- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
olumsuz bir şeyle karşılaşırsan boşanamayacaksan, suyu bulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum ben.Slm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
İşsiz misin samire?
benimki dönmez eminim büyük konuşmıyımda yani bence öyleSlm herkese iyi aksamlar bunu cok merak ediyorum her erkek acaba başka birisi mesaj atsa acaba geri donerler mi gondemeyenler de varmidir bu soru hep aklimda vardir siz de boyle birsey yaptiniz mi cok merak ediyorum aslinda esim kesin döner diye düşünüyorum sonrada guvenmedigim icin yapmak istiyorum ne yapacak diye sonra hadi döndü diyelim sonra boşanma olmayacagi icin hic bu işe girisme diyorum siz böyle birseye cesaret edebilirmisiniz her erkek döner mi.acaba dert degil ama bu konuya cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim
Evet issizimİşsiz misin samire?
Diyorsun ya ne bileyim bana her erkek döner gibime geliyorbenimki dönmez eminim büyük konuşmıyımda yani bence öyle
yok yok dönmez yeterince tanıdım onuDiyorsun ya ne bileyim bana her erkek döner gibime geliyor
Niye gelmiyor ya ben niye boyleyim offfBaşka uğraş bulaydin iyiydi
hiç aklıma gelmedi kocami işletmek
Ins hep boyle olur ne mutlu sizeyok yok dönmez yeterince tanıdım onu
Ama diger türlü guvende olmayacak esime karşıBöyle bir işe kalkışırsan sürekli aklında soru işareti olur
Evliliğini çatırdatma bence
valla benimde gelmedi acaba benmi safım sen mi şüphecisin samireNiye gelmiyor ya ben niye boyleyim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?