- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben sevgili olmadan önce sözlümde denemistimSlm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Ben supheciyimvalla benimde gelmedi acaba benmi safım sen mi şüphecisin samire
Tartisacak cok sey var ama ona guvenmem lazim sonrada her erkek döner bence diye böyle birsey yapmayim diyorumDönerse boşanıcak mısınız?
Tartışıcak konu kalmamış tartışma arıyorsunuz galiba :)
Vay ne guzel yaa esimde acaba öyle birsey yapar mi kiBen sevgili olmadan önce sözlümde denemistim
Mesaj yazdım geri dönmedi, ondan sonra aradım telefonu kapattı
2 gün boyunca adamı rahatsız ettim, en son tek bir mesaj attı:
Bir daha rahatsız edersen seni savcılıga veririm, dene ve gör istersen yazmıstı
Ben de güvenilir biri olduguna kanaat getirdim öyle baslamıstı iliskimiz.
Bence denemeVay ne guzel yaa esimde acaba öyle birsey yapar mi ki
Yani banada her erkek döner gibi geliyor ama varmış dönmeyen adam gibi adamBen nişanlıyken Facebook üzerinden sahte bir hesap oluşturup yazışmıştım .bu bi güzel konuştu tüm bilgileri verdi hatta ben profilinde nişanlı yazıyor kızlar uzak dursun diye mi diye sordum aynen öyle evli bile yapmayı düşünüyorum dedi .neyse bir gün bana günaydın mesajı yazmadan bu sahte hesaba günaydın kelebek diye yazmıştı .işte o gün herşeyi söyledim bu çıldırdı kudurdu işte yok efendim o onun arkadaşıymış madem öyle resim senin arkadaşın bilgilerini niye veriyor dedim oda bana arayıp soruyorduda öyle yazıyordu deri.arkadaşımı getirip evinize gelicem seni babana anlatıcam rezil edicem seni dedi bende sensin rezil deyince gelip seni parçalarım dedi ipler koptu ayrılmayı kesin düşündüm velhasıl altı yıl geçti çok hatırlamıyorum ayrıntıyı ayrılmadık sonuç olarak evliyiz şimdi neyse ki şimdi mutluyuz bir kusurunu görmedim çok şükür mutluyuz bugün olayı hatırlattım hala inkar ediyor ama bence yalan söylüyor :) erkeklere güven olmaz
Ben cesaret edemezdim. Ama güven buna bagli degil bence hadi siz attiniz cevap vermedi ya ilerde baska birisi atinca cevap verirse diyede suphelenmeye başlarsanız.. Bence hiç kalkışmayın böyle birşeyeTartisacak cok sey var ama ona guvenmem lazim sonrada her erkek döner bence diye böyle birsey yapmayim diyorum
Yani banada her erkek döner gibi geliyor ama varmış dönmeyen adam gibi adamBen nişanlıyken Facebook üzerinden sahte bir hesap oluşturup yazışmıştım .bu bi güzel konuştu tüm bilgileri verdi hatta ben profilinde nişanlı yazıyor kızlar uzak dursun diye mi diye sordum aynen öyle evli bile yapmayı düşünüyorum dedi .neyse bir gün bana günaydın mesajı yazmadan bu sahte hesaba günaydın kelebek diye yazmıştı .işte o gün herşeyi söyledim bu çıldırdı kudurdu işte yok efendim o onun arkadaşıymış madem öyle resim senin arkadaşın bilgilerini niye veriyor dedim oda bana arayıp soruyorduda öyle yazıyordu deri.arkadaşımı getirip evinize gelicem seni babana anlatıcam rezil edicem seni dedi bende sensin rezil deyince gelip seni parçalarım dedi ipler koptu ayrılmayı kesin düşündüm velhasıl altı yıl geçti çok hatırlamıyorum ayrıntıyı ayrılmadık sonuç olarak evliyiz şimdi neyse ki şimdi mutluyuz bir kusurunu görmedim çok şükür mutluyuz bugün olayı hatırlattım hala inkar ediyor ama bence yalan söylüyor :) erkeklere güven olmaz
Niye gelmiyor ya ben niye boyleyim offf
Slm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Ama diger türlü guvende olmayacak esime karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?