Kocasıyla konuşunca karısı sinirlendi

Boşa nefes tüketmeyin :) ben de yazıyorum ama pişman oldum... mümkün değil.

Çay konusuna gelirsekte ben kendi evimde iş yapmam ki başkasının evinde yapasım gelmiyor kısaca tembelim öyle diyeyim size

o zaman evinizde oturun kimse size hizmet etmek zorunda değil..misafirliğe gidildiğinde ev sahibine yardım edilir kaldı ki yatılısınız..insan utanırda bir işin ucundan tutar..
yengenizde bu doğrultuda düşündüğünden iş kitlemiş size sizin tabirinizle..bakmış sizin nezaketten haberiniz yok yayılmacısınız napsın kadın ağzıyla istemiş..

Bu yorumdan sonra çok utandım emin olun yorumunuzu dikkate alıcam tşkler

Çok ergence davranıyorsunuz ya da görgü kurallarını bilmiyorsunuz. Bi de direkt kıskançlığa çekmişsiniz ki bu da sizde boyunuzdan büyük bir kibirin göstergesi. Bence o evin sahipleri de sizden rahatsız, en iyisi evinize dönün ve misafirlikle ilgili en azından görgü kuralları nedir öğrenmeden yatılı misafirliğe gitmeyin.

Buradaki çoğu yoruma da aldırış etme sen konu sahibinin üstüne gelmek usul Gereği

Konu sahibini çok sevdiyseniz siz misafir edin :)
Bakalım kaç gün dayanacaksınız,
Yatılı gelen, ama cay koymaya erinen.
Ben tembelim evimde bile iş yapmam misafirlikte hiç yapmam falan diyen, evin balkonunda akrabanızla sigara keyfi yapan hanım kıza?

cidden neden benle uğraşıyorsun anlamadım gerçekten bu kadar çok açtığım konuyu merak ediyorum başka kişilerin yazdıklarını okuyup onlara bile cevap yazma gereği duyuyorsunuz

Ederim misafirin basımın üstünde yeri var :))

Bu yorumdan sonra çok utandım emin olun yorumunuzu dikkate alıcam tşkler

valla açıkça o evde istenmediğiniz belliyken hala kalıyor olmanızdan mütevellit pek sanmıyorum ama neyse..
evinize dönünce annenizden yatılı misafirlikte nezaket kuralları ile ilgili ders alın bari..

valla açıkça o evde istenmediğiniz belliyken hala kalıyor olmanızdan mütevellit pek sanmıyorum ama neyse..
evinize dönünce annenizden yatılı misafirlikte nezaket kuralları ile ilgili ders alın bari..
Canım bak bu evin sahibi onlar değil ev sahibin kardeşi onlarda misafirliğe geldiler bu eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…