Bu yoruma bayıldım yaMokunda boncukta çıkıyor mu? Diye sor bi dahakine
kocam diye söylemiyorum çok yahşi adamdırSelam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudumgitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan
babamın eşi böyle. bir ortama girdiğimizde en ufak bir konu açılsın hemen "ayy benim kocam da çok yoğun,ayyy aynen şu kadar tez yazdı aha bu kadar makalesi var" saydırır.
bekliyorum bi gün biri çıkıp "hiç okudun mu adam ne yazmış anlıyor musun o kadar anlatıyosun da" desin diye. kadının varoluş sebebi babamı övmek. babamı da görseniz kadın öyle konuştukça utanıyor. hatta kadının adına ben utanıyorum.
Sizin babanız doktordu sanırım, o kadar cahil biriyle mi evlenmiş ya şaşırdım. Ne iş yapıyor ki ikinci eşi? Herkes kendi dengiyle evlenmeli sonra böyle oluyor işte.
Abartiyorlar. Gecenler de burda konu actim. Arkadasimin her firsatta kocasini ovmesinden ve benim bu durumdan rahatsiz oldugumdan bahsetmistim. Bekar oldugum icin kiskanc diyen burda coook oldu. Arkadasima bi derdimi anlatayim diyorum lafi illa koasina getiriyodu, mukemmel 4 dortluk oldugundan bahsediyodu. Ozellikle boyle ovup anlatanlarin kocalarinin mukemmel oldugunu dusunmuyorum. O arkadasimin arkadasindan duydum ki esinin kuzeni bunlarla kaliyormus bu kocasini oven arkadasta bundan dolayi mutsuzmus. Ama bana "cok mutluyum" numaralari yapiyordu.Böyle insanlar sahiden var mı ya :) nebiliyim bdv de hep tersine denk geliyoruz hep kocalar kötü koca pis :) hani ben de seviyorum iyiyiz güzeliz ama bazen geliyorlar benim heyheyler saglam sövüyorum da. Sürekli her an her saniye mükemmel erkek var mı? Yada abartıyor mu bu kadınlar.
Aklima su tipleme geldi: keske benim olsaaa :))))ayy ne güzeeel diyip gözlerinizi belerterek bakın nazar değer korkusundan susarlar belki
kursa git kadınlarla muhatap olmaSelam kizlar guya kafa dagitmak adina hobi kursuna gidiyorum ama ucuncu haftamiz delirmek uzereyim her kadin kocasini övuyor ,ornekliyor , paylasiyor ben de evliyim ama nedir bu yani yeri gelmedikce her haltta ben kocami neden detaylandirayim. Kendimi zor tutuyorum ne yapayim aaaayy ne guzel kocan var mi dememi bekliyorlar ? Herkesin kocasi bulunmaz hint kumasi altin suyuna bandirilmis sekilde anlatiliyor :) ne demem gerek boyle anlarda gecimsiz insan oldum .s inanin bir degil iki degil daha kadinin ismini bilmiyorum kocasinin isini biliyorum bir sohbet iki dk akmiyor hemen kocaya baglaniyor kocamla haftasonu ,kocam sunu hic sevmez ,kocam bunu sever ay benimki boyle ay benimki soyle ... evde durmasam iyi olacak dedim ama kadinlarla aramda ortak hicbir sey bulamadim kurstan sogudumgitmesem birsuru malzeme aldim zarar ziyan
İstgramda da çok böylesi. Her yerden çıkıyolar karsıma öffFacede yeni gelin evleri diye bir sayfa var millet evini falan paylaşıyor.Bazen sayfada işte kocasından memnun olanlar falan diye yazılıyor alttaki yorumlara özellikle bakıyorum millet kocasına bir kurban hayran ki kendinden geçiyor .Sanırım sizin kurs arkadaşlarınız oranın takipçileri arasında .Şaka bir tarafa bir meziyetleri olmadığından ancak koca parasıyla pahalı telefon altın pahalı kıyafet alıp,kocalarının kendilerine olan aşkıyla övünerek tatmin oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?