Kocaya cilveli olma yolları (:

Merhabalar,

Konu başlıkta belirttiğim gibi hanımlar:KK53:

3 yıllık evliyim bir kızım var, eskiden çok olaylı zamanlar geçirdik ama 1.5 yıldır çok şükür inanılmaz iyiyiz:nazar:

Ancak şöyle bir durum var kiiiiii;

Yapım gereği erkeksiyimdir biraz yani yatak odası farklı tabii de bahsettiğim normal evin içinde cilve işve bende sıfır :eek: Bunu eşim değil herkes söyler etrafımda :KK14:

Benim canıma artık tak etmiş durumda süslü püslü cilveli kikir kikir olmak istiyorum :KK8:

Lütfen konuyla ilgili yardım istiyorum:halay:

3 gun olursun 4.gün falso..yapı melesesi..kemdımden bılıyorum :)

bir keresinde televizyon izlerken oynaşıyorduk, niyeyse gıdıklayayım dedim. 'yapma, yapma!' dedi, ben de naz yapıyor sandım. Daha coşkun gıdıklamaya devam ettim. 'bak bayılırım yapma' dedi. Bayıldı.

hayatımda yaşadığım en büyük travmaydı. meğer gerçekten gıdıklanınca bayılıyormuş.

bana biraz cinsellikle ilgili tavsiye almak gibi geldi. ben objektif bakıyorum yanlış anlamayın belki sizin gibi tavsiye bekleyenler bdv den değilde +18 den bakıp bulamazlar vs vs. en iyisini adminler bilir elbette.
Estağfurullah ne demek ama maalesef belirttiğiniz bölümlerde konu açabilmek için şartlar var. Fazlaca açık seçik konuşmadan derdime çözüm bulmaya çalışıyorum ki derdimde cilve değil yontulmaya çalışan öküzlük daha çok konu içinde geçiyor tüm sebep bu

İçten gelmeli sanırım böyle şeyler. Ben de evde güzel giyecek bir şey bulamıyorum. 20 dakika normal kıyafetlerle oturduktan sonra hemen pijama giyesim geliyor. Afakanlar basıyor beni.

Yaa bazen seksi seksi evde dolaşayım diyorum, neden aldığımı anlamadığım saten geceliklerle. Kışın donuyorum, yazın terden pişiyorum. Kendimi 90'ların filmlerinde ki kötü kadınlar gibi hissediyorum üstelik. Bir de hep, kapı çalacak diye huzursuz oluyorum.
Çok tatlısın ya bu erkeklete yaranacaz diye içimizdeki masum kız çocuğu öldü resmen

ben de mesela yatakta hiç mütevazi olamiyciiiim :işsiz:
ama böyle cilveli flan ne cilvesi be normal konusurkenn bile ayyy bildiğin abuzer

ooooooooooof ne kıtaplar okudum anacım cıkksss olmüyööörrr
:KK61:
Hahaha işte benim kocamda bana kahvede ki arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissediyorum dedi :oha:

Back
X