hanımlar bende çalışırken veriyodum kartımı eşime ama kendime özel bi şey aldığımda çok sorun yapıyodu. kendisine alırken ben hiç sorun çıkartmıyodum teşvik ediyodum. daha sonra işten ayrıldım hamile kaldım. ailesine çok yardım ediyo. etsin tabi hakkıdır. ama günün birinde arabamı babama vricem deyince şok oldum bana sormadan nasıl verirsin böyle bi kararı dedim. benim param ne yaparsam yaparım senin herşeyini karşılıyorum dedi. bende çalıştığım halde bana emek veren aileme hiç bişekilde yardımım dokunmadı ve böle bişeyi talepte etmedim.benim param deyipte adam akıllı bi hediye bile almadım. çok zoruma gitti. ben o yaşa kadar babamdan bile harçlık almadan,hafta sonları çalışarak okulumu bitirdim. demek kazın ayağı öle değilmiş. zor gün, herşeyi paylaşma filan hikaye. her zaman kendini sağlama alacaksın. babana bile güvenmiceksin. kocamdan istediklerim cüzzi miktarlarda olsa bile beni müsrif olarak görüyo.az harcasamda başkalarına çok harcıyomuşum gibi lanse ediyor. çok sıkıldım, kesinlikle çalışmam lazım ama özel sektörde çalışınca bunalttığı için kamuda çalışmam lazım geliyor.:) ben şimdi aldığım harçlıklardan kenara atıyorum. ve çalışmaya başlarsamda kesinlikle paramı onun eline vermemeyi düşünüyorm. bütün harcamaları ben yapayım ama para bende kalsın. inşallah düşünüyorum ama hayata geçirebilecekmiyim çok merak ediyorum.
ve aile içinde para yüzünden kavga etmeyen insanlara çok imreniyorum. benim annemde para yüzünden babamla çok kavga ederlerdi.halada ediyolar.
ve aile içinde para yüzünden kavga etmeyen insanlara çok imreniyorum. benim annemde para yüzünden babamla çok kavga ederlerdi.halada ediyolar.