Kocayi işletme

Ben daha boyle 1 aylık sevgiliyken falan denemiştim genclik işte. Döndü tabi konustu. Sonradan ben oldugumu söyledim. Her erkek gibi biliyordum ben de seni işlettim dedi. Ben de evlendim işte sonra onla
hahaha madem sonuç degismeycek adami niye deniyorsun sende :)))

Benimki dönmez heralde döner mi acaba yok yok dönmez
Hele Bi dönsüüün
Döner bicagini artık neresine saplarim
Ayy dönmez dimi yaa
Samire içinde tutaydin ya bu dusunceni
Sonuma imza atcan

vay uyanık

Güvenmediğin adamla, neden evliliğini devam ettiriyorsun ki.. Sana da yazık.. Kafan da kuşkular, soru işaretleri ...
Böyle hayatta geçmez, sinir hastası olursun..

Maceramı arıyorsunuz bir tanıdığım bunu yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam üç ay bu işi sürdürdü ve kocası karısı olduğunu bilmediği kişiye aşık olup boşanmak için eşiyle konuşmuştu kadın itiraf bile edemeden eşi evi terk etti karısıda kocasına açılamadı ama telefonla işlettiği kocasını terk etti birde mesaj yazmış eşine eşine dön karını gördüm çok güzel ben seni hak etmiyorum eşin seni hak ediyor diye ve hattınıda aile dostlarına aldırmış eşi kesinlikle istemiyordu Ada'ma öyle öz güven dopalatmış ki adam elimi sallasam modunda bak sonuç bazen bu şekilde de olabiliyor

Facebookta fake hesap falan yemiyorlar artık. Bi kere görüntülü arama var adam arar gerçek mi karşımdaki diye. Haa zaten fake hesapla gerçeği ayırt edemiyorsa saftır zaten.
Ben sevgili adayıma yaptıydım bir zamanlar. Ergen öğrencilerinden biri sandıydı.

Amannn Allahım tövbeler olsunnnn

O değil de canım sen bu adama neden guvenmiyorsun, bir şey mi yaptı. Çünkü hep böyle konuların ve yorumlarını görüyorum. Yanlış anlama gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Butun erkekler doner... donmemis olanlarda zekidir anlamistir işletildigini donmemistir... cunku erkekler adranalin sever gizli sakli yasak isler illaki ilgilerini ceker... sizde zaten butun erkekler doner dusuncesindesiniz esinizde doner hic bos yere kendinizi sıkıntıya sokmayin ...

Ayy bu ne kadar farklı bir durum olmuş.
Çok şaşırdım.

Off cok kotu olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…