Kocaya cilveli olma yolları (:

Mesela bu akşam hemen başlayabilirsin :)

Aman dur şrefsiz deme , evli erkeklere herşeyi de şerefsiz deme
Benimki'nin tahammül edemedigi tek kelime diyebilirim..
Karısını pazarlayana derler, biri bana dese vururum der hep
Ama viktorias secret iyiymiş yani tebrik ettim.
Ben bi don'a okadar parayı vermem şahsen..
Pamuklu, lastikli anne don'u bile iş görür bende

Allah iyiliğini versin

Ben bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/
cok güldüüüm

Eşiniz zaten sizi böyle tanımış, böyle sevmiş, böyle evlenmek istemiş. Daha cilveli kadınlardan hoşlansa öyle birini bulur, onunla evlenirdi. Kendiniz olun bence, bunlar eğer böyle bir yapıda değilseniz üzerinde eğreti durur. Ne eşiniz zevk alır ne de siz.

Ben bir keresinde karşısında seksi seksi dans edeyim dedim. Sonra olay nasıl o hale geldi bilmiyorum en son karşılıklı efe oynuyorduk.
Bi de ellerini böyle açacaksın, bak böyle böyle diye bana gösteriyordu :/

Buna bende çok güldüm Allah iyiliğini versin :)))

Belki bunu çokça söyleyen olmuştur ama birkez de ben diyimyapıyla alakalı bir durum ay dur iki cilve yapayım kocamı etkileyeyim diyerek yapılabilecek birşey değil ne yazık ki şöyle bir örnek vereyim naçizane geçenlerde alışveriş limitini aşınca eşime bu durumu nasıl açıklasam diye düşünürken tak diye eşim aradı üstüne bizim günlük 3-5 dakkalığına da olsa rutin telefon görüşmemiz olur tel de konuşurken şuanda çok mutluyum hayatım (gratis indirimlerinde bulamadığım ürünleri bulmuştum baya mutluydum )ama benim mutlulugum senin mutsuzlugun olabilir dedim tabi onun eşliğinde doğaçlama cilvede gelişti bende sen böyle cilve yapınca yüksek miktara kızacağım varsa da kızamıyorum ki dediyani doğaçlama gelişen bir olay bu cilve işleri Apinklady diye bir arkadaşta buna benzer bir konu açmıştı buradan okuduğumu uygulamaya kalktığım da olmadı iğreti durdu bende kendi cilvemle idare etme kararı aldım bence cilve işi birazda renk gibi nasıl ki türlü renk varsa insana yakışan/ yakışmayan cilve de biraz buna benziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…