. Her yerden çıkıyolar karsıma öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…