Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

incognitoyum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
89
28
18
38
Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım:olamaz:
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir :olamaz:

Yapılan doğru bir eylem değil ve inan o kişi vicdanı ile bir gün yüzleşecek.
Yaptıklarının da ardına kalacağını sanmıyorum.

Kadınlarda böyle değil mi ama?
Erkek aldatır hemen kılıfı hazır: sen kocanla ilgilenmemişsindir? Doğru şekilde kadınlık yaptın mı ki kocana? Aldatıyordur ama vardır bir sebebi muhakkak?

O yüzden bu konular gerçekten mide bulandırıcı.
Herşeyden öte insanın kendisine saygısı yoksa aldatır bence, en önemli unsur bu.
Kendisine saygısı olan, aldatmaz diye düşünüyorum.
Kadın veya erkek fark etmez...

Erkek aldatır hemen kılıfı hazır: sen kocanla ilgilenmemişsindir? Doğruşekilde kadınlık yaptın mı ki kocana? Aldatıyordur ama vardır bir sebebimuhakkak?

Bizim toplumda bu dediğiniz var maalesef :(

Erkek aldatır hemen kılıfı hazır: sen kocanla ilgilenmemişsindir? Doğruşekilde kadınlık yaptın mı ki kocana? Aldatıyordur ama vardır bir sebebimuhakkak?

Bizim toplumda bu dediğiniz var maalesef :KK43:
Evet, zihniyet bu olduktan sonra, kadını erkeği fark etmiyor.
İnsan kendi kendine değer vermiyor ki, kalkıp karşısındakine değer versin...

Yazık, acıdım o kadının haline.
Yerinizde olsam muhattap olmaz, kendisinden baya bir uzaklaşır, sokakta görsem tanımazdım...

Evet, zihniyet bu olduktan sonra, kadını erkeği fark etmiyor.
İnsan kendi kendine değer vermiyor ki, kalkıp karşısındakine değer versin...

Yazık, acıdım o kadının haline.
Yerinizde olsam muhattap olmaz, kendisinden baya bir uzaklaşır, sokakta görsem tanımazdım...
Yapıştı bırakmıyor:olamaz: biraz uzak kalsam hemen tripler küsmeler takmıyorsun sen beni eskisi kadar sevmiyorsun falan filan. Cidden hasta. Allahım kurtarsın beni diye dua ediyorum :olamaz:

Kendisi çamurlu, çamurlayacak insan arıyor başka birşey değil.

Madem eşi ilgisizdi ayrılsaydı, aldatması gerekmezdi..

Kim bilir ne heyecanla kurdu o yuvayı adam. Hayaller besledi, ama kadın başka adamların kollarında.

Allah aciz insanların şerrinden korusun..

Sabah sabah sinirlerim zıpladı, canım sıkıldı, içimi dökmem lazım:olamaz:
Benden 11 yaş büyük bir tanıdığımla konuştum.
Kocasını aldatmış gençliğinde defalarca başka evli erkeklerle. Şimdilerde pişman tövbe etmiş ama öyle bir cümle kurdu ki canım sıkıldı.
Onu aldattım çünkü sevmedim eşimi hiç. İlgilenmedi Benimle, kocalık yapmadı bana vsvs..
Bir insan neden yaptığı hatalar yüzünden başkasını suçlar? Böyle söyleyince vicdanen rahatlamayı mı umuyorlar?
Onun yüzünden aldattım ne demek ya.. sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar basit .. aldatıp karşı tarafı suçlamak nedir :olamaz:

Erkeklerin yıllar yılı yaptığı bu değilmi....

Benim de bir komşum kocasını aldattığını anlatmıştı. Ona göre de kocası suçluydu ilgisizdi bakımsızdı gibi saçma bahaneleri vardı. Kendisine açık açık yaptıklarından dolayı görüşmek istemediğimi söyledim. Şu anda yolda görsem selam vermiyorum. Herkes yaptığından kendisi sorumludur yargılamak suçlamak bize düşmez ama yanımızda gezmesinler bir zahmet.

Yapıştı bırakmıyor:olamaz: biraz uzak kalsam hemen tripler küsmeler takmıyorsun sen beni eskisi kadar sevmiyorsun falan filan. Cidden hasta. Allahım kurtarsın beni diye dua ediyorum :olamaz:

Ne gerek var bu durumlara.
Şansen "benim düşüncelerime ters bir yaşayış tarzın var, seninle arkadaşlık yapmak istemiyorum" der, uzaklaşırdım.

Kimseyi yaptığı ile yargılamam, şaşar beşeriz.
Fakat benim yaşayış tarzıma uymayan insanları da etrafımda bulundurmam.
Bir laf vardır, sen çamura girmezsin ama yanındaki girer sıçratır hesabı.
Uzak kalmakta fayda var.

Benim eşim de bana 2 kelimenin 3.sü kavga demişti meğer o ara başkası ile konuşuyor muş.
Vicdanen bir rahatlama .
Evli adam ne ya , canı yanan bir kadın ,neden başka kadının bile isteye canını yakar ki ?

O kadını onun eşini tanımadan yorum yapamayız, çeşit çeşit insan var sonuçta. Yargılayamam kınayamam. Belki adam da onu aldatıyordu, belki eşcinseldi kadını paravan olarak kullandı, belki ten uyuşmazlığı oluştu, belki adam kadını aşağılıyordu, belki hoşlandıkları şeyler farklıydı....
sizin yerinizde olsaydım rahatsız olduysam görüşmezdim ama yargılamazdım da.

O kadını onun eşini tanımadan yorum yapamayız, çeşit çeşit insan var sonuçta. Yargılayamam kınayamam. Belki adam da onu aldatıyordu, belki eşcinseldi kadını paravan olarak kullandı, belki ten uyuşmazlığı oluştu, belki adam kadını aşağılıyordu, belki hoşlandıkları şeyler farklıydı....
sizin yerinizde olsaydım rahatsız olduysam görüşmezdim ama yargılamazdım da.
Yargılamak asla doğru değil. Kınamıyorum ama doğru da bulmuyorum . Ayrılması lazımdı. Aldatmak asla doğru bir seçenek değil :( Ben bayana sordum eşin de seni aldatmışmıdır diye.. hayır o 5 vakit namazında. İşten eve evden işe gider dedi. Kadın kurnaz baya. Anlardı öyle birşey olsa.

Back
X