- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Abi ilk çağırdı gel kahve yapalım diye yol yorunu vs diye
Abi ilk çağırdı gel kahve yapalım diye yol yorunu vs diye
Ne kadınla ne kocasıyla muhattap olmazdım ben.Bunun için ayrı konu açayım banamı öyle geldi mi bilmiyorum inşallah öyledir.
Biz akrabamızdayız ev sahibinin erkek kardeşi var 36 yaşı sanırım evli ama abim yani
Karısıda o civar yaşı bende 20
Abiyle sigara içiyoz konuşuyoruz normal karısı biraz değişik geldi bana işi düşünce hitap şekli aşkım canım oluyor. Ama sonra tuhaf bakıyor bana hep ilk geldiğimde onla tanıştım ve bana direk ' Evli misin?' Dedi.
Bende abla o kadar büyük mü gösteriyorum yok daha küçüğüm evlenmeyide düşünmüyorum dedim. Ama hala tuhaf bakıyor bakışından rahatsızım hatta abiyle bile konuşmuyorum ki öyle sohbetimiz yok yanlış anlar diye neden böyle karısı sizce
Sen gidip çay koyma ama abiyle kahve yapmaya git.
" Evin kızı varken ben hizmetçimiyim " diyorsunuz ama evin kızı size çay bırakmak için mecbur sanki.
20 yaşında ama hala ergen tavırlar içindesiniz sanki.
20 yaşında olsam , 40 yaşındaki adamla oturup sigara içmem..
Bak şöyle söyleyiyeyim size. Ben beni kıskansınlar vs demiyorum demek istediğim evde normal duruyorum niye kızgın bakıyor ilk günden onla sohbet vs ettim hani böyle kısa felan giyinsrm evde eşi var rahatsız olabilir kim olsa olur bence. Çay olayı bu akşam yaşandı bu sigara mevzusu ilk geldiğimden beri
Siteye şimdi girdim ikisinide ayrı konuda açmak istedim siz sanıyorsunuz hepsini bianda yaşadımda millete takıyorum aklımda kaldı sormak istedim neden bana karşı öyle diye
Sizde yanlış anlıyorsunuz kaba yorumlarınız. Bi sorunumu anlatıyorum normal bi üslupla sana öyle gelmiş demek varken direk kaba yorum yapıyorsunuz ki hoş değil tanımıyorum etmiyoruö kimseyi
Olmuyorum ki zaten kendimi kötü hissettimNe kadınla ne kocasıyla muhattap olmazdım ben.
Allahım yorumlara gel sanki adamın eşi yazıyor bunları. Bune öfke sakin ol
Bakın işte siz diyorsunuz sigara içmek garip geliyor demişsiniz size göre ters ama bana göre değil. Size itici gelen şeyler bana gelmiyor. Misal sizin yazdıklarınızda bana saçma kaba geliyor nezaketten bahsetmişken sizde düşününce benceBakın yaş olmuş 20, misafir gittiğiniz evde yiyip içip yatıyorken alt tarafı cay koymak egonuzu sarsmış, yengemdi, kızıydı yazmışsınız konuya..
O cayı koymayı siz teklif etmelisiniz zaten. Çocuk değilsiniz ki yayılıp gününüz gün edin...
Kişi buyrulunca surat falan yapıyorsunuz. Bunu istediginize sorun, elinize mi yapıştı der...
Ote yandan insan ilişkileri her ailenin farklıdır ama kendimden 15-16 yaş büyük birinin yanında sigara içmem mesela ben...
içen kendi bilir ama bana göre garip bir görüntü.
O adamın karısı da muhtemelen bunu garipsedi. Ama siz bunu kıskançlık olarak yorumluyorsunuz.
Bunu da aşırı itici buldum.
Şimdi ben kaba yorum yapmışsam ki öyle olduğumu düşünmüyorum, siz ne kadar nezaket sahibisiniz bir daha düşünün..
Bakın ben tekrar anlatmaktan yoruldum valla derdimi anlatamıyorum öyle bakışı acaba neden öyle eşini tanımam etmem abim yani meraba meraba sadece neden öyle baktı diyorum ben aaa ben çok güzelim kıskanılcak kızımda demedim kiBen sakinim ama siz önce kendinizi eleştirin.
Misafir gittiğiniz bir evde huzur bozuyorsunuz. Düşünün , tatildesiniz ama yok ben çay koymam diye trip atıyorsunuz.
Rahatsız olunan bakışlar gormenize rağmen hala sigara içiyorsunuz eşiyle.
Kendinizi çok önemsemeyin kıskanıyor diye. 20 yaşındaki bir kızın rahat tavırları batiyordur.
Bakın işte siz diyorsunuz sigara içmek garip geliyor demişsiniz size göre ters ama bana göre değil. Size itici gelen şeyler bana gelmiyor. Misal sizin yazdıklarınızda bana saçma kaba geliyor nezaketten bahsetmişken sizde düşününce bence
Bakın ben tekrar anlatmaktan yoruldum valla derdimi anlatamıyorum öyle bakışı acaba neden öyle eşini tanımam etmem abim yani meraba meraba sadece neden öyle baktı diyorum ben aaa ben çok güzelim kıskanılcak kızımda demedim ki
Sigara içtim diye mi ama sinirli kıskandı gibisinden diyorum.
Çay konusuna gelirsekte ben kendi evimde iş yapmam ki başkasının evinde yapasım gelmiyor kısaca tembelim öyle diyeyim size
3 müz oturduk içtik tabikide neden başbaşa içeyim ya neden böyle kaba yorum yapıyorsunuz anlamadımSen adamla oturup başbaşa sigara kahve keyfi yapıyorsan karısı gıcık olabilir.. Ama üçünüz birlikte iseniz kadının tavrı tuhaf.. Tüm yorumları okumadım..
Ya yorumun için teşekkür ederimSen Eşiyle sigara içince kıskanmış olabilir yasında daha genç ya belki o da bir sebep Olanilir çok takılma mesafeli ol
Hayır ya valla ciddi sordum eleştirmek için değil.. Kabalık olsun diye değil yani.. O zaman karısı gıcık belli.3 müz oturduk içtik tabikide neden başbaşa içeyim ya neden böyle kaba yorum yapıyorsunuz anlamadım
Size gelen misafir varsa siz öyle yaparsınız o zaman.Biraz önce dediniz ki, geldiğimden beri bu sigara mevzusu var. Demek ki hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben müneccim değilim, ne derseniz ona yorum yaparım.
Ikincisi , misafirliğe gidince kendi evinizdeki gibi zaten davranmamalısıniz.
Daha özverili olarak biraz çaba göstermelisiniz.
Oo ben tembelim, evimde de yapmam. Madem evin kızı var o bize çay yapsın deme hakkına sahip değilsiniz .
O zaman evinize dönün .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?