- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Darkdreams
-
Biraz önce dediniz ki, geldiğimden beri bu sigara mevzusu var. Demek ki hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben müneccim değilim, ne derseniz ona yorum yaparım.
Ikincisi , misafirliğe gidince kendi evinizdeki gibi zaten davranmamalısıniz.
Daha özverili olarak biraz çaba göstermelisiniz.
Oo ben tembelim, evimde de yapmam. Madem evin kızı var o bize çay yapsın deme hakkına sahip değilsiniz .
O zaman evinize dönün .
Buradaki çoğu yoruma da aldırış etme sen konu sahibinin üstüne gelmek usul GereğiYa yorumun için teşekkür ederim
Karısı ben kocası 3 müz içtik kahveYani kim olsa kocasıyla kahve sigara keyfi yapana gıcık olur ne samimiyetiniz var ki?
Yanlış anlaşılıyorum ya ne diyimBuradaki çoğu yoruma da aldırış etme sen konu sahibinin üstüne gelmek usul Gereği
Çay konusuna gelirsekte ben kendi evimde iş yapmam ki başkasının evinde yapasım gelmiyor kısaca tembelim öyle diyeyim size
Bilmiyorum ki dahada bebekleriyle bile oynamıyorum göze batmamak için katil görmüş gibi bakıyor neyseki gidicezHayır ya valla ciddi sordum eleştirmek için değil.. Kabalık olsun diye değil yani.. O zaman karısı gıcık belli.
Bu yorumdan sonra çok utandım emin olun yorumunuzu dikkate alıcam tşklero zaman evinizde oturun kimse size hizmet etmek zorunda değil..misafirliğe gidildiğinde ev sahibine yardım edilir kaldı ki yatılısınız..insan utanırda bir işin ucundan tutar..
yengenizde bu doğrultuda düşündüğünden iş kitlemiş size sizin tabirinizle..bakmış sizin nezaketten haberiniz yok yayılmacısınız napsın kadın ağzıyla istemiş..
Boşver ilgilenme..Bilmiyorum ki dahada bebekleriyle bile oynamıyorum göze batmamak için katil görmüş gibi bakıyor neyseki gidicez
Buradaki çoğu yoruma da aldırış etme sen konu sahibinin üstüne gelmek usul Gereği
O zaman karısı ile de samimiyetin var. Kendisine uygun dille sorsan ben mi yanlış anladım canınızı sıkacak bişey mi yaptım gibiKarısı ben kocası 3 müz içtik kahve
cidden neden benle uğraşıyorsun anlamadım gerçekten bu kadar çok açtığım konuyu merak ediyorum başka kişilerin yazdıklarını okuyup onlara bile cevap yazma gereği duyuyorsunuzKonu sahibini çok sevdiyseniz siz misafir edin :)
Bakalım kaç gün dayanacaksınız,
Yatılı gelen, ama cay koymaya erinen.
Ben tembelim evimde bile iş yapmam misafirlikte hiç yapmam falan diyen, evin balkonunda akrabanızla sigara keyfi yapan hanım kıza?
Ederim misafirin basımın üstünde yeri var :))Konu sahibini çok sevdiyseniz siz misafir edin :)
Bakalım kaç gün dayanacaksınız,
Yatılı gelen, ama cay koymaya erinen.
Ben tembelim evimde bile iş yapmam misafirlikte hiç yapmam falan diyen, evin balkonunda akrabanızla sigara keyfi yapan hanım kıza?
Hiç bulaşmak istemem konu büyürO zaman karısı ile de samimiyetin var. Kendisine uygun dille sorsan ben mi yanlış anladım canınızı sıkacak bişey mi yaptım gibi
Bu yorumdan sonra çok utandım emin olun yorumunuzu dikkate alıcam tşkler
İnşallah bigün @turuncupijama da ağırlar beni onlada sigara içerizEderim misafirin basımın üstünde yeri var :))
Canım bak bu evin sahibi onlar değil ev sahibin kardeşi onlarda misafirliğe geldiler bu evevalla açıkça o evde istenmediğiniz belliyken hala kalıyor olmanızdan mütevellit pek sanmıyorum ama neyse..
evinize dönünce annenizden yatılı misafirlikte nezaket kuralları ile ilgili ders alın bari..
Seni mi kırcam ders alırım te allahımvalla açıkça o evde istenmediğiniz belliyken hala kalıyor olmanızdan mütevellit pek sanmıyorum ama neyse..
evinize dönünce annenizden yatılı misafirlikte nezaket kuralları ile ilgili ders alın bari..
Kendi kendine acaba beni kıskandı mı diye kafanda kurdukça da konu büyürHiç bulaşmak istemem konu büyür
Canım bak bu evin sahibi onlar değil ev sahibin kardeşi onlarda misafirliğe geldiler bu eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?