- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi Samire tmv
-
hahaha madem sonuç degismeycek adami niye deniyorsun sende :)))Ben daha boyle 1 aylık sevgiliyken falan denemiştim genclik işte. Döndü tabi konustu. Sonradan ben oldugumu söyledim. Her erkek gibi biliyordum ben de seni işlettim dedi. Ben de evlendim işte sonra onla
vay uyanıkBir akıllı sen misin?Şimdi erkekler de akıllı.İşletildiklerini anlıyorlar,önceden noyu sorguluyorlar,tanıdık çıkarsa dürüst mesaj la cevap veriyorlar.Arkadaş denemiş eşini ters mesaj vermiş .Daha sonrasında demiş numarayı sorguladım senin olduğunu anladım diye
E kasinmamak lazim durduk yereNiye gelmiyor ya ben niye boyleyim offf
Maceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyorSlm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Amannn Allahım tövbeler olsunnnnMaceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor
Maceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor
Hayir sahte face acip ordan yazacamE kasinmamak lazim durduk yere
Napican, yabanci numaradan cagri atip aramasini mi bekleyecen?
Off cok kotu olmuş buMaceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?