- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Sana katılıyorum bahsettiğin gibi olsa ben de takdir ederim. Ama o özgür iradesiyle yaptığını söylemiyor. Kocasının lafını dinleyen kadın portresi çizmeye çalışıyor hep. Analatabiliyor muyum?Evde tartışıyorlar ama kadın da inat edip giyiyor demek ki. Neden yalanmış gibi geldi herkese anlamadım. Kadın rahatsızdır eşinin bu tavrından ama kendisini eşinin isteklerine göre şekillendirmiyordur. Bahsi geçen kişiyi bir yandan takdir ettim doğrusu. O kadar kanıksamışız ki bu durumu eşinin kıskandığı tüm kadınların buna uyması uymuyorsa da eşinin kıskanç olmadığı kanısına varabiliyoruz kolaylıkla. Oysa ki ikisi birbirinden farklı durumlar bence. Eşi kıskandığında kadının doğal olarak bu dayatmalara boyun eğmesi mi bekleniyor? Bu durumdan şikayet edip yine kendi bildiğini okuması sadece bana mı garip gelmedi
Bu da hesabi senin ustune yikmak istediginden olabilir. Benim de var cevremde boyle insanlar, zamaninda cok enayi yerine konmuslugum vardir.:)Tuhaf olan şu ki anlattıklarıyla yaşadıkları tam zıt şeyler. Neyi yapamam derse onu yapıyor. Bi de adamın durumu çok iyi maşallah. Allah bereket versin; ama işte geçen şunu aldım para yoktu üstümde kartla aldım. Parasının olmadığını ima etmeye çalışıyor. Ya ben senin parana mı el koyucam ne alaka bu tavırlar anlamış değilim.
Mantık olarak aritmetikte sen haklısın ama uygulamaya gelince neler okuyup, neler görüyoruz. Önceden nasıl insan köpeği ısırırsa ancak haber olurmuş; şimdi köpek insanı ısırınca haber oluyor. Yani doğru bildiklerimiz o kadar ötelendi ki, yanlışları göre göre beyin hücrelerimiz onları normal kabul etmeye başladı artık.Evde tartışıyorlar ama kadın da inat edip giyiyor demek ki. Neden yalanmış gibi geldi herkese anlamadım. Kadın rahatsızdır eşinin bu tavrından ama kendisini eşinin isteklerine göre şekillendirmiyordur. Bahsi geçen kişiyi bir yandan takdir ettim doğrusu. O kadar kanıksamışız ki bu durumu eşinin kıskandığı tüm kadınların buna uyması uymuyorsa da eşinin kıskanç olmadığı kanısına varabiliyoruz kolaylıkla. Oysa ki ikisi birbirinden farklı durumlar bence. Eşi kıskandığında kadının doğal olarak bu dayatmalara boyun eğmesi mi bekleniyor? Bu durumdan şikayet edip yine kendi bildiğini okuması sadece bana mı garip gelmedi
Şöyle bir durum da olabilir. Adam kıskançtır ama yanındayken giyinmesine, makyajına karışmıyordur.
Genelde ona denk geldim.
Evet genelde takarım çok hassas bi yapım var. Sadece bana karşı değil genel tavrı bu şekilde. Beni kıskandırmaya çalışmadığına eminim. Ben ondan önce evlendim ve eşimin ne kadar kıskanç olduğunu herkes bilir çevremde. Ama ben her sohbette kocamın kıskançlığını anlatıp bununla kendini tatmin eden bi tip değilim. Bunaldığımdan dem vururum bazen. İzin vermese de yapıcam falan derim mesela bazen. Ama o çok farklı.
Süpersiniz ya ne kadar güzel yorumlar geliyor. Şimdi kızlar bu kızın babasının aslında tutucu olduğu söyleniyor karısı tarafından; ama bu kız bekarken de bikini giyen, şortla gezen, mini elbiseler giyip kışın bile yüksek topuklu leopar bot giyen bi kızdı. Adam istemezdi kızının öyle giyinmesini belki ama sonuç olarak giyiyordu. Fakat evlenince bi rahatladığını kendini daha özgür hissettiğini düşünüyorum. Ama o ne kadar kısıtlayıcı bi kocası olduğu ile övünmeye çalışıyor.O zamanBenIpek 'in dedigi mantikli, kadin maco, kiskanc erkeklerden hoslaniyor ama kocasi oyle degil.O da kiskanilmak istiyor demek ki cok. Ha bir de adam kilik kiyafet anlaminda rahat bir aileden gelmis dedigine gore. Peki kizin ailesi nasil? Tutucu mu? Kiz tutucu bir ailede buyumustur yuksek ihtimal, o yuzden kocasinin rahatligi bir yandan cezbedici geliyordur .Onca yildan sonra istedigi gibi giyiniyordur ama bir yandan da eskiden babasi, abisi tarafindan sahiplenildigi(!) gibi ''sahiplenilmeyi'' ozluyordur. Basibos(!) hissediyordur. Yeni ailesi ona garip geliyordur. :)
Evet yani kendi öğrendiği doğrularıyla eşinin ailesi arasındaki doğrular arasında gidip geliyor.O zamanBenIpek 'in dedigi mantikli, kadin maco, kiskanc erkeklerden hoslaniyor ama kocasi oyle degil.O da kiskanilmak istiyor demek ki cok. Ha bir de adam kilik kiyafet anlaminda rahat bir aileden gelmis dedigine gore. Peki kizin ailesi nasil? Tutucu mu? Kiz tutucu bir ailede buyumustur yuksek ihtimal, o yuzden kocasinin rahatligi bir yandan cezbedici geliyordur .Onca yildan sonra istedigi gibi giyiniyordur ama bir yandan da eskiden babasi, abisi tarafindan sahiplenildigi(!) gibi ''sahiplenilmeyi'' ozluyordur. Basibos(!) hissediyordur. Yeni ailesi ona garip geliyordur. :)
