Kocayi işletme

Ben sevgili olmadan önce sözlümde denemistim
Mesaj yazdım geri dönmedi, ondan sonra aradım telefonu kapattı
2 gün boyunca adamı rahatsız ettim, en son tek bir mesaj attı:
Bir daha rahatsız edersen seni savcılıga veririm, dene ve gör istersen yazmıstı
Ben de güvenilir biri olduguna kanaat getirdim öyle baslamıstı iliskimiz.

Dönerse bosanabilecdk misin ?

Ben nişanlıyken Facebook üzerinden sahte bir hesap oluşturup yazışmıştım .bu bi güzel konuştu tüm bilgileri verdi hatta ben profilinde nişanlı yazıyor kızlar uzak dursun diye mi diye sordum aynen öyle evli bile yapmayı düşünüyorum dedi .neyse bir gün bana günaydın mesajı yazmadan bu sahte hesaba günaydın kelebek diye yazmıştı .işte o gün herşeyi söyledim bu çıldırdı kudurdu işte yok efendim o onun arkadaşıymış madem öyle resim senin arkadaşın bilgilerini niye veriyor dedim oda bana arayıp soruyorduda öyle yazıyordu deri.arkadaşımı getirip evinize gelicem seni babana anlatıcam rezil edicem seni dedi bende sensin rezil deyince gelip seni parçalarım dedi ipler koptu ayrılmayı kesin düşündüm velhasıl altı yıl geçti çok hatırlamıyorum ayrıntıyı ayrılmadık sonuç olarak evliyiz şimdi neyse ki şimdi mutluyuz bir kusurunu görmedim çok şükür mutluyuz bugün olayı hatırlattım hala inkar ediyor ama bence yalan söylüyor :) erkeklere güven olmaz

Vay ne guzel yaa esimde acaba öyle birsey yapar mi ki

Yani banada her erkek döner gibi geliyor ama varmış dönmeyen adam gibi adam

Bencede böyle seylerle uğraşmayın bu kadar guvensiz acaba ne yapar diye düşündüğünüz ve boşanmayı düşünmeyip hersekilde zaten kabullenmisken kimi niye deniyorsunuZ anlamadım:)

Tartisacak cok sey var ama ona guvenmem lazim sonrada her erkek döner bence diye böyle birsey yapmayim diyorum
Ben cesaret edemezdim. Ama güven buna bagli degil bence hadi siz attiniz cevap vermedi ya ilerde baska birisi atinca cevap verirse diyede suphelenmeye başlarsanız.. Bence hiç kalkışmayın böyle birşeye

Yani banada her erkek döner gibi geliyor ama varmış dönmeyen adam gibi adam

Durduk yere iş arama kendine
Bosanmayacaksan bu işlere kalkisma

Yanı bence boşverin durduk yere kavga çıkar diyorum

Bir akıllı sen misin?Şimdi erkekler de akıllı.İşletildiklerini anlıyorlar,önceden noyu sorguluyorlar,tanıdık çıkarsa dürüst mesaj la cevap veriyorlar.Arkadaş denemiş eşini ters mesaj vermiş .Daha sonrasında demiş numarayı sorguladım senin olduğunu anladım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…