- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Muhatap olmayın geçer . Siz ciddiye alıp kafa yorun diye öyle gösteriyordur .Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.
Hayır işte. Kocam izin vermiyor ama ben yine de yapıyorum dese anlarım. Yapmayacakmış gibi anlatıyor. Mesela şu elbise ne güzelmiş sana yakışır deyince "ama adil bana izin vermez biliyorsun çok kıskanç" flan gibi şeyler söylüyor.benimde kocam kıskanır ama bende ne istiyorsam yaparım oda öyledir
Güzel tespit, beğendim.Turk milleti olarak 'Seven kiskanir.'ı yasam mottomuz haline getirmisiz. Kiskanilmak, kiskanmak, partneri kisitlamak sevgi gosterisi olarak, gurur duyulacak bir sey olarak goruluyor. Bu sebeple insanlar bu tip yalanlara basvurmak zorunda kalabiliyorlar. Arkadasin eger oyle demeseydi Turk toplumun gozunde kocasi 'genis' olacakti.
Maço erkek tarzını seven ama eşi maço olmayan bir kadın.Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.
Çünkü sürekli her buluşmamızda sohbetimizin yarısı kocasının onu ne kadar kıskandığını konuşmakla geçiyor da ondan.Bunun sizin icin niye dert oldugunu anlayamadim ama arkadasiniz oyle hissetmek istiyo olabilir.size gosteris olsun diye degilde kendini oyle tatmin ediyo olabilir.sizin biraz caniniz mi sıkılıyo kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?