- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
genelde sonuç "kısıtlanma" yönünde olduğu için nedense bu olasılık benim de aklıma geldi.Kıskandığı için eşinin kendisini kısıtladığından bahsetmemiş anladığım kadarıyla. Kıskanıyor oluşu giymeyeceği ya da giymediği anlamına gelmiyor ki. Kıskanıyor ama kadın giyiyor yani. Evde ne yaşamışlar bilemeyiz. Kavga dövüş giydi belki ya da eşi istemiyorum ama giy istersen falan dedi?
Kocası kıskanıyor diye kadınların kendisini kısıtlaması şartı mı var?
Evet genelde takarım çok hassas bi yapım var. Sadece bana karşı değil genel tavrı bu şekilde. Beni kıskandırmaya çalışmadığına eminim. Ben ondan önce evlendim ve eşimin ne kadar kıskanç olduğunu herkes bilir çevremde. Ama ben her sohbette kocamın kıskançlığını anlatıp bununla kendini tatmin eden bi tip değilim. Bunaldığımdan dem vururum bazen. İzin vermese de yapıcam falan derim mesela bazen. Ama o çok farklı.Niye bukadar umursuyorsunuz türlü karakterde insan var herkesin her yaptığını böyle takarmisiniz size ne öyle söylesin sizde kiskancsiniz galiba oda bunu anlamış ve bu verdiğiniz tepkiyi almak için yapıyor basarilida olmuş
ben bu modeli hiç görmedim.Şöyle bir durum da olabilir. Adam kıskançtır ama yanındayken giyinmesine, makyajına karışmıyordur.
Genelde ona denk geldim.
Hayır kendisini kısıtladığından bahsediyor tam olarak. Eşi de fotoğraflarda falan gayet rahat. Hiç kavga dövüş giymiş gibi değil. Hatta bi tane resmi var bikinili. Havuzda çekilmişler. Bi tane denizde var. Resmen bikinili. Ve bu resmi faceye atabiliyorsa bence o adam kıskanç falan değildir. Facesi de kocasıyla ortak.Kıskandığı için eşinin kendisini kısıtladığından bahsetmemiş anladığım kadarıyla. Kıskanıyor oluşu giymeyeceği ya da giymediği anlamına gelmiyor ki. Kıskanıyor ama kadın giyiyor yani. Evde ne yaşamışlar bilemeyiz. Kavga dövüş giydi belki ya da eşi istemiyorum ama giy istersen falan dedi?
Kocası kıskanıyor diye kadınların kendisini kısıtlaması şartı mı var?
Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.
Uyar bu kadar eahatsiz olduysan ya da gorusme canim ne diyeyimÇünkü sürekli her buluşmamızda sohbetimizin yarısı kocasının onu ne kadar kıskandığını konuşmakla geçiyor da ondan.
Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.
Hayatta uyaramam işte lanet olası bi huyum var. Herşeyi kafama takarım, içime atarım ama karşı tarafa rahat rahat söyleyemem derdimi.Uyar bu kadar eahatsiz olduysan ya da gorusme canim ne diyeyim
genelde sonuç "kısıtlanma" yönünde olduğu için nedense bu olasılık benim de aklıma geldi.
Çünkü sonunda kadın irkeğinin kendini sevdiği için kıskandığına ikna olur ve o elbilseleri sadece kocasını kıskandırıp kadınlık duygularını okşamak için giymeye teşebbüs eder.
sonrasında irkeğinin ne kadar kıskanç olduğunu anlatmak için gururla bir topik bile açabilir.
O zamanHayır kendisini kısıtladığından bahsediyor tam olarak. Eşi de fotoğraflarda falan gayet rahat. Hiç kavga dövüş giymiş gibi değil. Hatta bi tane resmi var bikinili. Havuzda çekilmişler. Bi tane denizde var. Resmen bikinili. Ve bu resmi faceye atabiliyorsa bence o adam kıskanç falan değildir. Facesi de kocasıyla ortak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?