Kocasını Kıskanç Göstermeye Çalışan Kadınlar???

Niye bukadar umursuyorsunuz türlü karakterde insan var herkesin her yaptığını böyle takarmisiniz size ne öyle söylesin sizde kiskancsiniz galiba oda bunu anlamış ve bu verdiğiniz tepkiyi almak için yapıyor basarilida olmuş

Kocasının kızkardeşleri de mesela çok açık giyinirler. Bizi alakadar etmez kim ne giyerse giysin ama sanki bir kısıtlamaya maruz kalıyormuş gibi, kıskançlıktan kocası hayatı kendisine zehir ediyormuş gibi yansıtılması çok saçma.

bazıları öyle oluyor malesef benimde vardı öyle bi arkadaşım hoşuna gidiyor demekki hoşgörmek lazım egosunu oda öyle tatmin edecek napacak yazııık

genelde sonuç "kısıtlanma" yönünde olduğu için nedense bu olasılık benim de aklıma geldi.
Çünkü sonunda kadın irkeğinin kendini sevdiği için kıskandığına ikna olur ve o elbilseleri sadece kocasını kıskandırıp kadınlık duygularını okşamak için giymeye teşebbüs eder.
sonrasında irkeğinin ne kadar kıskanç olduğunu anlatmak için gururla bir topik bile açabilir.

Şöyle bir durum da olabilir. Adam kıskançtır ama yanındayken giyinmesine, makyajına karışmıyordur.
Genelde ona denk geldim.

Evet genelde takarım çok hassas bi yapım var. Sadece bana karşı değil genel tavrı bu şekilde. Beni kıskandırmaya çalışmadığına eminim. Ben ondan önce evlendim ve eşimin ne kadar kıskanç olduğunu herkes bilir çevremde. Ama ben her sohbette kocamın kıskançlığını anlatıp bununla kendini tatmin eden bi tip değilim. Bunaldığımdan dem vururum bazen. İzin vermese de yapıcam falan derim mesela bazen. Ama o çok farklı.

Hayır kendisini kısıtladığından bahsediyor tam olarak. Eşi de fotoğraflarda falan gayet rahat. Hiç kavga dövüş giymiş gibi değil. Hatta bi tane resmi var bikinili. Havuzda çekilmişler. Bi tane denizde var. Resmen bikinili. Ve bu resmi faceye atabiliyorsa bence o adam kıskanç falan değildir. Facesi de kocasıyla ortak.

Peki kocası istemediği kıskandığı halde giymiş olamaz mı?

Tuhaf olan şu ki anlattıklarıyla yaşadıkları tam zıt şeyler. Neyi yapamam derse onu yapıyor. Bi de adamın durumu çok iyi maşallah. Allah bereket versin; ama işte geçen şunu aldım para yoktu üstümde kartla aldım. Parasının olmadığını ima etmeye çalışıyor. Ya ben senin parana mı el koyucam ne alaka bu tavırlar anlamış değilim.

Alla Alla çok saçma bence böyle bişey varsa bile bu övünülcek değil saklanacak bişey olmalı, herhalde sahiplenilmediğini düşünüp öyle bir hayal yaratıyor, ya da zorla kendini kıskandırtma fantezisi var
bi de kadınlar hep erkek kıskanmıyorsa sevmiyordur yorumu yapar ya, kocam beni çok seviyo mesajı vermek istiyodur, kime neyse

Sizler sürekli kocalarınızın kıskançlıklarından bahsedip bunları birer sevgi gösterisi gibi lanse ediyor iseniz ..Oda kocasının sevgisini (!) ispat etmek için böyle şeyler uyduruyor olabilir.

Evde tartışıyorlar ama kadın da inat edip giyiyor demek ki. Neden yalanmış gibi geldi herkese anlamadım. Kadın rahatsızdır eşinin bu tavrından ama kendisini eşinin isteklerine göre şekillendirmiyordur. Bahsi geçen kişiyi bir yandan takdir ettim doğrusu. O kadar kanıksamışız ki bu durumu eşinin kıskandığı tüm kadınların buna uyması uymuyorsa da eşinin kıskanç olmadığı kanısına varabiliyoruz kolaylıkla. Oysa ki ikisi birbirinden farklı durumlar bence. Eşi kıskandığında kadının doğal olarak bu dayatmalara boyun eğmesi mi bekleniyor? Bu durumdan şikayet edip yine kendi bildiğini okuması sadece bana mı garip gelmedi

O zaman BenIpek 'in dedigi mantikli, kadin maco, kiskanc erkeklerden hoslaniyor ama kocasi oyle degil.O da kiskanilmak istiyor demek ki cok. Ha bir de adam kilik kiyafet anlaminda rahat bir aileden gelmis dedigine gore. Peki kizin ailesi nasil? Tutucu mu? Kiz tutucu bir ailede buyumustur yuksek ihtimal, o yuzden kocasinin rahatligi bir yandan cezbedici geliyordur .Onca yildan sonra istedigi gibi giyiniyordur ama bir yandan da eskiden babasi, abisi tarafindan sahiplenildigi(!) gibi ''sahiplenilmeyi'' ozluyordur. Basibos(!) hissediyordur. Yeni ailesi ona garip geliyordur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…