Kocayı aldat, sonra onu suçla. pes

Yahu burada herkes kaynanasını görümcesini eltisini yazıyor .. herkesin günahına ortak oluyorsunuz farkında olmadan? Sizin de Yazdığınızla yaptığınız çelişiyor. Burada yazılanları Okumayacaksınız o zaman.
Sağda solda anlatmam dert etmeyin bunu. Kimseyle paylaşamadığım için buraya döktüm içimi. İstediğimi yazarım burası özgür bir platform. rahatsız oluyorsanız okumayacaksınız
Hanimefendi siz kendinizi anlatmissiniz. Ben anlayisliyimdir kimseyi gecmisiyle yargilamam yazmissiniz bunlari siz yazmadinizmi? Ekstrem bir olayi gelip burada anlatiyorsunuz. Kaynanasini kocasini yazan kisiler bir cozum yolu ariyor. Siz ne yapiyorsunuz? Yanlissiniz benim en sevmedigim kisilikte birisiniz malesef..hic hos degil yaptiginiz..

Hanimefendi siz kendinizi anlatmissiniz. Ben anlayisliyimdir kimseyi gecmisiyle yargilamam yazmissiniz bunlari siz yazmadinizmi? Ekstrem bir olayi gelip burada anlatiyorsunuz. Kaynanasini kocasini yazan kisiler bir cozum yolu ariyor. Siz ne yapiyorsunuz? Yanlissiniz benim en sevmedigim kisilikte birisiniz malesef..hic hos degil yaptiginiz..
Evet sıkıntımı paylaştım .. burası bunun için var zaten. Hata yapıp başkalarını suçlayanlardan aşırı rahatsız oluyorum..

Back
X