- 12 Mart 2014
- 504
- 471
- 53
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Ben sana adamı ürkütme demiştim :)Hee hatırladımmn hocam dur kızma kızma yaptım yaptım ama çok yaptım artık işlemiyoo
Ahahahahaşuanda yeri yarıp içine giriceeeem
Kız işte mesele bu ben aslanım yiğidim gideyim durduk yere öpeyim kasılıyorum yapamıyorumYemek hazırlarken mutlaka sırtına masaj yapimmm derim ensesinden öperim,ay aşkım omzumda bisey var bir bakar mısın der askımı duzelttiririm uzanıyorsak bacaklarımı üstüne uzatırım ay ağrıyo çok yürüdüm bugun derim,ah benim yakışıklım ah benim aslanım der azıcık överim tamam iste
Soyun ulan ne bu lahana gibi bu sıcakta!Durup durup olmadık yerde.
SOYUN de. :)
Ama öküz gibi deme dudak ısırıp diyeceksin
Evet utangaçtır ama sever öper iltifat eder falan açık seçik konuşmaz sadece :)
Eşiniz de biraz utangaç galiba, siz de ondan cekiniyorsunuz. O yapar mı böyle şeyler mesela?
İçten gelmeli sanırım böyle şeyler. Ben de evde güzel giyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika normal kıyafetlerle oturduktan sonra hemen pijama giyesim geliyor. Afakanlar basıyor beni.
Yaa bazen seksi seksi evde dolaşayım diyorum, neden aldığımı anlamadığım saten geceliklerle. Kışın donuyorum, yazın terden pişiyorum. Kendimi 90'ların filmlerinde ki kötü kadınlar gibi hissediyorum üstelik. Bir de hep, kapı çalacak diye huzursuz oluyorum.
senin iş zor bacımKız işte mesele bu ben aslanım yiğidim gideyim durduk yere öpeyim kasılıyorum yapamıyorum
Ama benim kadınsı olmamamdan şikayetçiBelki de eşinizi zekanız, geleneksel ahlak duygunuz, merhametiniz, adaletiniz, vicdanınız tahrik ediyordur. Cilveye tav olacak biri değildir belki eşiniz. Şahsen ben öyle bir koca istemezdim.
Aslında yatak odamız gayet sınırsızsenin iş zor bacım
sen fazla kasmıssın kendini
bide bastan cok sınır koymayacan ilişkiye rahat olacan
senin artık bunları yapman birazz zor olur sanırım
Ya bana cilveli tipler gerçekten itici geliyor. İşyerinde tüm zamanını süslenmeye harcayan ama hiçbir konuda fikri olmayan, saydığım özellikleri gelişmemiş insanlar var . Erkek olsam asla etkilenmezdim böylelerinden. Siz kendinizi olmaya devam edin. Eşiniz neden sizi bu şekilde sevmiş onu anlayamadimAma benim kadınsı olmamamdan şikayetçi
Bir iki bir iki yap sonra kabak çiçeği gibi açılırsın çekingenlik gider :):)Kız işte mesele bu ben aslanım yiğidim gideyim durduk yere öpeyim kasılıyorum yapamıyorum
eeee o zamannnn ne duruyosunAslında yatak odamız gayet sınırsız
Soyun ulan ne bu lahana gibi bu sıcakta!
Böyle desek olur mu nomu
Neymiş bizede söyleyin yahuuBen sana adamı ürkütme demiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?