kocaya etkiliyici mesajlar

Seni ilk gördüğümde,sana dilediğimce sarılmak istiyorum.Sana sarıldığımda,dilediğimce "öyle kıpırdamadan kalmak" istiyorum...Yanında kaldığım sürede,gitmek zorunluluğumu bilmek hissetmek istemiyorum...Dizlerine kafamı koyduğumda,saçlarımı okşamanı istiyorum...Sen saçlarımı okşarken,ellerini tutmak istiyorum...Ellerini tutarken,gözlerini gormek istiyorum...Gözlerinde sevgiyi görmek istiyorum...Gökyüzüne sabah güneşini senle doğurmak, akşam da senle batırmak istiyorum...O batırdığımız güneşin bıraktığı karanlığı, dolunayımızla aydınlatmak istiyorum... Çünkü benSeni Çok Seviyorum..

herkes not alsın :D:D

Aşk aşk kısaca sen ona quzel söz kurma o kendini haklı qörür . dunya nerden nereye qidiyor erkeklerin bunu düşünmesi gerekirken sen düşünüyorsun yapma sen onu önemsedikce o kendini daha hakli daha kavqa cikartmak isteyecek ...

Aşk aşk kısaca sen ona quzel söz kurma o kendini haklı qörür . dunya nerden nereye qidiyor erkeklerin bunu düşünmesi gerekirken sen düşünüyorsun yapma sen onu önemsedikce o kendini daha hakli daha kavqa cikartmak isteyecek ...
Senin dedigin gibide yaptim onemsemedim isler daha kotuye gitti bosver.ben aski yasiyorum o yasasada yasamasada

Seninle uzun zamandır yapmadığımız şeyler yapmak istiyorum :KK8::KK8:
1 hafta çok uzun bir süre benim için, çok özlcem çabuk gel.. :oops:
Tabi mesajda yazmakla yetmez uygulaman lazım şaşırt onu, vay sen neymişsin be hatun desin. :KK70:

B
herkes not alsın :KK70::KK70:
Peki erkk buna karşılık ne diyecek :D askm bnde seni cok sewiyorum diyecek ve sonucunu söylim o kadr laf ettin diye kocan yad sewqilin kendini cok deqerli hissedexek ve kaavqa edince senin qitmeyeceqini bildiqi icin daha cok seni kıracak üzecek ben bunun sonucunu cok merak ediomm bi kac qun sonra ilişkiniz ne halde olur bu kadar cumle sarfedeceksin ya sonucunu yine yaz

Seni seviyom seni seviyom öpmek istiyom seni okşamak istiyom :) :)
Propaganda filminden bir mektup :)

arkadaşım ben her konuda şüpheye düşmem ama nedense senin konularına bir göz atınca şüpheye düştüm, bizden laf mı almaya çalışıyorsun anlamadım, umarım gerçeksin

eğer gerçeksen, bir şekilde burada kadınların özel yazışma-tavır-tutum gibi şeylerini öğrenmeye çalışmıyorsan bence senin yaptığın hata "kendin gibi olmamak" olsa gerek
eşim soğuk, ne yapayım, onu nasıl sıcaklaştırayım, deneyimli olanlar yazsın, haftada bir ilişki normal mi, ciddi olanlar yazsın
ne yazayım, kendime tekrar aşık edeyim, bana mesaj örnekleri verin vs

biraz kendin gibi olmayı dene bence

Senin dedigin gibide yaptim onemsemedim isler daha kotuye gitti bosver.ben aski yasiyorum o yasasada yasamasada
Yaşa ama onun ilk önce sana adım atmasıni bekle sen önemsemiyorum deyince neyi kastediosun konusmamayi mı

arkadaşım ben her konuda şüpheye düşmem ama nedense senin konularına bir göz atınca şüpheye düştüm, bizden laf mı almaya çalışıyorsun anlamadım, umarım gerçeksin

eğer gerçeksen, bir şekilde burada kadınların özel yazışma-tavır-tutum gibi şeylerini öğrenmeye çalışmıyorsan bence senin yaptığın hata "kendin gibi olmamak" olsa gerek
eşim soğuk, ne yapayım, onu nasıl sıcaklaştırayım, deneyimli olanlar yazsın, haftada bir ilişki normal mi, ciddi olanlar yazsın

Elin şeyiyle töbe töbe gerdeğe giriyo derler bizde.
Konu sahibinşn mantığı da böyle olmuş

Elin şeyiyle töbe töbe gerdeğe giriyo derler bizde.
Konu sahibinşn mantığı da böyle olmuş

bir tuhaflık var ama...nedir bilemedim valla
yani sanki "100 kadına sorduk soğuk erkek nasıl sıcaklaştırılır" "sevgiliye mesajlar" gibi kitaplar ortaya çıkacak gibi hissettirdi bu konu sahibi bana:KK70:

katılıyorum cok acaip sorular var başkasindan dolma sözlerle deqil kendisi qibi olsa belki hic kendine kalmadan eşi gelecek

Tabiki gercegin sadece bunalimda ve bosluktayim gibiyim

yorumlardan anladığım.kendiniz soğuk yapıda olsanızda yada kendinizi öyle sansanızda öz güveninizde dengesizlik var. anlıyorum tabi bi yandan size eskisi kadar samimi olsun bi yandanda tepenize çıkmasın istiyorsunuz. inan bunu bilerek isteyerek beceren kaç kişi vardır.zaten kavga vb den sonra yontabileceğimiz yanları düzeltiriz kökten değişen azdır.iki tarafında sabırlı olması lazım bi taraf olsa diğer taraf olmasa yürümüyor her şeyde aynı.samimiyetiniz ona güzel ona özel sizin karakterinizle olacak önceden ne demeniz onu çekiyordu ki size?

Özlüyorsan özlediğini belirtebilirsin , çabuk gelmesi için gün saydığını dile getirebilir sin
Herşey sende yani nasıl hitaptan hoşlanır neye tepki verir sen daha iyi bilirsin canım

Aşk bir sudur iç iç kudur ya da 2. Önerim
Aşk bir turşu suyudur içenin midesi bulanır , içmeyenin ağzı sulanır.. Mesela benim hala sana bakınca ağzım sulanıyor diye bağlayabilirsiniz:KK48::KK53:

Back
X