Kocaya cilveli olma yolları (:

Yemek hazırlarken mutlaka sırtına masaj yapimmm derim ensesinden öperim,ay aşkım omzumda bisey var bir bakar mısın der askımı duzelttiririm uzanıyorsak bacaklarımı üstüne uzatırım ay ağrıyo çok yürüdüm bugun derim,ah benim yakışıklım ah benim aslanım der azıcık överim tamam iste

Belki de eşinizi zekanız, geleneksel ahlak duygunuz, merhametiniz, adaletiniz, vicdanınız tahrik ediyordur. Cilveye tav olacak biri değildir belki eşiniz. Şahsen ben öyle bir koca istemezdim.

Kız işte mesele bu ben aslanım yiğidim gideyim durduk yere öpeyim kasılıyorum yapamıyorum

Ay yazmadan edemedim, deminden beri anlattıklarınıza gülüyorum ahahaha. Çok mutlu olun inşallah eşinizle :)

Ama benim kadınsı olmamamdan şikayetçi
Ya bana cilveli tipler gerçekten itici geliyor. İşyerinde tüm zamanını süslenmeye harcayan ama hiçbir konuda fikri olmayan, saydığım özellikleri gelişmemiş insanlar var . Erkek olsam asla etkilenmezdim böylelerinden. Siz kendinizi olmaya devam edin. Eşiniz neden sizi bu şekilde sevmiş onu anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…