Kocasını Kıskanç Göstermeye Çalışan Kadınlar???

sahsahsahdamdamdamararar

İnsanlar arasında da yalnızlık duyulur.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
647
363
88
Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.

Muhatap olmayın geçer . Siz ciddiye alıp kafa yorun diye öyle gösteriyordur .

benimde kocam kıskanır ama bende ne istiyorsam yaparım oda öyledir
Hayır işte. Kocam izin vermiyor ama ben yine de yapıyorum dese anlarım. Yapmayacakmış gibi anlatıyor. Mesela şu elbise ne güzelmiş sana yakışır deyince "ama adil bana izin vermez biliyorsun çok kıskanç" flan gibi şeyler söylüyor.

Bunun sizin icin niye dert oldugunu anlayamadim ama arkadasiniz oyle hissetmek istiyo olabilir.size gosteris olsun diye degilde kendini oyle tatmin ediyo olabilir.sizin biraz caniniz mi sıkılıyo kuzum?

Turk milleti olarak 'Seven kiskanir.'ı yasam mottomuz haline getirmisiz. Kiskanilmak, kiskanmak, partneri kisitlamak sevgi gosterisi olarak, gurur duyulacak bir sey olarak goruluyor. Bu sebeple insanlar bu tip yalanlara basvurmak zorunda kalabiliyorlar. Arkadasin eger oyle demeseydi Turk toplumun gozunde kocasi 'genis' olacakti.

Güzel tespit, beğendim.

Kıskandığı için eşinin kendisini kısıtladığından bahsetmemiş anladığım kadarıyla. Kıskanıyor oluşu giymeyeceği ya da giymediği anlamına gelmiyor ki. Kıskanıyor ama kadın giyiyor yani. Evde ne yaşamışlar bilemeyiz. Kavga dövüş giydi belki ya da eşi istemiyorum ama giy istersen falan dedi?

Kocası kıskanıyor diye kadınların kendisini kısıtlaması şartı mı var?

Bir daha konu açıldığında geçmiş zaman ekini kullanmayı unutuyorsun sanırım. . Söylediklerin önceden yaşadığınız kıskançlıklar olmalı şuan fotoğraflarından ben öyle bir kıskançlık sezmedim diyebilirsiniz. .

Kocasının kıskançlığı ile hava atanıda ilk defa duyuyorum walla

Maço erkek tarzını seven ama eşi maço olmayan bir kadın.

Bunun sizin icin niye dert oldugunu anlayamadim ama arkadasiniz oyle hissetmek istiyo olabilir.size gosteris olsun diye degilde kendini oyle tatmin ediyo olabilir.sizin biraz caniniz mi sıkılıyo kuzum?
Çünkü sürekli her buluşmamızda sohbetimizin yarısı kocasının onu ne kadar kıskandığını konuşmakla geçiyor da ondan.

Bizim yurtta bir kiz vardi surekli sevgilim beni kiskaniyor şöle bole derdi.sanirim sevildiklerini ispatliyorlar kiskanc deyince.bende kiskanc erkekleri sevmem.bana guvenmiyorsa kiskanc olur zaten.guven yoksa iliskide yok.ama suda var nerde ne giyecegimide bilirim.ise sortla gelmem zaten gelemem memurum.sortu yazlik yerlerde giyerim mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…