kocaya etkiliyici mesajlar

erkek beyni kadın beyni gibi değil bir arkdaşda bunu dile getirdi.bu yuzden öyle özel cumlerler için dusunme içinden ne gelıyorsa onu dee adamlar zaten cumleden cok temastan hoslanyor genelı tabıı.sen onu bi guzel beslee kendını degerlı hısseder guzel yemekler yap ona mesela özenle onüne sun.ondan sonracıgıma temas halınde guler yuzlu neşlı ol gözlerının ıcıne felan bak bn olsam bunları yaprdm

erkek beyni kadın beyni gibi değil bir arkdaşda bunu dile getirdi.bu yuzden öyle özel cumlerler için dusunme içinden ne gelıyorsa onu dee adamlar zaten cumleden cok temastan hoslanyor genelı tabıı.sen onu bi guzel beslee kendını degerlı hısseder guzel yemekler yap ona mesela özenle onüne sun.ondan sonracıgıma temas halınde guler yuzlu neşlı ol gözlerının ıcıne felan bak bn olsam bunları yaprdm
hak veriyorum sana

erkegin kalbıne girmek için mide ve cinsellık derler psologlar yaşamadıgım ıcın blmıyorum ama bunu dıle getırıyorujm bnde :) bide tabi neşeli guler yüzlü bi kadın.adama gunde 1 sorun soylemek lazımmmıs bırden cocugun şu problemı var bnm bu bılmem ne dıye hepsını bırden soylememk lazmmıs bızım beynımız gıbı olmadıgı ıcın erkege gunde 1 tane sorun vermek lazımmıs.bide eve geldıgıınde beyınlerı yorgun oldugu ıcın boşlmasını ısterler rhtlamak ısterler ılk önce beslemek grekıyormus :D 30 dk snra felan knsmaya baslamk lazmmıs .bize unv hocamız gçeen hafta dedı eve gıttıgımde beynımın boşlması ıcın cızgı fılm ızlıyorm rhtlıyorum tarznda cumle kurmustu dusunun yanı egıtmlı olsn olması beyınlerı böylee bızler gıbı degl böyle olmayınca odun okuz dıyoruz onlara .onlarının mekanızmasını ıyı bılmek lazımkı ona göre şerbet verelım mutlu olalım dımı :)

erkegin kalbıne girmek için mide ve cinsellık derler psologlar yaşamadıgım ıcın blmıyorum ama bunu dıle getırıyorujm bnde :) bide tabi neşeli guler yüzlü bi kadın.adama gunde 1 sorun soylemek lazımmmıs bırden cocugun şu problemı var bnm bu bılmem ne dıye hepsını bırden soylememk lazmmıs bızım beynımız gıbı olmadıgı ıcın erkege gunde 1 tane sorun vermek lazımmıs.bide eve geldıgıınde beyınlerı yorgun oldugu ıcın boşlmasını ısterler rhtlamak ısterler ılk önce beslemek grekıyormus :KK70: 30 dk snra felan knsmaya baslamk lazmmıs .bize unv hocamız gçeen hafta dedı eve gıttıgımde beynımın boşlması ıcın cızgı fılm ızlıyorm rhtlıyorum tarznda cumle kurmustu dusunun yanı egıtmlı olsn olması beyınlerı böylee bızler gıbı degl böyle olmayınca odun okuz dıyoruz onlara .onlarının mekanızmasını ıyı bılmek lazımkı ona göre şerbet verelım mutlu olalım dımı :)
çizgi filimmi ..aslında neden olmasın gun boyu hangımız gülüyor ki

evet , zaten gun boyu yoruluyorlar bide gunumuzde beyın yorgunlugu daha fazla oldu .doğal olarak evde kalkıp haber ızlemek ıstemıyor zaten dolu beyın nıye ustune bır sey daha koysunkı benı ne rhtlatıyorsa dınlendırıyorsa onu ızlerım dıye dsnuyorlar haklılarda .) genelde erkekler hemen tv karsısna gecer öylece bakar tv ye uyuşşun ıster beynının kadın bır yandan konusur ama adam tv ye bakar kadını pek dınlemez hehe der gçer :D

Back
X