- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
-
Yahu yapamıyorum ya ciddenkulağına ayıplı şeyler fısılda
takipteyim,bakalım ne dahi fikirler çıkacak
Hahahaha bizde öyle problem yok ama ben çok odunumEşimde der eskiden ansızın gelir sarılır öperdin. adama acıdım vallah esimi öperken bile bi gozüm oğlumda çünkü beni cok kiskaniyor o an görünce uzerimize yuruyor kerata (14aylik) yada oynarken bizi oyle gorunce sasiriyor düsecek gibi oluyor yani rahat yok bizebirazda benden kaynakli sanirsam eşime özen gostermeliyim. bende takipteyim
Ben baştan yaratın beni demedim zaten farkındaysanız. Tavsiye istedim ancak bir tavsiyeniz yok ise teşekkürler bana bir şey katmayan yorumunuz içinTaşıma suyla değirmen döner mi ayol? Yapın neyse odur, zorla nasıl cilveli olunur ki?
Yapım öyle diyorsun hayatım yapsan uğraşsanda emanet durur yakışmaz yanlış anlaşılmıyım ama olmayınca olmuyo bende öyle işveli falan değilim nasıl yapılırda bilmem yapsam elime yüzüme bulaştırırım heralde bazen eşim cilve yapma kız der ama ben cilve yapamam ki ne olduğunu bile bilmem derim öyle arada doğaçlama yapıyomuşum meğer takma yani kafana eşin yatakta mutluysa seni seviyo ve bunu biliyorsan boşveerrrMerhabalar,
Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar
3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz
Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;
Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfırBunu eşim değil herkes söyler etrafımda
Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum
Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum
Tv8 deki programını sürekli takip ediyorum yakaladıkça o sebeptenKonu hakkındaki idol Sibel Can dır. Aç kadının videolarını izle şıp şıp cilve akar.
Dimi ama yaaaKonu hakkındaki idol Sibel Can dır. Aç kadının videolarını izle şıp şıp cilve akar.
Kız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuumHahahaha xanim yavalla bebek olana kadar ben fenaydim. Durduk yere giyer gelirdim jartiyerleri. Ama kendim istediğim için. Çocuk olunca ah ki ne vah yani bildiğin kardeş olduk
Hahahah hiç yapmıyım böyle devam mı edeyimanasın sen ana ne cilvesi
Yok yaa yatakta memnunYapım öyle diyorsun hayatım yapsan uğraşsanda emanet durur yakışmaz yanlış anlaşılmıyım ama olmayınca olmuyo bende öyle işveli falan değilim nasıl yapılırda bilmem yapsam elime yüzüme bulaştırırım heralde bazen eşim cilve yapma kız der ama ben cilve yapamam ki ne olduğunu bile bilmem derim öyle arada doğaçlama yapıyomuşum meğer takma yani kafana eşin yatakta mutluysa seni seviyo ve bunu biliyorsan boşveerrr
Utancak ne var yavrum kocan o senin rahat olKız işte ben onu yapmaya falan çekiniyorum sorun orda akşam kuru kuru hoşgeldin hoşgittin yaparım utanıyoruuum çekiniyoooruuuumama o işe gelincr başka tabi. Bizimki de o yüzden şaşırıyor zaten
Hahahah hiç yapmıyım böyle devam mı edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?