Kocasını Kıskanç Göstermeye Çalışan Kadınlar???

Sana katılıyorum bahsettiğin gibi olsa ben de takdir ederim. Ama o özgür iradesiyle yaptığını söylemiyor. Kocasının lafını dinleyen kadın portresi çizmeye çalışıyor hep. Analatabiliyor muyum?

dikkat çekme derdin de bence önce kocasının dikkatini çekmek istiyor kıskanmasını istiyor bunun eksikliğini yaşıyor ve çevresine sanki öyleymiş gibi gösteriyor

Bu da hesabi senin ustune yikmak istediginden olabilir. Benim de var cevremde boyle insanlar, zamaninda cok enayi yerine konmuslugum vardir.:)

Mantık olarak aritmetikte sen haklısın ama uygulamaya gelince neler okuyup, neler görüyoruz. Önceden nasıl insan köpeği ısırırsa ancak haber olurmuş; şimdi köpek insanı ısırınca haber oluyor. Yani doğru bildiklerimiz o kadar ötelendi ki, yanlışları göre göre beyin hücrelerimiz onları normal kabul etmeye başladı artık.
Konu sahibinin dediği tezatlıktaysa kıskançlık, yani eşi çok kıskanıp da kadın da bir o kadar kafasına göre giyiniyorsa bir yerde dengesizlik var bence. Körle yatan şaşı kalkar misali birinin kesin olarak diğerine benzemesi lazımdı şimdiye kadar. 1 yıllık falan evlililerse adam hala mücadele veriyor olabilir ama bir kaç yılı aldılarsa zaten psikolojik olarak adam yenilenceğinden dolayı en azından böyle bir çekişme olmaz. Babanın anneni 60 yaşında kıyafet konusunda kısıtladığını düşünebiliyor musun? Bence olamaz, ya annen babana benzemiştir ya da baban annane, ya da oldukları gibi kabul etmişlerdir.

Bu modelden benim de bir tanidigim var.
Adam ise giderken kapiyi ustune kilitldyip gitme derecesunde kiskanc. Ama birlikte ciktiklarinda topuklu makyaj.. Problem yok.
Şöyle bir durum da olabilir. Adam kıskançtır ama yanındayken giyinmesine, makyajına karışmıyordur.
Genelde ona denk geldim.

Arkadasinin kafasindaki insanlari hic anlamiyrum.
Benim esim de sen gibi. Arkadaslarim falan da bilirler disarda bulusalim demeye bile cekinirler.
Ama ben hic mutlu degilim bu durumdan. Kiskanilip kisitlanmanin nesi guzel ki..
Ben konusa konusa hissettiklerimi anlata anlata biraz olsun farkettirdim esime.
Biz sikayetiyiz millet kiskanc olsun diye dua ediyor.
Hey gidi yalan dunya :)

Süpersiniz ya ne kadar güzel yorumlar geliyor. Şimdi kızlar bu kızın babasının aslında tutucu olduğu söyleniyor karısı tarafından; ama bu kız bekarken de bikini giyen, şortla gezen, mini elbiseler giyip kışın bile yüksek topuklu leopar bot giyen bi kızdı. Adam istemezdi kızının öyle giyinmesini belki ama sonuç olarak giyiyordu. Fakat evlenince bi rahatladığını kendini daha özgür hissettiğini düşünüyorum. Ama o ne kadar kısıtlayıcı bi kocası olduğu ile övünmeye çalışıyor.

Hee de gec napacaksin ki bazi insanlar kocası tarafindan cok sevildigini kiskanildigini falan anlatır ki çoğunlukla bu insanlar evlikiklerinde mutsuzdur.o yüzden cokta takma boyle konularda sen bilirsin falan de

Evet yani kendi öğrendiği doğrularıyla eşinin ailesi arasındaki doğrular arasında gidip geliyor.

şimdi burda subliminal bir mesaj var diyor ki hanımefendi benim kocam çok kısıtlar kötüdür bana nefes aldırmaz aman kızlar dikkat benim kocama yanaşayım demeyin kendinizi yakarsınız diyor aklınca..kocasını ihtimali kaptırma korkusundan bunlar işte..böyle kadınlar fazla özgüvensiz geliyor bana...

Kiskancligin sevgi gosterisi oldugunu saniyordur belki...
Yani "kocam deli kiskanc, erkek sinegi kiskaniyor" gibi teranelerle aslinda kocişinin onu cok sevdigini anlatmaya calisiyor, bir nevi hava atmak diyelim.

İnsanların mutlu olma kriterleri işte.
En azından zararsız de geç..
Bazıları vardır ki kendi mutlu olmayınca kimsenin mutlu olmasını istemez. Olan ne kadr çomak varsa sokar her yere.
Kendi çapında egolarını okşasın boş ver.

Kiskancligin sevgi gosterisi oldugunu saniyordur belki...
Yani "kocam deli kiskanc, erkek sinegi kiskaniyor" gibi teranelerle aslinda kocişinin onu cok sevdigini anlatmaya calisiyor, bir nevi hava atmak diyelim.
Hahaha elune biliyor musun bu kız kocasından hep kociş diye bahsediyor. Facede her resimde kocişim de kocişim

canım çok rahatsız oluyorsan de yüzüne
"aa ne alaka böylediyosun ama resimlerinde tam takırsın
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"

Hic bu yonden dusunmemistim, ama yok ya kadin o kadar fesat da degildir. Gerci boyle kadinlar da yok degil, tum kadinlar kocalarini ayartma pesinde saniyorlar.

Kendisi kocasını acayip kıskanıyor. Kızlar bu kız hep zengin kocam olsun isterdi ve öyle de oldu. Çocuk yakışıklı falan değil, şişman göbekli bi çocuk. Ama şirin Allah için. Sonuçta tamam iç güzellik önemli falan filan ama bu kız çocukla asıl parası için evlendi gibime geliyor.

Bu da hesabi senin ustune yikmak istediginden olabilir. Benim de var cevremde boyle insanlar, zamaninda cok enayi yerine konmuslugum vardir.:)
Yok hesabı yıkma isteği yok. Ama hani "bende para yok, sakın bende para var sanma. Benim zenginliğimden haberin yokmuş gibi davran." der gibi. Anlatabildim mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…