şimdi burda subliminal bir mesaj var diyor ki hanımefendi benim kocam çok kısıtlar kötüdür bana nefes aldırmaz aman kızlar dikkat benim kocama yanaşayım demeyin kendinizi yakarsınız diyor aklınca..kocasını ihtimali kaptırma korkusundan bunlar işte..böyle kadınlar fazla özgüvensiz geliyor bana...Selam Kızlar,
Benim bi türlü çözemediğim bişey var. Bi arkadaşım kocasının ne kadar kıskanç olduğunu, makyaj yapmasını, yüksek topuklu ayakkabı ve mini şort giymesini istemediğini anlatıp durur. Ama tam bunları konuştuğumuz günün akşamı faceye bi resim atar üzerinde minicik şort. Full makyaj. Kocasıyla elele. Hayır madem adam seni kıskanmıyor, giyimine karışmıyor neden öyleymiş gibi göstermeye çalışıyorsun millete. Her konuda ama. Bütün konuşmalarımızda konuyu kocasının onu ne kadar kıskandığına getiriyor. Halbuki öyle bişey yok. Makyajını da yapıyor, minisini de giyiyor, en seksi topuklu ayakkabılarını da. Bu tavrını bi türlü anlamış değilim. Yorumlar mısınız lütfen.
İnsanların mutlu olma kriterleri işte.Süpersiniz ya ne kadar güzel yorumlar geliyor. Şimdi kızlar bu kızın babasının aslında tutucu olduğu söyleniyor karısı tarafından; ama bu kız bekarken de bikini giyen, şortla gezen, mini elbiseler giyip kışın bile yüksek topuklu leopar bot giyen bi kızdı. Adam istemezdi kızının öyle giyinmesini belki ama sonuç olarak giyiyordu. Fakat evlenince bi rahatladığını kendini daha özgür hissettiğini düşünüyorum. Ama o ne kadar kısıtlayıcı bi kocası olduğu ile övünmeye çalışıyor.
Hahaha elune biliyor musun bu kız kocasından hep kociş diye bahsediyor.Kiskancligin sevgi gosterisi oldugunu saniyordur belki...
Yani "kocam deli kiskanc, erkek sinegi kiskaniyor" gibi teranelerle aslinda kocişinin onu cok sevdigini anlatmaya calisiyor, bir nevi hava atmak diyelim.
Süpersiniz ya ne kadar güzel yorumlar geliyor. Şimdi kızlar bu kızın babasının aslında tutucu olduğu söyleniyor karısı tarafından; ama bu kız bekarken de bikini giyen, şortla gezen, mini elbiseler giyip kışın bile yüksek topuklu leopar bot giyen bi kızdı. Adam istemezdi kızının öyle giyinmesini belki ama sonuç olarak giyiyordu. Fakat evlenince bi rahatladığını kendini daha özgür hissettiğini düşünüyorum. Ama o ne kadar kısıtlayıcı bi kocası olduğu ile övünmeye çalışıyor.
Evet.Sana katılıyorum bahsettiğin gibi olsa ben de takdir ederim. Ama o özgür iradesiyle yaptığını söylemiyor. Kocasının lafını dinleyen kadın portresi çizmeye çalışıyor hep. Analatabiliyor muyum?
Kociş diye bahsediyorsa dikkat et burada bile olabilir.Hahaha elune biliyor musun bu kız kocasından hep kociş diye bahsediyor.Facede her resimde kocişim de kocişim
şimdi burda subliminal bir mesaj var diyor ki hanımefendi benim kocam çok kısıtlar kötüdür bana nefes aldırmaz aman kızlar dikkat benim kocama yanaşayım demeyin kendinizi yakarsınız diyor aklınca..kocasını ihtimali kaptırma korkusundan bunlar işte..böyle kadınlar fazla özgüvensiz geliyor bana...
Kendisi kocasını acayip kıskanıyor. Kızlar bu kız hep zengin kocam olsun isterdi ve öyle de oldu. Çocuk yakışıklı falan değil, şişman göbekli bi çocuk. Ama şirin Allah için.şimdi burda subliminal bir mesaj var diyor ki hanımefendi benim kocam çok kısıtlar kötüdür bana nefes aldırmaz aman kızlar dikkat benim kocama yanaşayım demeyin kendinizi yakarsınız diyor aklınca..kocasını ihtimali kaptırma korkusundan bunlar işte..böyle kadınlar fazla özgüvensiz geliyor bana...
Ürktüm bir an. Hakkında konu açtığımı bilmesini istemem.Kociş diye bahsediyorsa dikkat et burada bile olabilir.
Yok hesabı yıkma isteği yok. Ama hani "bende para yok, sakın bende para var sanma. Benim zenginliğimden haberin yokmuş gibi davran." der gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum.Bu da hesabi senin ustune yikmak istediginden olabilir. Benim de var cevremde boyle insanlar, zamaninda cok enayi yerine konmuslugum vardir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?