Kocaya cilveli olma yolları (:

cilveli olunmaz doğulur. banada çok cilvelisin fazla cilvelisin derler. ama ben gram makyaj yapmam süslü püslü giyinmem de yoktur hatta rüküş giyinirim sayılır.

ama dişlerim bembeyazdır sigara kullanmama rağmen. bir kadının en güzel cilvesi güllüşüdür. 32 diş sırıtmıcaksın tabi. bir konu mu geçti patlat kahkayı birden kes tek kaşını kaldır yeter bu kadar lakırdı işimize dönelim de.

yemek masasında yemek mi yiyorsunuz yere bişey düşürün alırken de onun olmayacak bir yerine temas edin ayy eben değmedim elim değdi diyin.

mesala aklına gelmıcek bıseye ıltıfat edin. göğüs kıllarına mesala. :) ben biraz hanzo olduğum için. şu kılların seni çok erkekçe gösteriyor beni tahrik ediyor diyin.

hep bayanların eli öpülür yalnış bence. işten gelince soğuk elini alın öpün ve sen bu ellerle çalıştın mı bugun amma usumus dur ısıtayım diyin pijamınzdan içeri soku :)

bu yontemler bende yarıyor valla size de tavsıye ederım

Yemek hazırlarken mutlaka sırtına masaj yapimmm derim ensesinden öperim,ay aşkım omzumda bisey var bir bakar mısın der askımı duzelttiririm uzanıyorsak bacaklarımı üstüne uzatırım ay ağrıyo çok yürüdüm bugun derim,ah benim yakışıklım ah benim aslanım der azıcık överim tamam iste :KK70:
ben ona yakışıklım dedım adam 1 hafta burak özcivit sandı kendını..hiç işim olmaz.ponçik iyidir iyi

Yazmayayım dedim ama konu sürekli üzerime üzerime geldi durdu, bir iki cümle katkım olsun:
Cilve - naz ile trip atmak, sevişme öncesi hazırlık, dirty talk çok karışmış sanki konuda.
Dişiliği vurgulayan davranışlar olarak ele alsak daha doğru olacak sanki; bunun için de yürüyüş-el bilek hareketlerine, bakışlar ve ses tonuna çalışmanız gerekiyor.

Ayna karşısında deneyin bunları. Cilveli olunmaz, cilveli doğulur derler ama belki zorlayınca olunuyordur, denemek lazım.

Yazmayayım dedim ama konu sürekli üzerime üzerime geldi durdu, bir iki cümle katkım olsun:
Cilve - naz ile trip atmak, sevişme öncesi hazırlık, dirty talk çok karışmış sanki konuda.
Dişiliği vurgulayan davranışlar olarak ele alsak daha doğru olacak sanki; bunun için de yürüyüş-el bilek hareketlerine, bakışlar ve ses tonuna çalışmanız gerekiyor.

Ayna karşısında deneyin bunları. Cilveli olunmaz, cilveli doğulur derler ama belki zorlayınca olunur da, denemek lazım.
Çok teşekkür ederim :)

cilveli olunmaz doğulur. banada çok cilvelisin fazla cilvelisin derler. ama ben gram makyaj yapmam süslü püslü giyinmem de yoktur hatta rüküş giyinirim sayılır.

ama dişlerim bembeyazdır sigara kullanmama rağmen. bir kadının en güzel cilvesi güllüşüdür. 32 diş sırıtmıcaksın tabi. bir konu mu geçti patlat kahkayı birden kes tek kaşını kaldır yeter bu kadar lakırdı işimize dönelim de.

yemek masasında yemek mi yiyorsunuz yere bişey düşürün alırken de onun olmayacak bir yerine temas edin ayy eben değmedim elim değdi diyin.

mesala aklına gelmıcek bıseye ıltıfat edin. göğüs kıllarına mesala. :) ben biraz hanzo olduğum için. şu kılların seni çok erkekçe gösteriyor beni tahrik ediyor diyin.

hep bayanların eli öpülür yalnış bence. işten gelince soğuk elini alın öpün ve sen bu ellerle çalıştın mı bugun amma usumus dur ısıtayım diyin pijamınzdan içeri soku :)

olaysın kuşum..bunu denicem valla..kızlaaaaaaaar yazın valla kafada şimşekler cakıyo

Özellikle el kısmı vuhhuuu felaket! kesinlikle uygulayacağım :)

EV GİTTİĞİNDE SUTYENİN GÖĞÜSLERİNİ DİK OLACAK ŞEKİLDE GİY VE ÜZERİNE GÖGÜS DEKOLTELİ BİR TİŞÖRT OLABİLİR.SAÇLARINI SAL AZ MAKYAJ ALTTAN BİR TAYT GİY MESELA.PARFÜMÜNÜ GÜZELCE BİR SIK OHH MİSSS.HAFİTE NAZ YAP :KK50:

banyo yaparken banyoyu basın:) buharlı cama parmak izleriniz çıksın:KK48:
Eve geldiği zaman çok özledim diye sımsıkı sarılın.
Eşinize renkli espirili donlar alın
Evde yanından geçerken öperek veya dokunarak geçin
Gece uyurken uyku arasında çok özledim diye kaldırın
Kollarında huzur bulmak istiyorum diyin
Kokusunu içinize aşkla çekin

banyo yaparken banyoyu basın:) buharlı cama parmak izleriniz çıksın:KK48:
Eve geldiği zaman çok özledim diye sımsıkı sarılın.
Eşinize renkli espirili donlar alın
Evde yanından geçerken öperek veya dokunarak geçin
Gece uyurken uyku arasında çok özledim diye kaldırın
Kollarında huzur bulmak istiyorum diyin
Kokusunu içinize aşkla çekin
İşte o banyo mevzusunda utanıyooooom :D
Ama dokunarak geçmek kollarınla boğ beni erkekim yaparım galiba:KK23:

Back
X